Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Andjeli 3: Gde će duša Nikole Pejakovića?  (Pročitano 27979 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 90
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
uh a drugi deo je kao bio nesto...sranje...prvi je zakon film uopste...
IP sačuvana
social share
E sad,posto sam ja organizator ovog skupa...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Uroš Djurić o Seki Aleksić i kostimu Andjela

Glumac i slikar Uroš Đurić, koji tumači ulogu andjela u prva dva nastavka filma "Mi nismo andjeli" rekao je da je zadovoljan što će u trećem nastavku glumiti sa folk zvezdom Sekom Aleksić.

Djurić je izjavio da je delom zaslužan što je pevačica "uskočila" u ulogu koju je trebalo da tumači hrvatska pop zvezda Severina Vučković.

"Seka će debitovati na velikom platnu umesto Severine. Mislim da je bolja za tu ulogu, odmah mi je pala na pamet kada sam pročitao scenario. Ona ima sjajne karakteristike, a po probnim snimanjima bih rekao da je veoma talentovana. Oseti se kada je neko rodjen za scenu" rekao je on dnevniku "Blic".

U filmu "A3 – Rokenrol uzvraća udarac", Andjeo se bori za opstanak rokenrola – u novom kostimu.

Kostimi Djavola (Srdjan Todorović) i Andjela su i u prethodna dva dela bili dizajnirani kao scenski kostimi muzičara iz šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka, uz neizostavne zvoncare i brojne kič detalje.

"Novi kostim se dosta razlikuje od prethodnih, a ja sam prezadovoljan zato što potpuno odgovara onome kako sam zamišljao svoju ulogu. Jedino što ću da otkrijem jeste da ću biti u odelu, a nema jačeg rokenrola od rokenrola u odelu. Ja sam neko ko se bori za afirmativnu stranu rokenrola, bunt, stav i sve ono što je predstavljalo britansku scenu ranih šezdesetih godina" zaključuje Đurić.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1787
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
 Smile Mislim, stvarnoooo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 858
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Nokia krs
Cista komercijala. "Pošto Seve nije školovana glumica, nisam smeo da pristanem na rizik i umesto nje smo pozvali Seku", a i nisam znala da je Vlade Divac proslavljeni glumac. Toliki filmovi i serije, bogami opasno. Seka ima da pomrsi racune, verujem u nju Smile
Toliko poznatih licnosti, sutra pravim skandal u gradu i prijavljujem se na kasting!
Verovatno cu gledati film i dabogda im sve zaradjene pare otisle u dom za nezbrinutu decu!
IP sačuvana
social share
Gentlemens good morning, ladies good night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
FOLK ANĐELI

Pevačica Goga Sekulić juče na Kalemegdanu u strogoj tajnosti snimila najnovije scene trećeg nastavka filma "Mi nismo anđeli"

Goga Sekulić pre 15 dana dobila poziv da u "Anđelima 3" glumi samu sebe, zapravo atraktivnu folk zvezdu koja, zajedno sa Sekom Aleksić, treba da zavrti pamet tvrdokornim rokerima!

Tek što su se stišali komentari oko glumačkog angažmana popularne folk zvezde Seke Aleksić u trećem nastavku kultnog filma "Mi nismo anđeli 3", ljubitelje roka i poštovaoce ovog filma zaprepastila je još jedna novost. Naime, novopečena zvezda "Grand produkcije" Goga Sekulić postala je takođe jedan od aktera ovog ostvarenja, tvrdi izvor Pressa blizak zgodnoj pevačici.
- Goga je pre 15 dana dobila poziv da u "Anđelima 3" glumi samu sebe, zapravo atraktivnu folk zvezdu koja, zajedno sa Sekom Aleksić, treba da zavrti pamet tvrdokornim rokerima. Juče su u Paviljonu "Cvjeta Zuzorić" na Kalemegdanu snimljene njene debitantske scene. Sekulićka nimalo nije bila zbunjena i uplašena i ponašala se kao pravi profesionalac. Deo šljašteće scenografije Grandovih emisija je za potrebe filma preseljen na ovaj deo Kalemegdana, a snimanje je u nedelju trajalo od ranih jutarnjih časova do kasno po podne - zaključuje izvor Pressa.
Snimanje filma "Mi nismo anđeli 3 - Rokenrol uzvraća udarac", čija je premijera najavljena za jesen, započeto je 25. maja i, prema svemu sudeći, pored glumačkih imena kao što su Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Milorad Mandić Manda, Dragan Jovanović, Nada Macanković, pojaviće se znatan broj folkera, koji će izazvati burne reakcije glasnih protivnika narodnjačkog melosa.
Za razliku od prva dva nastavka, koje je režirao Srđan Dragojević, u "Anđelima 3" on se pojavljuje kao koscenarista (sa Dimitrijem Vojnovim), dok je rediteljski posao poveren Petru Pašiću.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia E72
Kakav je taj Uroš Đurić glumac?! Pre bih kornjaču naučio da glumi konja! U kecu je bio nešto jer nije imao previše teksta, kad je u drugom delu progovorio, bolje da je uzeo pušku da se obesi!

Kreten. . .
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
....boze boze

..kakvo ultimativno djubre
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 912
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3660
Ljudi moram da vam se pofalim,bio sam na snimanju andjela tri.Mogu da vam kazem da su ispunili sva ocekivanja.Definitivno ce to biti najgori deo.Znate li ko jos glumi,ona drugarica Marije Karan u "ljubav,navika,panika".Majko mila sto je to glupo stvorenje,ne mozete da zamislite.Zbog nje smo jednu scenu morali 20 puta da snimamo.Zamalo joj pankeri nisu polomili picku.Mene iskreno libo kara kakav ce film biti,ja sam uzeo pare upoznao Ziku,koji btw ima najbolji kostim do sada,a i maska je do jaja(jedno oko mu je k'o Manson-u,a zubi .....u ostalom videcete)
IP sačuvana
social share
Well, I woke up this morning                                         
And I got myself a beer.
The future's uncertain
And the end is always near 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia E72
Imam neki utisak da će ovo biti bolji film. . . Mada i nisam toliko siguran
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N86
“Andjeli” imaju svoga Boga, ime mu je… Divac!

Košarkaš Vlade Divac je ima priliku da još jednom pokaže svoje glumačko umeće - dobio je ulogu Boga u trećem nastavku filma "Mi nismo andjeli".

"On će bit šef Andjelu i Djavolu, a to je veoma zahtevna uloga, sa puno replikam i uvereni smo da će Vlade svoj deo posla odraditi profesionalno", rekao je za "Kurir" Dimitrije Vojnov, koji je uz Srdjana Dragojevića potpisnik scenarija za treći nastavak.

Tako će Uroš Djurić i Srdjan Todorović morati da pravdaju svoje nestašluke za glavu višem Divcu.

Ali, dok ne dodje vreme da Divac udje u kadar, u kostimu za koji kažu da ga ni rodjena majka neće prepoznati, ostatak ekipe uveliko je na terenu. Sada se snima scena svadbe, na Miljakovcu 3, a na svadbi je pevala, pogadjate – Mica Trofrtaljka, omiljena Dragojevićeva pevačica.

"Andjeli 3" će inače obilovati muzikom, što potvrdjuje i podnaslov – "Rokenrol uzvraća udarac".

Izvor: MTS-Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v20926p0.jpg
(14.63 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.133 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.