Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anketa protiv PINK-a!!!  (Pročitano 18934 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Blago kuci koju zaobidjem :D

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
Zastava Tako blizu a tako daleko
mob
Nokia 6130
Ima nade..ako se Mitrovic pocne baviti politikom, u momentu mora da menja sve na pinku,,Nesto kao Karic..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1709
Zastava Stan
mob
HTC One S
Ma ovaj pink je uzas .Ja gledo film ano pocele reklame.Ja brze bolje pozurio da primim injekciju da stignem nastaviti film.Bila guzva i ja se zadrzao pola sata.Vratim se kuci upalim tv ono prolaze reklam i film nastavio tamo gde sam sta

Ili kad je bio film ona lepi dzoni bila scena pljackanja banke i reklame njihov beg od policije(5 minuta)reklamedeljenje plena i neka svadja(10 minuta)reklame

Ja i njih najradije postreljo al mi zao novaca na municiju
IP sačuvana
social share
Tako je kako je
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Posto ne placas njihove servise i usluge, nemamo o cemu pricati....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
OK, mislim da se svi mozemo sloziti oko jedne stvari... "Daljinski upravljacu, Bog te blagoslovio!"
Naravno da Stink s vremena na vreme ima poneku dobru emisiju (npr jedva cekam da vidim nase izdanje "Piramide"), i svakako da mi licni animozitet prema Mitrovicu i Stinku kao kulturoloskom obrascu nece predstavljati problem da odgledam nesto sto me zanima.
Ali to isto znaci da cu svakako promeniti kanal cim vidim ono sto, nazalost, predstavlja "udarnu pesnicu" Stinkovog programa, a to je jeftina kemp vulgarna potrosacka kultura, no o tome sam vec pisala, pa ne bih da se ponavljam.

IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
I'll quote myself:
Citat
... najbolje sto mozete da uradite je da gledate ono sta volite i u tome uzivate, kako god da se to zvalo, koji god znak i predznak nosilo, ko god bio vlasnik. A da pustite ostalima da slobodne procene sta zele gledati. I u takvom odnosu snaga ljudi bez ikakvog dvomuljenja biraju pink.

. . . .

Citat
U svakoj zemlji je misljenje naroda prilicno slicno.
Mozda ne gledaju spanske serije, ali gledaju slicne gluposti. Mozda ne slusaju stoju, ali slusaju slicne gluposti.
Nije ti sloba za to kriv, i nije ti zeljko mitrovic za to kriv.
Tih 2 sata nedeljno kad je grand show su najmanje bitni za gledanost pinka.
I te spanske serije, koje ima svaka televizija su takodje malo bitne.
Tebi ako se volja i misljenje tvog naroda ne svidjaju, ti ga menjaj, ali ti, ja ili bilo ko drugi, nema pravo nikome da ogranicava volju.
Svako moze da gleda sasvim dovoljno televizijskih kanala, i velika vecina se odlucuje za pink. I u 10 ujutru, i u podne i u 6 uvece.
Kao sto u Londonu mnogo vise ljudi cita Sun nego Daily Mirror ili Guardian. Kao sto je u americi vecini naroda bitnije to dal je polupismena Britney Spears obukla roze ili zutu majcu od toga sto je u aziji izginulo 200 000 ljudi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Не веруј жени која лаже

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 13308
Zastava Негде у Србији
Зна ли когод: Има ли још негде на васцелом шару да утакмице национале репрезентације преносе којекакве приватне телевизије?
И то им беше мало те се дрзнуше да своју ДЕЗинформативну емисију назову Национални дневник ?!?
...БЕМ те нацијо !!!
У цивилизованом  свету постоји и порез на шунд, а у земљи Србији...
Само чекам да ми једног дана из рерне искочи Стоја. 
То бих некако и поднео, ал' не дао ми Бог да ми бану којекакви Шерифи, Баје, Полуминте...

,, Збогом Србијо... ''

IP sačuvana
social share
,, Све су жене ( по мало ) вештице  '' - Душко Дугоушко  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
mob
Samsung e730
Slazem se sa svime sto si rekao, Dunavac, no, ipak, zarad istine, utkmice spanske fudbalske reprezentacije kada se igraju na strani prenosi privatna Antena 3. No, ipak, jedno je Spanije, a sasvim drugo smo mi... "To, Lave..."  Smile Smile Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Ajde svi kod Djoleta

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4
I sto je najgore to je nas najgledaniji program Smile Smile Smile   

Ma sve bi ja njih  :chainsaw: [smilie=jesus.gif] Frisko107
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1506
PINK samo odrazava raspolozenje ljudi u Srbiji. Meni licno je odvratan, ali i dalje pruza ljudima neki lazni svet, gde je glavna stvar koliko je koja pevacica povecala grudi, sta je ko rekao... Najbolja fora je da to narod gleda!!! Kakva ce to deca izrasti?!
IP sačuvana
social share
Never walk alone - danger is everywhere
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
mob
Samsung e730
Pa dovoljno je videti samo onu decu u Grandu... ne bih ni znala, da mi frendica nije rekla. A onda sam se i sama uverila. "Pink" generacija na delu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.