Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anketa protiv PINK-a!!!  (Pročitano 18895 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
ok, da razumem da ne mozes da uzivas uz ok bend i tijanu, pa i uz cetnicke pesme... ali sto ne uz trubace? nemoj mi retji da si toliko iskljuciv...  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

It`s time to get HEAVY!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 416
Na zalost nije dovoljan pojedinac , a ja sam samo jebeni student a ne sin nekog "guzonje" , a u ovoj zemlji se neke stvari mogu promeniti samo vezama , parama i dogovorima u tamnim coshkovima!Nadam se da ce nam potomci biti pametniji  ispraviti greshke za koje nismo uglavnom mi ni krivi nego smo ih nasledili od nashih matoraca , a nasha generacija je davno otishla u qrac , osim ako se ne kidne odavde , a to nije reshenje!

@ akki
Nisam ja iskljuciv , vec jednostavno ne slusham i ne osecam takvu muziku.Svaka muzika treba da postoji , ali i podjednako da se promovishe , a to nije tako na nashoj medijskoj sceni , vec su deca bila hipnotisana Pinkom i Shityjem 10 god. i morala su to da slushaju jer nisu imala prilike da chuju neshto drugo.Lepo je u velikom gradu , ali u malom mestu gde imash samo Pink i RTS(u Slobino vreme) od TV stanica 99% morash biti shaban!
Truba je jedan divan instrument , ali mom uhu prija samo kao deo simfonijskog,jazz i vojnog orkestra!
IP sačuvana
social share
S m r t    s h a b a n i m a !!!   
   M e t a l    f o r e v e r !!!                                               
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
imaju najboljeg i najobrazovanijeg muzickog urednika nemojte tako  Smile Smile
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

don't fear of the dark

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9
pink je najvece zlo. kada vidim koliko ljudi ima na kocertima grand produkcije a koliko je bilo na kocertu kkn-a obuzima me jeza  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
don't fear of the dark
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
to je neverovatno! to je bioloshki otov koji se shiri peko ekrana TV-a i koji utiche na omladinu!!! to je haos!! ali ima nas, shaka jada imunih na njihove boleshchine!!!! shto bi rekao agent smith u matrixu : mi smo organizam, oni su kuga , virus  Smile
ali i na omladinu u velikom delu utichu i roditelji, shto se teme tiche! meni su moju, fala bogu, normalni pa me bar oni nisu trovali govnima (ja se izvinjavam shto psujem ali emocije i nerviranje, mnooooogo je !!!  Smile 0
ja ga imam na TV-u ali na nekom 47-8 kanalu...
jedino shta mogu josh da kazhem je , opet sam odushevljen(kao i u temi o gnr ) koliko ima ljudi koji su normalni i zdravi, i chiji mozak nije zatrovan oooo bozhe , polako, gubim se...
 Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Jako je zanimljiva ta stvar...
Normalni ljudi ciji mozak nije zatrovan pljuju po svemu sto im se ne svidja, a preskacu cinjenicu da ono sto se njima ne svidja od ukupnih 168 sati nedeljnog programa cini maksimalno 10 sati....
Ovi nenormalni, zatucani i zatrovani nisam primetio da su pljuvali po drugima... gledaju ljudi ono sto im se svidja... i ne zanima ih misljenje drugih...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
da ali normalno je to jer su ovi nenormalni stvaaarno nenormalni!
ja ne pljujem po njima jer mi se tako cjefnulo, vecj zato shto brinem za populaciju srbije! pa nashta cje to da lichi ako se ovako nastavi!???
pa ja cju umesto da,svoju decu(ako ih budem imao) malo pustim da se samostalno razviju, morati da sachuvam od te gluposti!
ne kazhem ja da je to neka mnooogo strashna stvar, ali zaglupljuje i krajnje je jeftina i bezobrazna! mislio sam na celu tu "pink" stvar !!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Vec sam jednom rekao, da svako na ovom svetu ima svoj pink, u razvijenijim zemljama daleko gori od ovog sto mi imamo. I to je najgledanije, i to je apsolutno normalno. Procitaj par strana unazad moje postove.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
pa i u pravu si, SF... shta da kazhem, skroz si u pravu! priznajem malo me je mrzelo da chitam bash sve ali kada sam video ovo shto si sada napisao , prochitao sam sve!!! i kapiram, skroz kapiram...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

dead or alive you`re comin` with me

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3874
promocija svojih vrednosti ne znaci nipodastavanje tudjih.
ovo je bar svet izbora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.