Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 00:51:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anđela Đurašković  (Pročitano 249815 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 652
Po meni Andjela ima siroke kukove, tanak struk, debele sise, zgodne telo, glatke i oblikovane noge, masivno dupe. I jos ima neku obicnu ali lepu i jebozovnu facu.
Jeste dobra riba.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 680
Zastava
Po meni Andjela ima siroke kukove, tanak struk, debele sise, zgodne telo, glatke i oblikovane noge, masivno dupe. I jos ima neku obicnu ali lepu i jebozovnu facu.
Jeste dobra riba.  Smile

Smile    Upravo tako!

Ne postoji opasnost da "izgubiš glavu" da se nešto kao "zaljubiš" i slične komplikacije...

Čitav utisak je krajnje jednostavan:
najprirodnije uspaljivanje i burna želja da se neodložno uposli kita!    Smile           

« Poslednja izmena: 13. Dec 2022, 23:08:16 od Van der Gojko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1247
mob
Nokia n-96
svaka cast,ja dosad jednom i to koliko se secam dok je vodila 150min . Al svako ima drugaciji ukus ,

Ali zato Bojana Ristivojevic me radi a da ne pricam o Nadja Kljajić juuuu ,nju treba staviti da vodi jutarnji ili neku drugu emisiju,pogledajte malo profil na drustvenim mrezama.
IP sačuvana
social share
. . . . . ja znam da nista ne znam . . . . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 106
Što pričate gluposti, eto vi guzite bolje od Anđele. Svako ima pravo na mišljenje, ali ovdje se baš preteruje.  Smile

Anđela je vrhunska riba sa extra dupetom, bolje ne može. Barem za moje standarde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 106
kao da  je naucila pozicionirat dupe na onom prelistavanju novina, a i kamerman ispostovao jutros  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1364
Tako je, dok je bilo prelistavanje u jednom trenutku su se videla oba dva guza! Kao crnkinja je!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1021
Što pričate gluposti, eto vi guzite bolje od Anđele. Svako ima pravo na mišljenje, ali ovdje se baš preteruje.  Smile

Anđela je vrhunska riba sa extra dupetom, bolje ne može. Barem za moje standarde.
ma ovde svi jebu vrh picke..ova im nema dovoljno skole hahaha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1247
mob
Nokia n-96
Ja sam samo rekao svoje misljenje kako me ne pali kao druge javne licnosti , prosecna devojka / voditeljka, kako se pojavila sve isto, a ja nisam bolestan pa da me lozi ako joj vidim guzicu na ekranu u pantalonama u suknji da ne pricam,ili ako joj ispadne butina a to je za neke iznad kolena 2 centa kad ispadne,  (brate onda izadji na ulicu i gledaj guzice kroz pantalone)

Meni je simpaticna devojka, ovde voditeljke koje se lepo nasminkaju , koje se razlicito oblace i koje imaju u svom poslu vise od 3 para cipela u 3 godine.
I onda vi poludite kad se nekoj vidi dupe sa 20m na ekranu , u 360rezoluciji. 
Pogledajte Jovanu ona razvaljuje sa sminkanje,sa ruzevima, sa bojom kose, sa oblacenje ,jedina ima vise pari cipela ,razvaljuje a koliko je znam preko 15godina je na tv-u .  a tipa evo ova andjela je neke 3 godine na tv i ona samo menja haljine i pantalone.
IP sačuvana
social share
. . . . . ja znam da nista ne znam . . . . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1021
Ja sam samo rekao svoje misljenje kako me ne pali kao druge javne licnosti , prosecna devojka / voditeljka, kako se pojavila sve isto, a ja nisam bolestan pa da me lozi ako joj vidim guzicu na ekranu u pantalonama u suknji da ne pricam,ili ako joj ispadne butina a to je za neke iznad kolena 2 centa kad ispadne,  (brate onda izadji na ulicu i gledaj guzice kroz pantalone)

Meni je simpaticna devojka, ovde voditeljke koje se lepo nasminkaju , koje se razlicito oblace i koje imaju u svom poslu vise od 3 para cipela u 3 godine.
I onda vi poludite kad se nekoj vidi dupe sa 20m na ekranu , u 360rezoluciji. 
Pogledajte Jovanu ona razvaljuje sa sminkanje,sa ruzevima, sa bojom kose, sa oblacenje ,jedina ima vise pari cipela ,razvaljuje a koliko je znam preko 15godina je na tv-u .  a tipa evo ova andjela je neke 3 godine na tv i ona samo menja haljine i pantalone.

ma ne kazem tebi, meni je samo sabanski da joj se ovde pominju koje je skole zavrsila i ti fazoni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 564
smerna je ona dosta sto kaze ovaj lik izgleda ozbiljnije a 91 godiste  Smile izbaci te sise vidi kolke su ti, nece ti otpasti kruna s glave. Zgodna da ali nedorecena nekako, nije jedina jbg. Fali joj nesto da poentira.

Ona sara andjelkovic ima bruka bulju steta sto je nema mnogo na tvu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 00:51:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.