Meni isto nije jasna fascinacija carapama, ali kapiram da ljudi imaju razlicite ukuse i privlacne su im razlicite stvari...
Andjela se za sad ne oblaci atraktivno, ne znam zasto, mozda je zimski period, ne znam kako se ranije oblacila u godisnjim dobima...
@garti93 I ja volim zene u farmerkama/pantalonama, dobro bi bilo da ih obuce zajedno sa bodijem ili sa nekom kratkom majicom samo desetak cm ispod grudnjaka ; )
Pa zima je zeno ,napolju bude - stepeni i ti dolazis u emisiju golih nogu ,ajd sto su gole vec bele kao brasno,jos mi je vise bolesno kad dodju u cipelama sa otvorenim prstima a napolju mecava. realno zeno imas bar 8meseci da nosis gole noge ,otvorene prste a ostala 4 meseca se prilagodi uslovima.
Pa zima je zeno ,napolju bude - stepeni i ti dolazis u emisiju golih nogu ,ajd sto su gole vec bele kao brasno,jos mi je vise bolesno kad dodju u cipelama sa otvorenim prstima a napolju mecava. realno zeno imas bar 8meseci da nosis gole noge ,otvorene prste a ostala 4 meseca se prilagodi uslovima.