A i ja ih ne kapiram. Zumiraju to što ne treba da se vidi i onda udare cenzuru.
Da bi imali šta da stave na DVD i Blu-Ray izdanja. To rade već godinama i tu foru su pokupili od Holivuda. Na TV puste tu osakaćenu, PG-13 edit verziju a posle na DVD i BD stave Unrated version, deleted scenes, censor bars removed i slična sranja.
Što se tiče Naruta i drugih cenzura, to se radi da bi bilo kid friendly u Americi, ali se tada postiže efekat da nešto nedostaje između scena. I naravno glupost tipa gde su Marinci iz One Piece-a postali Navi pošto su mornarica, a ne kopnena pešadija. Dakle ne rade to Japanci, nego glupi Ameri.
Obe dobre, prva klasika o zombijima, druga o andjelima, palim andjelima i demonima i njihovoj borbi. Ova druga ima dve sezone za sada, ceka se treca...
« Poslednja izmena: 11. Dec 2014, 18:57:29 od marko 284 »
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Prob'o ovaj Torivojev Knights of Sidonia i batalio nakon 4 epizode. Podsjeća me na BSG (i to ne samo na prvi pogled) i to me i privuklo da probam, ali tako mrtvi, nezanimljivi, nerazvijeni, anemični likovi. Nisam nijednom naučio ime, a eto odgledo sam sezonu skoro do pola.
Gulim trenutno Elfen Lied. Odlična ova uvodna tema.
Sviđa mi se. Prilično depresivna stvar i sumnjam da će imati išta drugačiji završetak, ali izgleda da mi i ovom trenutku treba tako nešto. Uvodna scena mi je super, krvi do lakata, ali i treba početi sa praskom.
Years later, in another place, he steps out of the dark and speaks to me. He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic. Any cunt could do it.'
"...Overall (dub) : B Overall (sub) : B Story : C+ Animation : A- Art : A- Music : B + Impressive attention to fine visual detail, inventive setting details, action scenes. − Largely generic plot elements, limited facial definition, and what's with the random bear-person? "
Years later, in another place, he steps out of the dark and speaks to me. He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic. Any cunt could do it.'