Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Andjeli 3: Gde će duša Nikole Pejakovića?  (Pročitano 27698 puta)
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N8
jel zna netko gdje skinuti film? Smile

Nema nigde da se skine jos uvek
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
ROK ANĐEO
Srđan Dragojević: Da sam ja režirao "Anđele 3", film bi se bavio rokenrolom, reditelj Petar Pašić insistirao je da Dorijan postane turbo-folk zvezda

Ovde više ne postoje rok zvezde, izuzev Gorana Bregovića!

Mi u Srbiji nemamo Alanis Moriset. Imamo Cecu i Karleušu!

Srđan Dragojević, jedan od najboljih srpskih reditelja, posetio je nedavno Zagreb, gde je premijerno prikazan film "Mi nismo anđeli 3", u kome se ovaj kontroverzni umetnik oprobao kao koscenarista i koproducent. U jednom od brojnih intervjua koje je dao hrvatskim medijima Dragojević se osvrnuo na prilično loše kritike koje je "A3 - rokenrol uzvraća udarac" dobio u Srbiji.
- Scenario za taj film napisan je još 1993. i bio je neka vrsta "Kraljevića i prosjaka" koji se događaju u svetu rokenrola. S originalnim "Anđelima" priča nije imala nikakve veze. Da sam ga ja režirao, film bi se bavio rokenrolom, bez obzira na to što ovde više ne postoje rok zvezde, izuzev Gorana Bregovića. Međutim, reditelj Petar Pašić insistirao je da lik Dorijana postane turbo-folk zvezda. Mislim da je film s time dobio mračne tonove, više realnosti, i meni je to na neki način drago.
Dragojević je objasnio da je zbog odustajanja Severine Vučković u lik Dorijanove sponzoruše uskočila srpska folk diva Sekla Aleksić. Na pitanje da objasni paralelu između toga što u njegovom filmu lik Boga tumači Vlade Divac, dok je u "Dogmi" Kevina Smita ulogu Boga imala Alanis Moriset, Srđan odgovorio je u svom stilu:
- Mi u Srbiji nemamo Alanis Moriset. Imamo Cecu i Karleušu!

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
DVD izdanje Andjela 3

Treći deo filmskog serijala "Mi nismo andjeli" režisera i producenta Srdjana Dragojevića, "Andjeli 3: Rokenrol uzvraća udarac" posle kratkotrajnog prikazivanja u bioskopima pojavio se u DVD izdanju.

Kao producent trećeg nastavka Dragojević je rekao da očekuje da će se DVD dobro prodavati, jer kao bonuse sadrži foto galeriju, reklame i film o snimanju "Andjela 3", te sve muzičke spotove iz prvenca režisera Petra Pašića.

"Ovo je jako dobar DVD, pretpostavljam da će se dobro prodavati, jer postoji jedan broj ljudi koji nisu otišli u bioskop, pre svega zbog katastrofalnog stanja u srpskim bioskopima i zato što imaju bolje uredjaje za reprodukciju slike kod kuće", rekao je Dragojević.

Promociji DVD izdanja "Andjela 3", u restoranu "Roudstar" na autoputu kod Sava centra u Beogradu, pored Dragojevića prisustvovali su i Srdjan Todorović i još neki od članova ekipe filma.

Dragojević je 1992. godine režirao prvi film iz serijala "Mi nismo andjeli", u kome se Andjeo (Uroš Djurić) i Djavo (Todorović) bore za uticaj nad mladim parom koga igraju Nikola Kojo i Milena Pavlović.

Nastavak "Mi nismo andjeli 2" sa nekoliko stotina hiljada gledalaca bio je bioskopski hit u Srbiji 2005. godine, a u tom Dragojevićevom filmu Kojo igra oca zatečenog seksualnim sazrevanjem ćerke, koju igra Mirka Vasiljević.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Ma totalna propast,kako to nije video posle II dela? Smiley 1
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E72
Ja mislim da film nije propao zbog toga što je Petar rešio da se film bavi turbo folkom. Propao je zbog loše urađene priče.
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple 15
I to...
Ali.. mislim da je najvise propao zbog toga sto je u toku filma previse puta upucena poruka: "Vi ste seljaci!"
Sto, naravno, jeste tacno.. ali to su mogli odraditi i na bolji  nacin...
A, treci i najveci razlog (po mom misljenju)  je uzasna gluma svih sa izuzetkom Nikole Pejakovica... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 7
Ne znam zavas ali meni je film ok. Dobra je režija, neki efekti i to. Prosečan srpski film, mada je srpski film obično predstavljen dobrom glumom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E72
Prosečan srpski film, slažem se. Samo što su meni određeni srpski filmovi zadržali veću pažnju nego ovaj (i to možda baš oni koji se smatraju među lošima "Mehanizam, T.T. Sindrom, Mala Noćna Muzika, Ringeraja)...

Efekti su ok. Režija je solidna. Svaka čast Petru (biće još prilika  Smile ). I mislim da jeste dobra ideja to što je Dorijan postao turbo folk zvezda. Međutim neka nepovezanost vlada celim filmom. Da ne pričam o tome kako je Goran Jevtić ispunio svoj on screen time, svaka mu čast ( Smile Smile Smile ). Ako sam ja shvatio šta je tu tražio, evo mi glave. Taj lik je potpuno bez veze. Pohvala Seki Aleksić.

Ja bih mogao sad da tražim greške ovom filmu do sutra u podne. Ali ovo jeste definitivno jedan od lošijih filmova u Srbiji. Maloj noćnoj muzici može da pljune pod prozor.
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 7
Biće prikazan da li u nedelju ili ponedeljak na Pinku u 20.15
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ma ne gubite vreme na tu glupost, pa nemaju nijednu ozbiljniju kritiku koja je pozitivna, a taj Dragojevic je promasen slucaj, kaze nema rok zvezda osim Bregovica!? Prvo, Bregovic je samo prodavao nama stranu muziku, sada njima prodaje nasu, i kaze da vise nece da nam svira tako da on nije rok zvezda vec rok trgovac, biznismen. Drugo, a sta je Bajaga ako nije rok zvezda, i zasto su oupste podstakivali tu grand show papazjaniju, ko da ih vec nema dovoljno? Trece, setite se kako je hteo da se tuce sa ljudima u kulturnom nokautu kad su ga pljuvali za Andjele2... Ovde nije kraj, covek je izuzetno prepotentan i umisljen i uopste vise necu da gledam njegove filmove... A za ovaj treci nastavak sam cuo kako je Dimitrije Vojnov (nas cuveni dramaturg, ali malo sutra  Smile) rekao kako je odusevljen filmom i da jedva ceka da ga predaju na Fakultetu Dramskih Umetnosti kao nas prvi srpski rokenrol film, ma daj, molim te, kakva gomila gluposti, bolje da je samo nastavio da jede zidove i sve bi bilo u redu... Znaci, njihove duse u kompletu idu pravo u deveti krug, odmah do djavola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.333 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.