Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ANKETA: da li ste zavisnik od neta?  (Pročitano 15776 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
I ja imam tu bolest koja se zove laptop. Evo protekla cetri meseca sam bolesno radio i radicu jos mesec da bih imao bolesno zaradjenih 40 000 Kruna (oko 80 000 Dinara) koje cu da dam za jednu takvu spravicu. Mozda se cini mnogo ali to ovde i nije bas neki problem da se zaradi ali pod uslovom da se nista ne trosi (nisam potrosio ni paru od plata).

BTW. Turnir se zavrsio i opet imam kompjuter kuci. Neverujem da nekoga zanima ali moj tim je u CS-u bio treci, u UT 2003 smo bili 4 a u NFS: Hot Puirsuit 2 smo 1.
IP sačuvana
social share
WARNING: The post above may contain content unsuitable for ignorant posters.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 379
Eh, kad bi moji imali para, znam da bi kupili. Nikad im nisam pravila probleme, treba samo pljunuti 1500 evra za novog, a polovni se može kupiti i za manje od 1000
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1138
Zastava VAljevo
mob
Nokia 5100
Citat: L-U-D-A-K
I ja imam tu bolest koja se zove laptop. Evo protekla cetri meseca sam bolesno radio i radicu jos mesec da bih imao bolesno zaradjenih 40 000 Kruna (oko 80 000 Dinara) koje cu da dam za jednu takvu spravicu. Mozda se cini mnogo ali to ovde i nije bas neki problem da se zaradi ali pod uslovom da se nista ne trosi (nisam potrosio ni paru od plata).

BTW. Turnir se zavrsio i opet imam kompjuter kuci. Neverujem da nekoga zanima ali moj tim je u CS-u bio treci, u UT 2003 smo bili 4 a u NFS: Hot Puirsuit 2 smo 1.

e kad bi imao para
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 733
Jebiga krvavo se pare zaradjuju
IP sačuvana
social share
Ja biti veoma pismen?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
E ja kada bih cekao da mi roditelji nesto kupe ja bih sada isao bos i ne bih imao ni жњ od kompjutera. Ja ne mogu da zamislim da mi keva kaze "Evo ti pare idi kupi cipele" a ne "... idi kupi jos xXx Mb ram memorije". Nema sanse. Oni misle da sam dovoljno zreo da mogu sam da zaradim za sta mi treba.

Posto sam video kako to ide poceo sam da radim. Sada mogu da kupujem odela koliko hocu, memorije koliko mi treba, a laptop cu da kupim iako mi i nije bas neophodan.

E sad, znam da u Jugi i nije bas takva situacija da svako moze sebi da zaradi za kompjuter, ali ovde je to lako (i zaraditi i potrositi), pa sto onda da se ne radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
laptop, cool stvarcica, trenutno ne bih da silim moje......(cekam motor, he he)
Internet, prosek 60-70h mesecno, tezi zavisnik, kupim deset sati i potrosim ih za dan dva.Ne mogu bez njega..

Ludak a cime se bavis kad toliko zaradjujes?? (gastabajter a? )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
Ma ja sam radio svasta. I sta god sam radio mogao sam dobro da zaradjujem.
Pre mesec dana sam poceo da radim kod nekog naseg coveka u firmi. Poslic je super. Svako vece oko 9 idem tamo i sklapam kompjuterske konfiguracije. Znaci, on donese komponente, ja sklopim komp i instaliram OS i to je to. U pocetku mi je on pokazivao ali sada to radim sam, a on mi pokazuje kako se servisiraju racunari (hardware). Samo problem je sto nema mnogo spavanja. Nekada mi se desava da provedem celu noc tamo i onda ujutru pravo u skolu.
Ja sam radio i veliki deo sajta firme i za to sam placen. Adresa je www.pcclub.cz, ali sada se radi potpuni redizajn i sajt ne radi. Za koji dan ce proraditi. Sada mi neki radnici firme pomazu da usavrsim Flash pa onda pocinjem i da radim sajtove za njih. I tu ce da bude dosta para.

Inace, ovde sta god da radis mozes da zaradis. Recimo moj brat je sada zastupnik za Lavlju Kandzu, konobar u nekom kaficu (jedan dan nedeljno) i trener karatea u najboljem klubu u Ceskoj Republici (4 puta nedeljno) i on ne zna sta ce od para a ima samo 18 godina.

Sta da kazem, ovde se lako napreduje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
Aha
Ovde ne mozes da radis za pare. Ja sam trazio posao da radim tako nesto, sklapanje konfiguracije, instalacija OS, podesavanje, itd. ali nista za pare!Samo kao segrt. Ovde sa 16 god. ne mozes nista da zaradis, samo ako imas diplomu  (znaci ako si stariji) ili preporuku. E sad sam nabavio dve tri jake preporuke i nadam se da ce na leto biti posla za pare.
A sto se sajtova tice, niko mi ne veruje da znam nesto da radim pa stoga nema ni posla, a ovde u Sapcu ima neki Parlic, covek radi sajtove, min cena 60E bez flasha a sa flash-om izadje 120E a u flash racuna samo intro, a prezentacije su bedne da ne mogu biti bednije. Evo ova npr. ova je kostala 120 eura http://www.elvod.org/fotonera/ . Mislim bedak.... Za te pare ja bi radio ceo dan i noc....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
To je mnogo para za takav sajt. Ovde za to ne bi dobio ni trecinu. Ovi cesi dobro placaju za kvalitetnu stvar, ali ako to nije bas najbolje nece da plate nista. Imaju pare, ali ih trose kao da su im to poslednje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 379
A mi nemamo, ali trošimo kao das smo prvi po dohotku u svetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.335 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.