Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 17:24:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Andorid na laptop/netbook/pc ?  (Pročitano 1902 puta)
28. Jun 2011, 15:35:25
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Apple 
Jel neko pokušao/uspeo da instalira Android na laptop/netbook/pc?

Ja sam pokušao par verzija 1.6 i 2.2 da instaliram na netbook (acer aspire one d257), ali mi nije baš najbolje radio, seckao je i bagovao..

Pokušao sam da pronadjen on line Gingerbread 2.3 za acer aspire one.. ali nisam uspeo nigde da pronadjem, pa ako je neko zaluđen.. pardon, zainteresovan poput mene.. (posotji fabrički w7 i andorid dual boot model ko moj)

inače android bi trebalo da ubija što se tiče brzine rada.. obzirom da meni na HTC desire skuvani gingerbread prosto leti.. na netbook-u bi trebalo da radi duplo bolje..

IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100

Ja sam pokušao par verzija 1.6 i 2.2 da instaliram na netbook (acer aspire one d257), ali mi nije baš najbolje radio, seckao je i bagovao..

Pokušao sam da pronadjen on line Gingerbread 2.3 za acer aspire one.. ali nisam uspeo nigde da pronadjem, pa ako je neko zaluđen.. pardon, zainteresovan poput mene.. (posotji fabrički w7 i andorid dual boot model ko moj)

inače android bi trebalo da ubija što se tiče brzine rada.. obzirom da meni na HTC desire skuvani gingerbread prosto leti.. na netbook-u bi trebalo da radi duplo bolje..

Kako si uopste mogao da instaliras Android na tom netbook-u?  Smile
 Procesor koji ima tvoj Desire, je potpuno druga arhitektura od one koju ima netbook, ARM/x86...
U prevodu, nemoguca misija...
Android je predvidjen samo za smart fonove sa ARM procesorima... (ASUS radi na netbook-u sa takvim procesorom, al to je vec druga prica)

Za sada je ovo jedini nacin da koristis Android aplikacije na Windows-u: virtuelizacija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Samsung Galaxy S3

Kako si uopste mogao da instaliras Android na tom netbook-u?  Smile
 Procesor koji ima tvoj Desire, je potpuno druga arhitektura od one koju ima netbook, ARM/x86...
U prevodu, nemoguca misija...
Android je predvidjen samo za smart fonove sa ARM procesorima... (ASUS radi na netbook-u sa takvim procesorom, al to je vec druga prica)

Za sada je ovo jedini nacin da koristis Android aplikacije na Windows-u: virtuelizacija

Ajde bazuka, idi na neki kviz, pa se javi kad naucis nesto korisno, slobodno Wink Postoji dual boot verzija sa Androidom. Imao sam prilike da ga koristim, doduse, covek ga je doneo da mu stavim win 7 pro, tako da nisam nesto dugo radio sa njim, ali da android ima, ima sto posto.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Decaci... Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia c6
Ok je da postoji acer aspire one d257 i mnogo drugih za dual boot, ali ti je lepo Bazuka rekao ,ja, ja bar nisam ni na jdnu verziju naleteo koja radi na toj platformi, prema tome i za mene je to nemogcua misija ako nadjes nesto javi  pa da se predomislimo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Apple 
instalirao sam 2.2 android... al baguje sa wifi.. radi.. restart - ne radi... reastart radi..

android ne vidi fat32.. (ova varijanta koju sam ja digao), tako da ne ide...

acer aspire one d257, fabrički ima andorid 2.3 gingerbread.. koji pokušavam da skinem sa neta i da probam.. on sigurno radi super..

Veljo, ako vlasnik tog acera koji si ti koristio ima volje i mogućnosti da okači on line disk image.. da i ja probam.. Smile

izasao je android 3.1 za tablet pc.. al ni njega nema nigde na dowlnoad..
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung Galaxy S3
instalirao sam 2.2 android... al baguje sa wifi.. radi.. restart - ne radi... reastart radi..

android ne vidi fat32.. (ova varijanta koju sam ja digao), tako da ne ide...

acer aspire one d257, fabrički ima andorid 2.3 gingerbread.. koji pokušavam da skinem sa neta i da probam.. on sigurno radi super..

Veljo, ako vlasnik tog acera koji si ti koristio ima volje i mogućnosti da okači on line disk image.. da i ja probam.. Smile

izasao je android 3.1 za tablet pc.. al ni njega nema nigde na dowlnoad..

A sta ce ti fat32? ne kontam...
Nisam vlasnik, rekao sam gore da je lik doneo netbook kod mene na servis...
« Poslednja izmena: 29. Jun 2011, 09:59:49 od Velja_Slash »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
To sto ste vi videli Android na netbook-u, to nije zvanina verzija (zato i nema na netu v3.1), Android nije predvidjen za to, on je predvidjen za touch screen i samo za to. Nema on kursor s kojim mozes upravljati na PC-u.
 Neko je jednostavno portovao to na x86 arhitekturu...i kao sto si se sam uverio, nije dobro odradjeno...
Sto se tice mog znanja oko toga, mogu bez problema da idem u kviz...i veruj mi Veljo, pokupio bih ti sve pare...  Smile

Takodje sam lepo prilozio link, sajt firme koja radi na necemu slicnome i koji su prvi i jedini u svetu koji na tome rade. Softwer je za sada u Alpha fazi i lepo imate klip sa objasnjenjem o cemu se radi.

Jos nesto...Android v2.3 radi na max rezoluciji od 960 X 540 qHD (trenutno max rezolucija smart fonova)...sto dalje implicira da nije predvidjen ni za netbook-ove a kamoli druge ozbiljnije masine!

p.s. Ne bi me cudilo da ste naleteli na neki Linux distro sa android logoom   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple 

khm... gingerbread 2.3 fabrički instaliran na acer netbook
« Poslednja izmena: 29. Jun 2011, 21:27:20 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112

khm... gingerbread 2.3 fabrički instaliran na acer netbook

A da nije mozda to Android v1.6  Smile

To sto su napravili je obicno smece, neupotrebljivo...komplikovano cak i naprednijim korisnicima...
Acer je jednostavno portovao Android i to je sve...Android je OS otvorenog koda i svako (svaka budala) moze njim da radi sta mu je volja, samo ne sme da ga naplacuje. To je valjda svima jasno.
 Posto Android nije predvidjen za ovakve stvari, update-ove moras cekati da se sam Acer smiluje i uradi ga. (verovatno nikada)
Ovo gore je samo prototip...testiraju trziste i zavrsili su s tim proizvodom i pre nego sto je izaslo na isto...

Ako je nekome cool ono podesavanje, namestanje...onda slobodno nek kupi i nek place a imace moju punu podrsku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 17:24:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.