Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Andjeli 3: Gde će duša Nikole Pejakovića?  (Pročitano 27968 puta)
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC S730
Ako vredjas keca onda oces frku.
Nevredjaj keca, on je extra, toliko ga cesto pustaju na televiziji, a ipak ga svi redovno gledaj
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Viva la revolution!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
aaaa, usudio sam se da kazem da andjeli 1 nisu nista posebno, kako sam samo smeo?  Smile
pazi ovako, u odnosu na Andele 2, kec je film, ali, film kao film nije nista posebno..
a, andjeli 3, uh to ce tek biti filmcina, hahahahah..  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83 : Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia E72
Ja se definitivno slažem da kec nije ništa posebno. Čak, više mi je smešna Tesna Koža 4 od A1. A1 mi je bio ok kad sam bio klinac. Sad mi je dosadan.
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPhone 3Gs
Hrvatska pop zvezda u ulozi mladoženje u „Anđelima 3“

Petar Grašo se oženio

Petar Grašo, poznati hrvatski pevač, oženio se pre nekoliko dana u Beogradu. Naravno, samo za potrebe filma „Mi nismo anđeli 3“. Izabranica njegovog srca je glumica Nađa Sekulić koja u ovom ostvarenju tumači ulogu mlade.

- Mladu nisam upoznao do samog snimanja, ali čim smo se videli, bila je to ljubav na prvi pogled. Izuzetno je draga, duhovita i simpatična osoba - priča Petar Grašo za „Blic“ i dodaje da mu nije bilo potpuno svejedno da tek tako stane na ludi kamen.

- Ne bih to nazvao tremom, jer moj deo posla nije bio previše zahtevan, ali jedna lagana nervoza pre početka je postojala. Ipak, to je prošlo jako brzo. Snimali smo puna dva dana po velikoj vrućini i zaista sam uvideo da život na setu nije nimalo lagan, ali moram da kažem da su svi iz ekipe bili izuzetno ljubazni pa sam se osećao izvrsno - objašnjava pevač.

Na svadbi je, kao što to tradicija nalaže, uz veselje bilo obavezno i pucanje u vazduh iz sveg raspoloživog oružja. Tako je Grašu zapala puška.

- Pripremili su me da će biti pucnjave, pa se nisam iznenadio i mislim da sam se dobro snašao. To će publika imati priliku da vidi na filmu. U svakom slučaju, mladin otac je bio zadovoljan sa mnom, a to je najvažnije, ha, ha, ha... - kaže Petar i dodaje da će dugo pamtiti ovo filmsko iskustvo.

- Bilo mi je zanimljivo apsolutno sve vezano za snimanje, uživao sam da gledam kako se ekipa montira sa scene na scenu, kako se podešava rasveta... Toliko mnogo truda je uloženo da bi sve izgledalo prirodno, dok ljudi koji gledaju film uopšte ne znaju i ne mogu da zamisle koliko truda stoji iza svega toga - kaže on.

Iako mu se dopalo ovo iskustvo, popularni pevač i dalje ostaje pri stavu da je za njega još uvek rano da se ženi.

- Ne verujem da bi dva dana snimanja mogla toliko da promene moje odluke, mada je bilo zanimljivo. Ostajem neoženjen - zaključuje Grašo.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Diplomirani Krompir

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 346
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6020
Jao, koji bljak  :[12]:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPhone 3Gs
Nikola Pejaković u filmu „Mi nismo anđeli 3“

U gram znam koliko su mi poroci odmogli

Nikola Pejaković tumači lik Dorijana u filmu „Mi nismo anđeli 3“ čija će snimanje biti gotovo krajem nedelje. U filmu, on je rokenrol zvezda koja je prodala dušu đavolu. U privatnom životu Nikola se do sada bavio slikanjem, režijom, glumom, pisanjem scenarija, muzikom, a dušu je uspeo nekako da sačuva.

- Svim tim sam se bavio u određenim periodima života toliko ozbiljno da sam pomislio da sam upravo to, a onda bih prešao na drugo zanimanje. Ovoga trenutka ne znam šta bih voleo da stoji pored moga imena, jer sam potpuno demotivisan. Nemam ambicije ni želje da stvaram nešto novo. Imam taj problem da ne cenim stvari koje sam nekada cenio. Mislio sam da je bavljenje umetnošću nešto najsvetije i najvažnije u mom životu, a sada sam shvatio da se i tada može biti duhovni kepec. Kao što ako sviraš rokenrol ne znači da si nešto pametniji od narodnjaka. Možeš biti isto tako glup u rokenrolu. Ima milion primera za to. Ja sam došao u Beograd da budem reditelj i onda sam se posvađao s pozorištem na vrlo ozbiljnim osnovama. Onda, svi me znaju kao glumca, a ja se ne osećam kao glumac. Ceo život se bavim muzikom, a to niko ne zna. Išao sam u srednju likovnu školu i četiri godine sam mislio da ću biti slikar, a nisam uzeo četku i ugalj od trenutka kada sam upisao akademiju - priča Nikola Pejaković za „Blic“.

Šta je vama bilo najzanimljivije na snimanju „Anđela 3“?

- Nemam kondicije i negde na petnaestom danu snimanja nisam mogao da potrčim, i najjednostavniji fizički potez meni je predstavljao problem. Video sam prvi put koliko sam debeo i šta sam napravio od svog tela. Interesantno je to što je mom liku upravo to trebalo - da bude razvaljen.

Da li ste zadovoljni partnerkom u filmu - Sekom Aleksić?

- Da. Seka je vrlo neposredna i dobra cura. Ona je tamo negde iz mojih krajeva, kao i njen muž. Jednostavna je žena koja nema tremu ni privatno, a ni u kadru. Ona je savršen naturščik, jer je to ona. Ono što se od nje tražilo, ispunila je sto odsto. Žena se bavi nekim drugim poslom i ne poznaje tajne ovog zanata, ali se savršeno dobro snalazi pred kamerom.

Na koji period karijere ste ponosni, a koji biste izbacili?

- Pa, izdvojio bi film „Lepa sela lepo gore“ i seriju „Složna braća“. Film „Lepa sela“ bio je trenutak posle koga su mnogi glumci počeli da se bave drugim poslovima, uglavnom producentskim. Mene to nikada nije interesovalo. Mene ne zanima ni da li će moja karijera glumca posle nekog filma krenuti gore ili dole. Isti taj period, o kome govorim, bih i izbacio iz svoje karijere. Da mogu, promenio bih ceo svoj život.

Koliko su poroci imali uticaj na vašu karijeru?

- Poroci su mi mnogo odmogli u životu, znam u gram koliko su mi odmogli; a koliko su mi pomogli - to ne znam. Naivci misle da droga pomaže u kreativnosti, a ozbiljni umetnici znaju da tu nema istine. To je isto kao što se inspiracija ne čeka, nego se traži kroz rad.

Šta niste uradili, a voleli biste da uradite?

- Voleo bih da vodim prosečan život. Takođe, voleo bih da probam da ne mislim svojom glavom već da slušam nekog ko je pametniji od mene i ko bi mi govorio šta da radim. Na takve ljude sam naišao samo u religiji. Nisam ih našao ni među umetnicima, političarima, alkoholičarima, narkomanima, dilerima, taksistima, već samo među ljudima koji se bave religijom. To me je opredelilo da od jednog momenta više ne budem ateista. Isto tako zanima me šta nas čeka posle smrti. To je najbitnija tema našeg života i mislim da jedino to ima smisla da se ispituje. Sve ostalo je ispitano.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mogu misliti kako ce da ispadne...u novije vreme sto prave vise nastavaka za filmove sve su gori (sem u Blade-u) Smile
IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
It's Gonna fell real good.
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia E72
 Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPhone 3Gs
Pala poslednja klapa "Andjela 3"

Ekipa igranog filma "Mi nismo andjeli 3" proslavila je poslednju klapu velikom zabavom za saradnike i prijatelje u klubu "Aleksandar" u Košutnjaku.

Reditelj prva dva dela Srdjan Dragojević ovoga puta nastupio je kao koscenarista i producent, a posao režije prepustio je debitantu Petru Pašiću.

Koscenarista trećeg dela, pod radnim naslovom "Rokenrol uzvraća udarac", bio je Dimitrije Vojnov, a producent Biljana Prvanović.

Autori su najavili da je film u žanru muzičke komedije, a tema je sukob roka i turbo folka.

"Andjele 3" snimila je nova produkcijska kuća "Maslačak film", u saradnji sa "Pinkom", uz podršku Ministarstva kulture Srbije i mnogobrojnih sponzora.

Ekipa filma priredila je večeras neformalni koncert sa muzikom iz filma, na kojem su kao pevači nastupili tumač jedne od glavnih uloga - mladog rokera Marka, student glume Zlatko Rakonjac, popularni glumci Srdjan Todorović i Uroš Djurić, koji opet igraju uloge andjela i djavola i drugi.

U ansamblu trećeg dela su i Nikola Pejaković, Nada Macanković, Zoran Cvijanović, folk pevačica Seka Aleksić, košarkaš Vlade Divac.

Snimatelji su bili Dušan Joksimović i Vladan Janković, kompozitor Igor Perović, scenograf Aljoša Spajić, kostimograf Tatjana Strugar, a montažu će raditi Marko Glušac.

Film je snimljen u protekla dva meseca na čak 40 lokacija u Beogradu i okolini, kao i u kamenolomu Venčac kod Arandjelovca.

Sledi postprodukcija, a premijera se planira već za početak oktobra.

Prethodni film "Andjeli 2" bio je najgledaniji film u Srbiji u 2005. godini, sa blizu 700.000 gledalaca.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.