Vizuelno i po nekoj logici trebalo bi da bude nastavak trilogije Berserk: Golden Age Arc, međutim i animirana serija iz 1997. i trilogija prate isti deo priče iz stripa uz neke manje razlike (npr. skull knight se ne pojavljuje u seriji, a iz filmova su zbog dužine izbačeni neki delovi iz serije) te se novi Berserk 2016 može posmatrati i kao nastavak i serije i filmova.
« Poslednja izmena: 01. Feb 2016, 13:51:22 od seth666 »
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Serija je bolja od filmova. Filmovi pate od nedostatka bitnih detalja i u neku ruku su "politicki korektni" (ne znam kako bolje da se izrazim). Iz slicnih razloga je manga najbolja. Mada ja licno ne citam japanske stripove.
« Poslednja izmena: 02. Feb 2016, 00:10:15 od Magic Master »
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Odgledah Akame ga kill. Dobar serijal ali mogao je da bude i bolji da nisu ubacivali previse onih satro komicnih i dramaticnih(pateticnih) scena.Za moj ukus falilo je malo ozbiljnosti. Sve u svemu, vredi odgledati.
Sunce li vam žarko,ima li nešto što niste spremni umazati govnima zbog par zelembaća ? Čuj,ćurka ružna rugobna i krelalac sa facom sex-robota iz nekog uvrnutog cyber-bordela za matore plavokrvne evropske homo-pedofile, oboje totalno operisani od glume, učestvuju u ekranizaciji kultne mange/anime...
Koliko vidim, dosta ljudi ne voli ovu 3D zajebanciju.
Odgledah AKAME GA KILL! Ki Vlasi na ringišpil. Uspeli su da naprave, da ne znaš ko će kad poginuti. Pojavi se lik, koji može da doprinese dosta priči... BAM!!! Mrtav je.
Jedino što me muči: Ako su ove imperijalne stvarčice počele da nestaju pre 500 godina. I ako su bile uništavane sa 1% tempa kao u seriji... Ne vidim kako je i jedna preživela do "današnjeg dana".
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.