Angeleer također ide. Nije obavezno u svakom slučaju.
Inače ja bi tek trebao da imam razloge neulaska, mahom što se ne slažem sa političko ideološkim stavovima udruženja "Sakurabana", ali opet, šta ima veze, ide se radi ljudi itd., a sve ostalo, ko ih j....
Ako te zanima opširnije, PM, a na ovoj temi niti bi da elaboriram niti da trošim vreme kucajući u nešto što se te tiče teme itd.
Nemo´ti cinkaš Angeleer-a i na njega prebacuješ komandnu odgovornost... Šalim se,rado ću pročitati bilo koju informaciju (,pa barem to bio i neki korisni/upotrebljivi link) , ko god da mi je od ljubitelja mekušnih i sočnih Japanki / anime-sveta prezentuje.Ipak sam ja samo početnik u svemu ovome . Inače,započeh sa gledanjem Shinsekai Yori serijala (tek 2 epizode).Odličan osećaj iskrivljene stvarnosti i opasnosti koja vreba iz senki i iza uglova.
« Poslednja izmena: 03. Jun 2013, 20:33:19 od Torivoje »
Gargantia on the Verdurous Planet , 9.epizoda - prijatan iskorak u "all hard sf - no smoochies" pravcu.
--------------------------------------- DarkLegends umro , tražim neke dobre,a manje poznate slične... --------------------------------------- Smešno,ali ispade da mi (nakon promene servera) na Haj tenu, "kupovina" neuporedivo lakše ide preko FFox-a i prastarog (poslednjeg besplatnog) Net Transporta nego preko najnovijeg IDM-a...
Nešto što je započelo kao sasvim prihvatljiv anti-utopijski sf , nastavlja kao " Čarlijevi anđeli " i razrešava u stilu " Kada jaganjci utihnu " , a sve praćeno ( u najmanju ruku ) krajnje neadekvatnom animacijom i lošim rediteljskim rešenjima...Zaobiđite !
« Poslednja izmena: 07. Jun 2013, 22:10:55 od Torivoje »
Sada mi je jasna Angeleer-ova priča o olakom potezanju izraza " perverznjak " - Hentai Ouji to Warawanai Neko , 2.epizoda,ubrzo prestadoh da ih brojim...
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(526.35 KB, 860x715)
« Poslednja izmena: 09. Jun 2013, 17:11:35 od Torivoje »
...Pfuiiii...Ponovo nikoga...Mora da su u Sakurabani,planiraju animeistički atak na Qzminu "vrlinu"... Pogledam li postove unazad,ispadoh ja k´o neki ludi rođa - razgaćen šetam po kući i pričam sam sa sobom...
« Poslednja izmena: 10. Jun 2013, 19:09:42 od Torivoje »
Ma jok, ja tamo ne idem već neko vreme. Samo Japanizam, van toga, teško.
Nisi, jednostavno si skapirao koliko Anime ume da bude dobar. Šteta je samo što smo troje aktivni na temi, ostali se ili boje ili nas gledaju kao ludake
Inače, gledao Attack on Titan ep. 10, dobra epizoda, mada sa razvučenom pričom, ali je makar kraj rezultovao nečemu, tako da se ne bunim.
Nisi, jednostavno si skapirao koliko Anime ume da bude dobar. Šteta je samo što smo troje aktivni na temi, ostali se ili boje ili nas gledaju kao ludake
Pre će biti ovo masnjikavo. Naravno,Lag-Taka ponovo kasni ( 2 epizode !) sa fansub-om...Ispašće da sam zakeralo,ali,uporede li se Shingeki no Kyojin prevodi ovde , vidi se znatna razlika (naravno,japanski ne poznajem,mogu suditi samo o kvalitetu engleskog prevoda).Nadam se da će se provredniti i da ću te do kraja nedelje sustići sa brojem odgledanih epizoda.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(13.13 KB, 126x291)
« Poslednja izmena: 10. Jun 2013, 19:49:43 od Torivoje »
Ili ljudi jednostavno ne prate toliko Anime. Ja sam tek skoro krenuo (pre sam nesto malo na TV-u pratio), sa ovim Death Note, a i to me mrzi jer je 'domaci' prevod uzasan, i Engleski takodje. Srecom sinhronizovano je na Engleski, ali izbegavam jer onda moram vise da se fokusiram na slusanje, a obicno nemam zelju to da radim, vec da se opustim.
Elem, za sada, prvih 5-6 epizoda mi deluje dobro. Da nije interesantna prica ne bih ni gledao, jer nisam neki veliki fan Anime-a i kako sve to izgleda.
Što se tiče Animea, stvarno priznajem, treba imati "most" između gledaoca našeg prostora i samog Animea, jer dosta stvari je tu koje treba objasniti.
Recimo klasifikacija - koja je ispisana na prvoj strani teme. Zatim dosta Japanske kulture se ogleda u njemu. Treće, ima dosta tu pravila vezanih za likove, ponašanje i odevanje (recimo kontrast, gde je glavni lik uvek drugačije obučen u odnosu na negativca npr. po pitanju boja) Itd. Itd.