Još uvek mi ne uspeva da se opasuljim da je Berserk 2016 završen,šta ja to gledah i kakve to veze ima sa originalnom serijom , ili sa Berserk: The Golden Age Arc trilogijom.Šta uradiše ljudi od kultnog naslova,majko mila...
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Delimično se ispravljam,sada tek videh da seriju na AnemeČibiju ne vode kao "okončanu",što bi značilo da nas čeka i druga sezona.Dobili su toliko loše kritike od fanovske baze,da bi možda bolje bilo da se svi zajedno (i autorski tim i gledaoci) pravimo kako se ovih 12 epizoda nikada nije ni pojavilo.
Delimično se ispravljam,sada tek videh da seriju na AnemeČibiju ne vode kao "okončanu",što bi značilo da nas čeka i druga sezona.Dobili su toliko loše kritike od fanovske baze,da bi možda bolje bilo da se svi zajedno (i autorski tim i gledaoci) pravimo kako se ovih 12 epizoda nikada nije ni pojavilo.
pa znam da nas čeka druga sezona,samo kažem da je ova prva bila mediokritet po mom mišljenju nadam se da će druga bit bolja
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Filmovi su isto sto i stara serija samo sa boljom grafikom. Jedino na cemu aplaudiram novoj seriji je da su za razliku od tih filmova imali hrabrost da nastave pricu i krenuli dalje i da ne moram da gledam emo Grifitsa po deseti put.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2016, 21:48:31 od marko 284 »
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Ovo sam krenuo da cepam, zasad 2 epizode izašle. Od istog lika što je napravio Hellsing Ultimate, neki miks istorije i epske fantastike ili ti šta bi bilo kad bi nabacao Jovanku Orleanku, Rasputina, Hanibala, Scipiona Afričkog, Buč Kesidija i Sandens Kida i još par samuraja iz Sengoku perioda u neku fantasy zemlju sa elfovima, patuljcima, orkovima itd i natjerao ih da se bore jedni protiv drugih. Manga solidna, a i ovo djeluje dobro.
Years later, in another place, he steps out of the dark and speaks to me. He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic. Any cunt could do it.'