Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 14:49:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anksioznost  (Pročitano 116264 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Pa nije strasna kolicina...
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
ali kad se uzima godinama  Smile ... dobro ,necu da plashim nikoga ,pogotovo shto nisam josh izrachunao efekte ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

tezi nemogucim da bi ostvario moguce!!!

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
sta bre ti racunas ?
Znas li samo koliko nepozeljnih efekata ima ako popijes aspirin pa sta sad svi treba da zivimo sa glavoboljom ,ja brate ne ...
Pa nije strasna kolicina...
ne nije puno ali mi je sasvim dovoljno da obuzda anksioznost , smanji opsesije i phobije ...
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
 pa ako pijesh aspirin godinama svaki dan ,naravno da ce to imati odredjene efekte (o tome su se pisale i doktorske disertacije  Smile) . a ,inache je interesantno kako se ljudi zabrinu tek kad im se predoche cifre  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
pa kako onda da se lecimo ? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
 prislonish cevku uz slepoochnicu i ... Smile

gledash da lek uzimash u minimalnim dozama i vodish rachuna da ne postanesh zavisnik od njegove upotrebe.  ovo se posebno odnosi na bolesti psiho-somatske prirode , odnosno na uzimanje lekova radi sprechavanja simptoma ,a ne radi uklanjanja uzroka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
pa to i radim ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
jel' mozes ti da prestanes da ih pijes? hoces li prestati?
i htela sam da pitam nesto, ali mislim da nije za da se otvara nova tema: da li moze covek da bude komunitkativan i povucen istovremeno? mislim, moze li da u isto vreme voli ljude i da bude komunikativan ali da ima socijalnu fobiju?

Ako mislimo na isti "feeling", onda to nije socijalna fobija, vec obican strah zbog nesigurnosti, nedostatka samopouzdanja etc...lako ih je pomesati, ali pri boljem/dubljem samoposmatranju na kraju je lako razluciti sta je problem..mada, i ako je zaista u pitanju socijalna fobija, ova dva "stanja" postoje u coveku istovremeno, ali delaju naizmenicno..posmatraj to ovako: Svest i Podsvest..covek je po prirodi drustveno bice, ali "osamaran" zivotom svoju pravu prirodu ruinira, pa se "okiti" raznim komplexima, strahovima, i sl..moze ti biti najveca zelja i zadovoljstvo da uzivas u necijem/svacijem drustvu, ali kada se situacija namesti onda na scenu stupaju strahovi, komplexi, dakle nesigurnost(podsvesno se prozivljavaju iznova neke neprijatne situacije ili slicno) sto nas momentalno paralise za normalnu komunikaciju.. nekog manje(pa se to reflektuje kroz osecaj neprijatnosti, nervoze ili kako vec kome organizam reaguje), nekog vise(panicni napadi, fobije itd)..sve je to savladivo, samo treba prepoznati problem, shvatiti i prihvatiti, pa krenuti u borbu..nadam se da sam bar nekome pomogla..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
jel' mozes ti da prestanes da ih pijes? hoces li prestati?
i htela sam da pitam nesto, ali mislim da nije za da se otvara nova tema: da li moze covek da bude komunitkativan i povucen istovremeno? mislim, moze li da u isto vreme voli ljude i da bude komunikativan ali da ima socijalnu fobiju?
naravno da moze(to je i pravilo moglo bi se rreci ) jer bolest ,u ovom slucaju socijalna fobija sprecava komunikativnu osobu da zivi normalno iako ona to zeli , i samo je odraz onoga sto mi nismo ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
hvala ljudi! inace isla sam ovih dana do psihica i mnogo je, mnogo ljudi koji traze tu vrstu pomoci...  Smile
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 14:49:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.