Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koi bi Operativni sistem bi hteli na vasem Symbian Telefon
Symbian OS 6,7,8
Symbian OS 9.1
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anketa: Symbian OS 6,7,8, ili OS 9.1  (Pročitano 31723 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
@aco_kuna, molim te samo nemoj ubacivati savršen model kakav je N95 koji poseduje za tvoju informaciju Symbian S60 verzije 9.2 OS u isti koš sa tim ragama poput N80 ili N73 koji imaju isti hardver kao i 6630/6680/N70 ... i OS verzije 9.1 sa jedinim poboljšanjem u kameri ....

Velika je razlika izmedju Symbian OS-a verzije 9.1 i 9.2 tako da ... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
@aco_kuna, molim te samo nemoj ubacivati savršen model kakav je N95 koji poseduje za tvoju informaciju Symbian S60 verzije 9.2 OS
Velika je razlika izmedju Symbian OS-a verzije 9.1 i 9.2 tako da ... Smile

OS 9.1 je Korak odvajanje od OS 8.1, a OS 9.2 je samo Poboljasna Verzija OS 9.1  ili tako receno Vise razvijena Verzija  ,,,,i da sklonim N95 od moje Postove nista nece Promeniti ,,,,

u isti koš sa tim ragama poput N80 ili N73 koji imaju isti hardver kao i 6630/6680/N70 ...

mozda su Hardverski u isti kos ali softverski su Ne sporedlive
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC ONE
Citat

ragama poput N80 ili N73 koji imaju isti hardver kao i 6630/6680/N70 ... i OS verzije 9.1 sa jedinim poboljšanjem u kameri ....

Citat

Smile Smile Smile 

softverski , prelazak sa N70 na N73 izgleda kao iz yuga da pređeš u ferari , brzina kretanje kroz meni , instaliranje aplikacija , kopiranje iz pc u telefon ... sve je to daleko bolje odrađeno na 9.1
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Što se tiče displeja, brzine telefona i ostalog lično sam danas poredio moju N70 sa E61 i tvrdim vam da ja moja N70 koja ima skoro popunjenu karticu od 1GB duplo brže otvara jednu istu sliku nego E61 koja ima karticu od 64 MB. Takođe ta ista E61 ima tiši, a ne glasniji i bolji zvuk nego moja N70, koja je po vama "zastarela". To što vi hvalite svoje telefone zato što su skuplji, "lepši" i "napredniji", e to je već problem u vašoj glavi...
E61 je poprilično brži i glasniji (mislim na zvučnik) telefon od n70.  Brži je i od 6630 u otvaranju identičnih aplikacija a kretanje po menijima je u bobu (možda za promil sporije) poredeći ga sa 6630. Sve ovo govori da je E61 generalno brži od n70. Ti te bajke o brzini n70 pričaj nekom drugom , meni nemoj... I nemoj da dezinformišeš članove ovog foruma. Znam da voliš taj svoj n70 ali budi malo umjereniji u iznošenju mišljenja.

P.S. Nemaš pravo nikome da govoriš da ima "problem u glavi" ,samo zato što ima različito mišljenje. Pođi prvo od sebe pa onda dijeli "komplimente" i drugima... Na kraju krajeva čitav ovaj post nema veze sa temom. Ovdje nigdje ne pominješ prednosti i nedostatke operativnog sistema. Drži se teme. Nema ljutnje.  Smile

To važi i za ostale.

Ovdje treba prebrojati glasove , proglasiti pobjednika ankete i zaključati... Stvari izmiču kontroli.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jun 2007, 02:04:00 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
Citat
Citat
Pa ja i jesam ozbiljan clan   Smile
Nisam mislio na konkretne programe, vec na funkcionalnost, a slovoed, profimail, tilelander, mesendzeri,... postoji za os9.1  Smile
Ja sam nabrojao appl za koje sam mislio da ne postoje, vidim neke su se od njih pojavile, al ne sve! I nisam nabrojao sve...Jel to vi hocete da kazete da za OS9.1 ima isto toliko programa i igara kao i za OS8...Ako mi kazete gde,onda sutra kupujem tel sa OS9.1. Meni pare nisu nepremostivi problem,mogu sebi da priustim recimo N80....Ali mislim da za to nije pravo vreme..... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
HTC One X
Ja sam nabrojao appl za koje sam mislio da ne postoje, vidim neke su se od njih pojavile, al ne sve! I nisam nabrojao sve...Jel to vi hocete da kazete da za OS9.1 ima isto toliko programa i igara kao i za OS8...Ako mi kazete gde,onda sutra kupujem tel sa OS9.1. Meni pare nisu nepremostivi problem,mogu sebi da priustim recimo N80....Ali mislim da za to nije pravo vreme..... Smile Smile Smile

Nema isti broj programa, nema ni priblizno programa, ali postoje programi za sve namene za koje postoje na os8.  Smile
Samo treba da znas gde da trazis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
ajd nadji recimo smart settings za OS 9.1 ..... ja recimo ne mogu bez njega.......
neki call recorder koji ima opciju da se iskljuci beep?
call cheater?
....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
HTC One X
Pa eto imas onaj Best XP Theme 3rd program koji sluzi istoj stvari kao smart settings, a i smartsettings se upravo radi za 9.1  Smile

pa zatim imas Ultimate Voice Recorder, koji moze da islkljuci beep.

Za Call Cheater nisam siguran, ali pogledacu ima li i tome neceg slicnog (nemam os 9.1 telefon).
« Poslednja izmena: 13. Jun 2007, 22:14:39 od X3mE »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
dok ne vidim svojim ocima, ne verujem! nista licno  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
HTC One X
Nazalost ne mogu da probam odmah i da ti kazem, nisam to nikada koristio ni na os8, tako da nisam ni probao kada sam imao os9.1 kod sebe, ali znam da je neko pisao o tome i da je rekao da nema beep-a...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.