Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koi bi Operativni sistem bi hteli na vasem Symbian Telefon
Symbian OS 6,7,8
Symbian OS 9.1
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anketa: Symbian OS 6,7,8, ili OS 9.1  (Pročitano 31775 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
Dakle, svi na glasanje; primirje je zavrseno  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC ONE
Bez obzira što imam N73 ME ostajem pri tvrdnji da je Symbian 8.1 trenutno najfunkcionajniji  Smile  (Maj - 2007)

... ovog puta samo o Symbianu  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@cigla
Znaci ja nemam nameru da hvalim e-50, nego sam procitao tvoj post u kojem si se zestoko napljuvao po 9.1. Hteo sam da ti kazem da ima i nas koji smo super zadovoljni sa tel 9.1. (za par meseci ce mo biti jos zadovoljniji)
Inace ako nije problem koji je tebi naj bolji symb tel
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone

cigla je to napisao milion puta, siguran sam da ima i na ovoj temi....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
@cigla
Znaci ja nemam nameru da hvalim e-50, nego sam procitao tvoj post u kojem si se zestoko napljuvao po 9.1. Hteo sam da ti kazem da ima i nas koji smo super zadovoljni sa tel 9.1. (za par meseci ce mo biti jos zadovoljniji)
Nisi ti super zadovoljan operativnim sistemom tog telefona jer se ruku na srce ne razlikuje mnogo ni od verzije 6.1 ... nego si ti kako si i sam rekao zadovoljan izgledom i izradom, naročito veličinom telefona a to je nenormalna razlika za onoga ko zna da skine cvike kao bi progledao ...

No, rekoh ti jednom i ponavljam: ne puni ovu temu beskorisnim postovima već gostuj u temi o modelu E50 pa tamo ljude ubedjuj u superiornost ovg modela i rešavaj im probleme ili ponudi korisne savete u vezi sa istim!

Ako si pak super zadovoljan sa tel. 9.1, ajd se onda lepo "učipi" u temi [Kako ja vidim svoj mobilni telefon?!?] da vidimo šta te to toliko "super" zadovoljava oko OS-a v.9.1 i čemu ti služi taj telefon ... i naravno šta može više od prethodnika! Smile
Btw. ovu temu prepustite ljudima koji znaju bar jednu jedinu razliku izmedju verzija Symbian OS-a 6.1,7.0,8.0,8.1 ili 9.1,9.2 i dozvolite njima da o tome raspravljaju jer tema i nosi naziv koji bi opravdao takav vid rasprave. Ovako, ako nemate pojma koje su razlike izmedju pojedinih S60 verzija OS-a onda nemojte ni gostovati bez veze u ovoj temi i puniti je beskorisnim postovima jer time samo dokazujete svoje neznanje i bespotrebno cimanje oko teme sa kojom blage veze nemate ... i vi još sebi dajete za pravo da nekoga prozivate?!?

Poenta cele ove ankete i ove teme:
Prvo sami nešto napišite u korist OS-a koga hvalite ili preferirate, dajte neku njegovu odliku koja vas privlači i koja je bila odlučujuća da se odreknete neke ranije verzije .... pa tek onda prozivajte druge da vam se pridruže u raspravi....
« Poslednja izmena: 27. Maj 2007, 11:26:15 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Svi naredni postovi i prepucavanja u ovoj temi koja odstupaju od datih kriterijuma kvalitetne rasprave biće obrisani!
Najosnovniji kriterijumi su sledeći:

Napišite nešto u korist OS-a koga hvalite ili preferirate, dajte neku njegovu odliku koja vas privlači i koja je bila odlučujuća da se odreknete neke ranije verzije Symbian OS-a, obrazložite u čemu je bolji primerima iz njegovog radnog okruženja ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
Filozofija ratovanja (koji su nekompetentni narusavali)
1 Nema spominjanja modela telefona! (samim tim, za*ebite kamere, itd, jer to nije kvalitet OS-a!)
2 Spominjati samo prednosti i mane, koje su ostavile utisak na vas!
3 Podrazumevalo bi se da je "kriticar" dosao u susret sa oba OS-a i da "zna sta prica"!
4 Ne razmatra se stanje u buducnosti nego sadasnjica! Nema poznatog hipotetickog: sta bi bilo kad bi bilo!

OS 9.1

"+-" Podrska za "sminku", teme, wallpaper-e, velicinu ikona (sto nema veze sa funkcionalnoscu! npr. sta ce vam teme i sminka, ako ne mozete da menjate kanala preko

infra red-a? jer, citiram: ""symbian se ne vidi".Tako da je taj razlog (sminka) za davanje prednosti os9.1 budalastina.)
"--" OS 9.1 telefoni su mnogo skuplji
"---" ogranicenja koja su u OS 9.1
"-" potencijali postoje ali se ne mogu iskoristiti do kraja!
"+" imaju bolji USB transfer i bluetooth podršku
"+" Glavna prednost telefona sa Symbian verzijom 9.1 je Wireless tj. Wi-Fi (sto, vrlo interesantno vecina korisnika i ne koristi...)
"---" [svaki plus iznad je minus ovde]

OS 8.1 (i ostali)

"+++" Izuzetno veliki broj i izbor razlicitih aplikacija iste namene, veeeeliki!+
"+" OS 7. To je po iskustvu mnogih najstabilnija i najfunkcionalnija verzija, jer aplikacije za 6 i 8 na sedmici rade bez problema.
"++" mogucnost pristupa svim sistemskim fajlovima i mogucnost svakakvog baratanja sa njima (ovo ne znaci mnogo pocetnicima, ali napredni znaju kvalitete)
"+" za ocekivati je bilo da novi OS ima iste mogucnosti + neke nove, dok on u stvari nema neke "stare mogucnosti" koje imaju stariji OS-ovi! Degradacija!!!
"+++" Symbian telefoni verzije 7.0/8.0/8.1 se mogu koristiti i narednih četiri godine!
"+" Imaju iste procesore kao i nova verzija! Napomena: "nikada nije bio slučaj da se procesor zadržava ako se potpuno promeni verzija OS-a" by Cigla tel.

Jasan zakljucak: zbog ovih "prednosti" --> nikad ne bih presao sa OS8 na OS9.1!

Mnogo glupi razlozi koji su navodjeni kao prednosti 9.1, te su dati glasovi:
1 - zato sto je noviji !?
2 - kretanje kroz meni i od pocetka pa do kraja !?
3 - draza neizvesnost svakim danom nego gozba sa OS 6,7,8. !?
4 - Ja sam se nadao da će te zaštite da se razbiju i da će mnogo brže da se pojavljuju aplikacije. [Nada je iluzija! Informacija je moc]
5 - Jer neiskusni cesto brisu sistemske fajlove preko FExplorera!? //pa ko amatere tera da se petljaju tu, gde im nije mesto :-) Za to postoji i forum!
6 - 95% od NAS ce imati OS 9.1 a ONI nece imati nikad vise OS 6,7,8 (zbog ovog me malo iznervirao aco kuna; u pitanju je trenutno stanje a ne buduce!!!)
(sto je najgore, svi su "do juce" hvalili prethodnike, a sada je novi OS nepokolebljiv)
7  lepota telefona je mnogo bitnija stvar to da znas e jaca stvar za neki ljudi u odnosu operativni sistem,, //svi vi koji tako mislite i ocenjujete mars na fensi Java telefone!
8 "Po nekim ovdje nikada nismo trebali preci sa DOS-a na Windowse". Sine, ne razumes se, ja to studiram. Ne mozes to da poredis!
"DOS je sigurno stabilniji od XP-a" Opet ti, sine!? Administratorski alati, kad se sve s*ebe rade pod DOS-om to pravi administratori znaju (i moja malenkost je imala velikog

iskustva sa tim).Kada bi tako gledali, dos je daleko stabilniji           (kraj off-a)
6 Mnogi su glasali da opravdaju svoj sujetu (ili ne daj Boze osecaj da su se zaje*ali kupovinom nadomestuju "racionalizacijom" i "identifikacijom" kao psiholoskim

mehanizmima odbrane!!!)

"sindrom: svako svoga konja hvali" je vezan za problem stalnog dokazivanja sopstvenog JA, te mozda i podsvesno zele da ucine boljim ono sto i nije realno bolje. Zbog toga

mislim da su svi sa 9.1 sistemom potrcali da glasaju, a ovi "starci" (koji su najbrojniji) to nisu shvatili bas ozbiljno, jer se zna ko je realno bolji. Njima dokazivanje ne treba!
opet da kritikujem aco-kuna-u: "svi koriste otprilike 10-30 do 40 aplikacija; sve drugo je bezveze i stavljati u telefonu". Ne znam ko si ti da nekome kazes sta jeste a sta nije

korisno!?
(osim toga napravio je i logicku pogresku u dokazivanju, operator "svaki" nije adektvatan jer pravilo potvrdjuje izuzetak!)

Neko jos zeli da filozofira ili je sad sve jasno?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Jesam li ja pismenima ili nepismenim osobama napisao sledeći info:
Svi naredni postovi i prepucavanja u ovoj temi koja odstupaju od datih kriterijuma kvalitetne rasprave biće obrisani!
Najosnovniji kriterijumi su sledeći:

Napišite nešto u korist OS-a koga hvalite ili preferirate, dajte neku njegovu odliku koja vas privlači i koja je bila odlučujuća da se odreknete neke ranije verzije Symbian OS-a, obrazložite u čemu je bolji primerima iz njegovog radnog okruženja ....
Ako ne želite da se pridržavate ovoga i napišete obrazloženje boljitka jednog OS-a u odnosu na drugi meni je još lakše da takve vaše postove pošaljem u korpu za smeće! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ja sam imao priliku da koristim OS 6.1 na Siemensu SX1, sada koristim N70 ME sa OS 8.1a, bogme imao sam priliku da koristim i OS 9.1. Kada sam prešao sa Siemensa SX1 (OS 6.1) na Nokiu N70 (OS 8.1a) primetio sam znatnu razliku u brzini telefona, kvalitetu zvuka, samom grafičkom interfejsu. Ono što mi je posebno bilo bitno je bila ogromna podrška za programe. Znači i sami programi su uznapredovali, od nekih najjednostavnijih do sve složenijih i složenijih. OS 8.1a podržava jako mnogo programa, što je za jednog Symbian Freak-a veoma bitno. Znači od OS 6.1 do OS 8.1a je bilo napretka. A onda je došao čuveni OS 9.1 koji je doneo brže podizanje sistema, fino organozovan meni i naravno sad već čuvenu zaštitu koju ni Dominik Hugo (Dominique Hugo), autor FExplorera najboljeg explorera za Symbian telefone nije uspeo da probije. Za OS 9.1 jedva da ima 200 programa! Pa OS 6.1 koji je odavno izašao iz upotreba ima veću podrašku za programe. I kakav je to onda OS??? Onda svi telefoni sa OS 9.1 su imali isti CPU kao stari sve do pojave N93. Plus što imaju astronomske cene. Jedna prava prednost je je WiFi tj. Wireless, ali sve ostalo je blagi užaš. E sad dođe neki baja i kaže pa bilji je jer je lepši, ima bolje teme, kameru, a i puko sam za njega oko 350 evra pa ga to čini još boljim... Mada postoje i ljudi na ovom forumu ( ne bih da ih imenujem), koji su koristili OS 8.1a i pisali hvalospeve o njemu, a sada su prešli na OS 9.1 i on je za njih alfa OS i drugi su sranje...
Znači moje mišljenje je da OS 9.1 ne vredi ni pet para. Korisnici OS 9.1 mogu da me pljuju koliko god hoće, ali je 9.1 sranje i to je činjenica...
« Poslednja izmena: 12. Jun 2007, 18:22:51 od vuk90 »
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
i sad opet krecemo u "rat"  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.