Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 16:43:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti Emo Koalicija  (Pročitano 39214 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung Neki shit
Veri lejm indeed

Ja slusham EMO muziku ko da takva stvar postoji...sto se tiche mtv pop bendova tipa my chemical romance,fallout boy i to to ni ne smatram emo muzikom vec jednostavno granom bendova za koje su se uhvatili deca koja ne znaju sta drugo da furaju sa takvim stilom oblacenja i to uostalom mnogi od njih uopshte ne pokushavaju da budu u nekim rock/metal krugovima vec izlaze sa normalnom fensi ekipom...i trece neka ljudi rade sta hoce...bilo je cool u meksiku kada su tukli emose prvi put..bilo je josh jache kada su se emosi sledeci put okupili i slomili picke emo hejterima..veoma cool "mishevi" uzvracaju udarac...Tebe niko ne tera da slusashs to djubre niti si upoznao jednog emosa u zivotu pa da imash neki hejt protiv njega vec si dovoljno cool i mislish da ce najezda pedera da te obuzme i da cesh sam postati jedan od njih sto je again veri lejm...nisam ja tu da bi branio emose poshto su mi seksi i slatki i to vec jednostavno volim osecaj slobode i mislim da svako ima pravo da se oblaci i da slusha sta hoce...voleo bih da si osetio na tvojoj kozi nekog zeldija koji te tera da radish 100 sklekova samo zato sto si metalac pa da bi skapirao o cemu pricam...again veri lejm...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

If I ever hurt you your revenge will be so sweet..

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4432
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
@ RavenDark

u pocetku mi se dopala ideja da se zezamo na racun emosa, znaci cist zez, ali ti sve ovo preozbiljno shvatas... chill
IP sačuvana
social share
...but I'm a supergirl, and supergirls don't cry...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 117
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
@majti rejven dark
informishi se malo na vikipediji o 'EMO' bendovima...
to je nastalo mnogo pre my chemical romance i ostalih fegova...
to je nastalo josh 80ih,pocev od bendova husker du,fugazi,mission of burma...
uzmi chuj neki bend iako nisi u tom fazonu i reci shta mislish i dali ima nekakve veze sa ovim novim shitom....
« Poslednja izmena: 05. Maj 2008, 20:42:58 od hajkoherlih »
IP sačuvana
social share
bleja,bleja,teretana,bleja..

U mladosti dani behu
     kad na Palmi gledah tekmu
     Bundesliga, prva, druga,
     obuzme me neka tuga
     kad se setim kakav bese
     Hajko Herlih!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung Neki shit
Taj rad respect ^

nebitno je i da ih nije cuo ali sam emo izraz bar u tom starom hc-u se odnosio bash na davanje emocija u tekstovima i muzici...koliko danas metal metal metal bendova to radi...svaki drugi..gledash spot megadetha gde ovaj konj neshto place treba ga prebiti emo picka majku mu...Drugo neke od najbrutalnijih i najhaoticnijih bendova koje sam video u zivotu poseduju par emo frizurica tako i tu ti ne radi teorija da su svi picke i to..

Prvih 20 sekundi je objasnilo kako treba da izgleda live nastup hc benda...kakvi pederi majku im sigurno se seku odmah iza pojacala...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
gledash spot megadetha gde ovaj konj neshto place treba ga prebiti emo picka majku mu

Дејв Мустејн није емо али га треба пребити пичка мајку му  Smile
ми смо беше пријатељи на мајспејсу?

драго ми је што имам тако паметне пријатеље  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung Neki shit
Da da ti si juche postavio onaj precool bulletin sa onim plakatom za huligane  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 117
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
dilindzer objashnjava...
moshpit!srklpit!stejdzdajving!kraudsurfing!voool of deeeeet!
IP sačuvana
social share
bleja,bleja,teretana,bleja..

U mladosti dani behu
     kad na Palmi gledah tekmu
     Bundesliga, prva, druga,
     obuzme me neka tuga
     kad se setim kakav bese
     Hajko Herlih!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Veri lejm indeed

Ja slusham EMO muziku ko da takva stvar postoji...sto se tiche mtv pop bendova tipa my chemical romance,fallout boy i to to ni ne smatram emo muzikom vec jednostavno granom bendova za koje su se uhvatili deca koja ne znaju sta drugo da furaju sa takvim stilom oblacenja i to uostalom mnogi od njih uopshte ne pokushavaju da budu u nekim rock/metal krugovima vec izlaze sa normalnom fensi ekipom...i trece neka ljudi rade sta hoce...bilo je cool u meksiku kada su tukli emose prvi put..bilo je josh jache kada su se emosi sledeci put okupili i slomili picke emo hejterima..veoma cool "mishevi" uzvracaju udarac...Tebe niko ne tera da slusashs to djubre niti si upoznao jednog emosa u zivotu pa da imash neki hejt protiv njega vec si dovoljno cool i mislish da ce najezda pedera da te obuzme i da cesh sam postati jedan od njih sto je again veri lejm...nisam ja tu da bi branio emose poshto su mi seksi i slatki i to vec jednostavno volim osecaj slobode i mislim da svako ima pravo da se oblaci i da slusha sta hoce...voleo bih da si osetio na tvojoj kozi nekog zeldija koji te tera da radish 100 sklekova samo zato sto si metalac pa da bi skapirao o cemu pricam...again veri lejm...
Dakle ti nemas pojma. Emo pravac muzike postoji, tako pametnjakovicu procesljaj malo net i naci ces. Ti ne smatras? Ne moras da smatras oni smatraju, i takve bendove treba satreti do korena. Ja nisam upoznao Emosa  Smile
Ne ti si upoznao Emosa. Ja sam isao sa gomilom njih u skolu i ako neko zna ko su i sta su ja znam, tako nemoj da seres. Ja sam osetio dosta batina na mojoj kozi, i ti mene ne poznajes dovoljno dobro da bi donosio takve zakljucke.
Osma ja lepo rekoh da decko slusa Emo bendove.
Drugar ti si mnogo Lame.
Ja opet ponavljam da nikoga ne zovem pederom, ali ovde u Americi 90% Emosa su Biseksualci, pored toga sto su Straight nastrojeni prema drugoj strani. Ja ne zelim to da se desi u Srbiji, da nasa deca budu ovakva ko ovi ludi Amerikanci. By the way taj bend koji si pokazao je iz Amerike ja mislim i o Americkom Metalu nemam veliko misljenje kao sto si primetio na Metal temi.
@hajkoherlih
Wikipedija nije pouzdana tu moze da pise svako sta hoce. Kako je bilo Waves of Black Metal tako je sada talas Emo bendova. My Chemical Romance, Mindless Self Indulgence, Panic at the Disko, Fall Out Boy, pa cak i Green Day spadaju sa njima u zanru. Ima veze sa ovim shitom, cekajte samo malo za godinu dana doci ce trziste i u Srbiju videcemo ko je u pravu.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Da da ti si juche postavio onaj precool bulletin sa onim plakatom za huligane  Smile

само се ти спрдај  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung Neki shit
Mindless Self Indulgence i green day  Smile

Ti si kapiram jedan od onih likova sto sve skapiraju preko neta a da su poslushali neshto nekada imali bi potpuno drugacija misljenja...cool je sto si ishao sa emosima u skolu a taj emo talas se kod nas pojavio pre 2 godine maks tako kapiram da si neka prva godina srednje ili tako neshto sto je again odlicno za poznavanje cele materije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 16:43:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.