Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 17:31:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti Emo Koalicija  (Pročitano 39392 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa kod nas u Srbiji polovina niti zna kako se zove Bog (kako se navodno zove) nitije procitala Bibliju ama jednom  a svi su veliki vernici. Da ne spominjem budiste, islamiste, i jos gomilu drugih frakcija.

Ocekuje se nesto za Evroviziju?  Smile Nisu jos u tolikom broju u Srbiji ali ima ih, za koju godinu.

Druze jedini stav koji ce imati jeste pevanje kako su dobili po pichci od strane Blekera. Dosta mi je njihovih usranih pesama i zenskog nacina oblacenja.
To je sve stoka koja pretvara muskarce u jadnike, koji se ponasaju ko klinke od 5 godina, da samo placu. Ja sam protiv Ema ne zbog nacina oblacenja toliko koliko zbog destruktivnosti koja utice na karakter (samounakazavanje, droge...)
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.27
Citat
Da ne spominjem budiste
Па будиста баш и нема у Србији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Wildfire S
Citat
Pa kod nas u Srbiji polovina niti zna kako se zove Bog (kako se navodno zove) nitije procitala Bibliju ama jednom  a svi su veliki vernici. Da ne spominjem budiste, islamiste, i jos gomilu drugih frakcija.

Tu si u sushtini u pravu! Srbi su vecinski podvodljiv narod. Za vreme komunizma su toliko jeli govna da je malo falilo da i sam Karl Marks  prizna da nema pojma
o marksizmu koliko Srbi znaju. Kad se vreme promenilo one najvece komunjare su postali naveci vernici a ostali su ih sledili. Sad ih je u tolikom broju da bi i Isus morao da napusti hram prilikom nedeljne liturgije jer nema mesta za sve "velike" vernike.  Smile
Ali to ne znaci da ih nema. Ja sam upoznao dosta poboznih ljudi i istinskih vernika tj. ćale ih zna od malih nogu i tvrdi da su oduvek bili naklonjeni Bogu.
I treba to postovati...

Citat
Ocekuje se nesto za Evroviziju?  Smile Nisu jos u tolikom broju u Srbiji ali ima ih, za koju godinu.

Veruj mi na rech. Niko ovde nece dopustiti da se Knez Mihajlovom setaju nazovi "muskarci" u helankama trazeci novu Dolce Gabbana koleckciju haljina prolece/leto...   A rekli su da treba da ih dodje nekoliko hiljada povodom Evrosonga

Citat
Druze jedini stav koji ce imati jeste pevanje kako su dobili po pichci od strane Blekera. Dosta mi je njihovih usranih pesama i zenskog nacina oblacenja.
To je sve stoka koja pretvara muskarce u jadnike, koji se ponasaju ko klinke od 5 godina, da samo placu. Ja sam protiv Ema ne zbog nacina oblacenja toliko koliko zbog destruktivnosti koja utice na karakter (samounakazavanje, droge...)

OK rodjo, samo se vi zanimajte...    A gde treba da dodje taj Green Day? Odakle si ti?
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson w350
jebote,taj Emo je sranje...

ne razumem kako to neko moze sebi da radi... da dopusti sebi da se ponasa ko picka,da cmizdri,i da se oblazi ko zensko (pogledajte onog debelog na slici koju je postavio Raven - nosi suknjicu)

bice mi drago da ih neko tako olesi da se vise ne sete da postoje...

kod mene ovde sam videla dve-tri devojke i muskarca tako obucena.... nisi odavde dosli od negde,nemam pojma odakle....

samo sto su dosli,odmah su ih prebili i morali su da se pakuju i da idu...

a i ja bi ih samo tako...

a jos u onim tinejdzerskim novinama izaso text "Sta treba raditi,kako se ponasati i oblaciti da bi bili Emo"

pa spalila sam tu novinu!!!!  Smile

cry emo,cry....   Smile
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson w350
evo clanka:

Novi trend - EMO - stil!

Sve sto treba da znate! Emo? Sta je to?

Sta je emo?

Rec Emo je izvedena od Emotional Hardcore ili Emocore i odnosi se na muziku! Emo pesme cesto govore o samosazaljenju i depresiji. Za razliku od punk muzike,koja uglavnom kritikuje drustvo i politicke stavove,Emo pesme govore o osecanjima i licnim problemima. Neki od najpoznatijih Emo bandova su Panic! At The Disco,Fall Out Boy ili My Chemical Romance. Emo je za kratko vreme postao pravi trend - cak i vise: Lifestyle!!! Ne samo da se u modu da se slusa turobna Emo musika,vec je postalo i in osecati se tako - i oblaciti se u tom fazonu...

Kako da se obucem u Emo stilu?

Emo fanovi farbaju kosu u crno! Cesto imaju sarene pramenove,koji su duzi i vragolasto padaju u oci. Tacke,pruge ili karo sare su neophodni detalji na majicama. Sto tamnije - to bolje! Nose i karirane kravate uz prsluk ili pulover na pruge,patike kao sto su starke,Jack Purcell itd.!

Izvor: Bravo
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Jos nje dobio svoj avatar :(

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung e690
Citat
i vragolasto padaju u oci.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Izvrsni Generalni Direktor A.LJ.K.-a       

"Smrt Ljigama"                                           
       @2007 Co., LTD. All rights reserved.
This is oficial moto and logo of A.LJ.K. internacional organisation

Me like (.)(.) !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Emo fanovi farbaju kosu u crno!

Smile  To je to. Farbam svoju prirodnu kosu u crveno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson w350
hehe... i meni je to bilo smesno....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.27

Smile Smile Smile Smile Smile

Citat
Novi trend - EMO - stil!

Sta je emo?

Rec Emo je izvedena od Emotional Hardcore ili Emocore i odnosi se na muziku! Emo pesme cesto govore o samosazaljenju i depresiji. Za razliku od punk muzike,koja uglavnom kritikuje drustvo i politicke stavove,Emo pesme govore o osecanjima i licnim problemima. Neki od najpoznatijih Emo bandova su Panic! At The Disco,Fall Out Boy ili My Chemical Romance. Emo je za kratko vreme postao pravi trend - cak i vise: Lifestyle!!! Ne samo da se u modu da se slusa turobna Emo musika,vec je postalo i in osecati se tako - i oblaciti se u tom fazonu...

Emo fanovi farbaju kosu u crno! Cesto imaju sarene pramenove,koji su duzi i vragolasto padaju u oci. Tacke,pruge ili karo sare su neophodni detalji na majicama. Sto tamnije - to bolje! Nose i karirane kravate uz prsluk ili pulover na pruge,patike kao sto su starke,Jack Purcell itd.!

Јеботе ово ко да су писали клинци на антидепресивима.

И да се не заборави:
Smile
Smile
« Poslednja izmena: 29. Apr 2008, 16:02:38 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3181
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
evo clanka:

Novi trend - EMO - stil!

Sta je emo?

Citat

Jebo te!!!
Sekta!!!
« Poslednja izmena: 29. Apr 2008, 16:59:58 od pticica31 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 17:31:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.