Započeo se gledanjem dogodovština Haruhi Suzumijine S.O.S. brigade.Za samo 5 epizoda,uspelo da me zdravo nasmeje u par navrata.
Odlični su, dubovana verzija čak i više nego japanska. Jedino šteta što stadoše na 2 sezone, a ima 7-8 ovih vuzelnih romana. Doduše, mislim da je i film izašao prije 2 godine.
Najjača scena.
Then I'll tell everyone at school that all you geeks ganged up on her and ****ed her.
Years later, in another place, he steps out of the dark and speaks to me. He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic. Any cunt could do it.'
Odlični su, dubovana verzija čak i više nego japanska. Jedino šteta što stadoše na 2 sezone, a ima 7-8 ovih vuzelnih romana. Doduše, mislim da je i film izašao prije 2 godine.
Duhovita serija,zaista.Meni,nekako,ipak više leži originalni japanski audio.
Oni koji (kao moja malenkost) okasniše sa ovim hobijem,prinuđeni su da pohađaju "ubrzani kurs".To što ne podnosim vampire,decu sa mačevima od 3 metra i serije sa > 100 epizoda (osim opičenog Gintama-serijala) mi,unekoliko,olakšava izbor.
Takozvani "Ženski" Anime koji gledaju i muški. Jedva čekam da vidim necenzurisanu romansu između Sailor Neptune i Sailor Uranus-a.
Also:
Pa u originalnom animeu je prilično jasno da se njih dve *ahem*, sa druge strane su u američkoj verziji to pokušali da prikriju tako što su ih napravili "rođakama". M'da, verovatno vidiš u čemu je problem sa tim.
Pitam se što je Nostalgia Critic radio Sailor Moon, zar to nije više u domenu Nostalgia Chick ili Marz Gurl?
Što se tiče Salor Moon-a, u pitanju je klasičan pokušaj zaštite dece, tako što ćeš PG-13 materijal da pretvoriš u PG. Mnogi Anime-i su trpeli taj tretman dok se neko setio da je to loša ideja. Seti se samo cenzurisanog Dragon Ball-a, Naruta, One Piecea etc.
Ma znam to, nego je problem u tome što su u to pokušaju još više zeznuli stvar jer su od lezbejskog para napravili još i *rodoskrvan* pride. Remember kids, it's okay to be gay as long it's in the family because 'Merica! Mada šta je sve 4Kids radio, SM i nje prošao toliko loše.