pogledah - Monster , au sunce vam sto mi ne rekoste pre, znaci - super. Psiho-triler, moralne dileme , jurnjava kroz Nemacku (i malo kroz Cesku).
mada pogledah i Escaflowne, koji je ok shojo(neka me pametniji isprave ako gresim X) , ali braco , sto ima muziku - neki orkestri, neke arije, neak cuda , neki leteci krokodi...dobro ne to, ali muzika je - da se smrznes dobra , posto je malo stariji anime 2001, pa dobro mozda i nije mada deluje - na kichicu bojen, i kada se pomesaju te dve sfere scenografija i muzika , ispadne dobro...ko da jedes burek sa sirom (ko ovaj sto ga ja kupujem kod Blagoja, meko testo , mek sir - topi se u ustima) fatajte trailer,mada ima ytubi da se nadje i ceo flim
« Poslednja izmena: 06. Nov 2012, 21:53:52 od jukensha »
Gle, originalan serijal (iz 1997) je bio obrada samog Golden Arc-a, odnosno manga vol 3 - 13. Nije trebao da ima nastavak, jer su mnogi likovi iz originala ili izbačeni, ili izmenjeni, kako ne bi pravili nastavke. Ovo sada što rade je potpuno nova adaptacija, dakle ide po mangi, i obrađivaće Berserk serijal, dokle je stigao.
« Poslednja izmena: 19. Nov 2012, 13:06:52 od BlizzardJakkal »
A ok, kapiram.Pa to su isto valjda uradili i sa Fill metalom, a to me malo nervira.Taman dobijes neku perspektivu na likove i pricu kad ono izmene sve.
A ne, za Full Metal Alchemist ti je ovako. Prva serija (51 ep) ti samo do pola prati priču mange (otprilike neka 25ta ep.), posle toga ima svoj story arc, ali nije kanon. Druga ti je zbrzano prvih 10 ep. (da predstavi likove, svet, itd.) i odatle kreće nastavak priče FMA, odnosno gde je prva serija stala.
Ja sam tu prvu seriju odgledao celu a onda sam pogledao samo dve tri nove epizode i kada sam video kako je zbrckano nisam ni gledao dalje tako da nisam ni znao da su oni obradili nesto novo. Mozda jednog dana i skupim snage da odgledam ovu drugu seriju ali cisto sumnjam, prva mi je ostavila tako mocan utisak da nemam srca da ga kvarim sa ovom novom
A Berserk cu verovatno gledati mada mi je ovaj postojeci vec legendaran, i tu sam u slicnom konfliktu kao sa Fulom.
« Poslednja izmena: 20. Nov 2012, 00:10:15 od mznn »
´bem ti,ubi se tražeći temu danima,čak me je i Burekov pretraživač "belo gledao"...Dobro je da sada znam gde mogu da banem po savet,ili da ostavim koju žvrljotinu,čisto da više ne gnjavim ljude na "koji ste film/seriju poslednje gledali"...Kako bilo,pozdrav tebi Šakale i pozdrav svima koji navraćaju u ovaj kutak.