Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
moze neka preporuka sta valja pogledati od serija ? Sada sam poceo da gledam naruta , jer pre nisam bio nesto ljubitelj njega , al sada kako sam stigao do 100 i kusur epizode , kajem se sto ga pre nisam poceo gledati
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Počeh da gledam Neon Genesis Evangelion sve zbog rečenice, drage mi Jane Douglas: Ogromna čudovišta napadaju zemlju i jedina nada čovečanstva su veliki roboti. Kojima mogu da upravljaju samo, emotivno nezleli tinejdžeri. Neka vam je sa srećom. I već u prvoj epizodi su počeli sa tim Da li da spašavam čovečanstvo, ili da se durim, zato što me tata ne voli?
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Boku dake ga Inai Machi ,odgledao 4 od prikazanih 6 epizoda.Veoma interesantna priča,koliko se iz toga što odgledah da naslutiti.Pomalo trapava režija,ali ništa strašno.Seriju karakteriše mračnija nota , primerenija starijoj publici.Za sada nema eksplicitnog nasilja,ali ima ozbiljne tenzije.
« Poslednja izmena: 15. Feb 2016, 11:30:53 od Torivoje »
Dovršio i poslednje 2 prikazane epizode Boku dake ga Inai Machi serijala (6 od 12).Na pola sezone je postalo još solidnije.Nije vrhunski,ali je pristojan miks krimi-priče i putovanja kroz vreme.