Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 01:07:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Andrić i islam  (Pročitano 301310 puta)
Ucesnik diskusija

-> đση'т ¢σρу, вε σяιgιคℓ <-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung galaxy s
Citat
Blago meni,na cemu god da sam...ali na "Allahovom putu" nisam sigurno....btw...jel to sve sto imas da kazes...
Svakom svoja vera!...Samo sam coveku objasnio sta je sehid! I koliko mogu primetiti stalno potenciras ko je neko i sta je, daj bre covece mani me tih nacionalistickih stavova  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia E50
Citat
Blago meni,na cemu god da sam...ali na "Allahovom putu" nisam sigurno....btw...jel to sve sto imas da kazes...
Svakom svoja vera!...Samo sam coveku objasnio sta je sehid! I koliko mogu primetiti stalno potenciras ko je neko i sta je, daj bre covece mani me tih nacionalistickih stavova  Smile

Pa, Testo ovo i jeste nacionalisticki forum,i to srpski,to da si ti video sta ja potenciram... Smile   
Kad smo vec kod toga,ti si mene pitao,na cemu sam.....ja sam ti lepo odgovorio,da nisam na putu laznog proroka,i to je to,i molim te, zaobidji me ubuduce.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Ajde, vratite se na temu  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

-> đση'т ¢σρу, вε σяιgιคℓ <-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung galaxy s
Izvinite necu vise da ometam temu sa off topic-om,ali samo ovu hocu da kazem 
@niko79.
Prvo si napisao ovo
Citat
Blago meni,na cemu god da sam...ali na "Allahovom putu" nisam sigurno
a onda si ovo izjavio..
Citat
Pa, Testo ovo i jeste nacionalisticki forum,i to srpski,to da si ti video sta ja potenciram...   
Kad smo vec kod toga,ti si mene pitao,na cemu sam.....ja sam ti lepo odgovorio,da nisam na putu laznog proroka,i to je to,i molim te, zaobidji me ubuduce....
Iz ovoga se da zakljuciti...
1.(Nisi na allahovom putu, pa zato ne sledis laznog proroka), Allah nije prorok vec bog - to dokazuje o tvom znanju islama i neznam sta ti trazis ovde kada je naslov Andric i islam
2.Aha,znaci ako ovde pise ''nacionalisticki srpski forum'' onda  to znaci da je rec ''nacionalisticki'' upotrebljena u losem smislu i da automatski treba da vredjas ostale vere..hmmm zanimljivo Smile
3.Resio sam sad stvarno da te zaobidjem.... Smile
« Poslednja izmena: 24. Feb 2007, 23:45:01 od dj_tiesto »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia E50
@dj testo...

3.Resio sam sad stvarno da te zaobidjem....

E, bas super... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kako moze biti srbin? zar nije bosanac ? gde je rodjen?

al stojim iza toga da su vecina muslimana u bih poturceni srbi.

Видиш, може. Босанац је географска, а не национална одредница. Тако имаш Црногорце, Шумадинце, Босанце, Пречане, Крајишнике, Личане... А сви они могу да буду Срби.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sve zene su kurve,izvini majko.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 69
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Drugarica austrijanka me pita, kako nemoze nista u srednjem veku da nadje o kosovarima, e ja joj lepo objasnim da je to geografski pojam tj teritorija. Evo sad danas je veca srpkinja nego ja, malo se zainteresovala prosnjuvala po bibliotekama, kad vidi ti ono, odjednom nepriznaje ni bosnjake, ni
crnogorce, a kamoli kosovare. Samo malo zdravog razuma, i bez onog babo mi je reko, i vidi se o
kakvoj ljudskoj lazi i zabludi se radi.
IP sačuvana
social share
samo teski udarci sudbine vracaju coveka na pravi put
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
HTC Topaz
Evo sad danas je veca srpkinja nego ja
i to se moze, prekopat po srednjem vijeku i postat srbin?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Easy rider .::Akinnen::.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ja sam porijeklom Hrvat, a ne Srbin. Toga me nije ni sram niti se ponosim s tim, to je činjenica kao i to da je dosta današnjih Hrvata potomak nekog Čeha, Slovaka, Mađara itd.

Uvijek govorim da je bitno što si sad, a ne što si bio. Iako ako je baš bitno nitko se ni u bližoj ni u široj familiji u prošlosti nije izjasnio kao Srbin nego kao Hrvat, sve do kraja drugog svjetskog rata. A prije su bili nešto drugo, a ne Hrvati - gdje da sad stanem baljezgati  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Certamen bikini-suicidus-disci mox coepit?
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Burek member since: 05. Okt 2005
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Цијеним да су прије краја рата били цвијет хрватскога народа, и то највјеројатније готскога или перзијскога подријетла, те да нису могли бити Славени...  Smile
« Poslednja izmena: 03. Apr 2007, 04:57:04 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 01:07:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.