Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 19:05:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti bebi pilule - zenska tema  (Pročitano 106554 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Znam da ce se u pocetku javiti i glavobolja,mucnina, nervoza...
Lepo. samo ne razumem zashto ih pijesh uopshte kad si i sama svesna nus-pojava koje mogu da se dese ...

Citat
ne zelim da me slucajno "napumpa"
Koliko god mi s vremena na vreme slusali raznorazne lovachke priche o ostajanju u drugom stanju, to nije bash toliko jednostavno i ne desava se "slucajno".Neko od partnera dozvolice da se desi, i tu je velika razlika izmedju "slucajno" i "namerno".Prema tome ta mogucnost otpada ukoliko ste oboje normalni i ozbiljni.
Ne mora,uopste ,da znaci da ce biti nus pojava prilikom koristenja kontraceptivnih pilula. Svaka zena razlicito reaguje,a moze se desiti da ih teze podnosi,jer joj je prejaka doza.
Zato ima raznih kombinacija i jacina koje su na trzistu.
Pa,Anja ih i pije,jer ne zeli da dozvoli da se tako nesto desi i to je sasvim ispravno razmisljanje i briga o svom zdravlju!
Kontraceptivne pilule nisu opasne,ako se piju onako kako je preporuceno,cak su i dobre mimo kontracepcije,jer se,pomocu njih,moze izregulisati ciklus,ukoliko ima problema.
Najvaznije je da se ne piju na svoju ruku,vec nakon obavljenog ginekoloskog pregleda,uradjenih nalaza i u dogovoru sa lekarom.
Stav partnera nije bitan u ovoj prici,jer je pravo svake zene da vodi racuna o svom zdravlju,te da slobodno planira svoje potomstvo,odn. da se zastiti

IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pilule sam pila 6 godina i imam samo pozitivna iskustva. naravno neophodno je se posavetujete sa ginekologom i da pravite pauzu svake godine, mada neke nove pilula dovoljavaju koriscenje bez pauze. pri prvoj kutiji normalno je malo da krvarite, nista strasno, prosto se organizam i hormoni navikavaju. svake godine proveravate krvnu sliku i opustite se i uzivate.... davno su prosla vremena kada su ove pilule izazivale negativne efektr kao npr. maljavost i sl. nisam imala bas nikakva negativna iskustva.devojke samo nared, cuvajte se i decu radjajte samo kada to zaista zelite
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

senzualna

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
i ja imam pozitivna iskustva sa njima ali volela bih najvise da postoji i drugo resenje  Smile
IP sačuvana
social share
volim da udovoljim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia C3
Jos jedna devojka sa iskustvom o pilulama...

Pila sam "Jeanine" i bile su dobre reakcije.Iako ih nisam pila samo zbog kontracepcije,dobro su dosle.
Ja pa opet imam sada dilemu...prestala sam da koristim pilule,ali jos uvek nisam dobila.
Mada sam bila pod teskom upalom sinusa,moguce da je i to uzrokovalo kasnjenje jer sam se kljukala antibioticima.
Pilule sam pocela da koristim uz savet lekara a tako sam i prestala da ih koristim.
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pila sam "Jeanine" i bile su dobre reakcije.Iako ih nisam pila samo zbog kontracepcije,dobro su dosle.
Ja pa opet imam sada dilemu...prestala sam da koristim pilule,ali jos uvek nisam dobila.

Koliko dugo si ih pila?
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jedno pitanje: da li alkohol umanjuje dejstvo anti-bebi pilula (konkretno Logest)?

Meni je ginekolog kad sam je pitala samo negativno odmahnula glavom i krenula da me "grdi" sto uopste razmisljam o alkoholu (btw imam 20 god ) , pa sad ne znam da l ije to bilo ne ili negodovanje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
ne znam...
nisam za pilule, skepticna sam po tom pitanju... Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

zato što pametniji popušta,glupi vladaju svetom

Zodijak
Pol Žena
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li neko zna zasto pilula stiti samo ako se popije prvog dana menstralnog ciklusa?
Jel istina da ne stiti ,ako se ,na primer ,uzme drugi dan ujutru?Smile

A za Lejlu W:
Istrazivanja su pokazala da BCP ( birth contol pills ) posebno estrogen u piluli, utice da alkoloh bude brze absorbiran u organizam, tako da to dovodi do povecanog levela alkohola u krvi, uzrokujuci da se brze opijete. Isto tako usporava metabolizam alkohola tako da alkohol ostaje duze u organizmu. Ovo moze da bude praceno osjecanjem mucnine.

Alkohol ne utice na efikasnost BCP ukoliko se redovno uzimaju i ukoliko su funkcije jetre i bubrega ocuvane.
IP sačuvana
social share
Naučila sam
Da zrelost zavisi od iskustva
koje sam doživela,a ne od broja
rođendana koje sam slavila.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia the best
Citat
Da li neko zna zasto pilula stiti samo ako se popije prvog dana menstralnog ciklusa?

verujem da nije tako, ja ne znam kad mi je prvi dan ciklusa, nesto sam sva komplikovana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

the best pussy

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Philips muzejski
to sto se decko ljuti kad budeo poceo da uziva u sexu nece se vise ljutiti. ja koristim pilule vec 5 godina i nema bolje stvari na ovom svetu! svaka cast da neko mlad razmislja o svom telu i zdravlju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 19:05:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.