Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 03:32:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anastasija Budjic  (Pročitano 520973 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
Citat
A glupo je da se komentarise da devojka nema mozga zato sto je lepa (stara srpska boljka)

zbog takvih kao ti nam je grand ponos i glavna zabava nacije

Citat
i da zbog toga ne moze da studira

ko god da je glup ne moze da studira, a sam si rekao gore da "ako je glupa" .. jel si bio nekad na nekom fakultetu ? (kragujevacki se ne racuna)

Citat
Normalno je da takvu devojuku startuju oni koji su nesto postigli u zivotu jer imaju i visak samopouzdanja

beogradski bogati se sastoje od tatinih sinova, i kriminalaca. kako je to onda neko od njih postigao ishta u zivotu ? zasigurno postoje vrhunski shmekeri sa vishe samopouzdanja i sa boljim pricama, ali oni ne dolaze u obzir, jer su poshteno za juga zaradili. u ovoj zemlji ni jedan vozach auta preko 20 000 evra ga poshteno nije zaradio pre 30 godine. a ako ga ima, onda je tatin.

Citat
ali ovakva devojka i zasluzuje vrh

netacno. ti si ovde najveci lupadzija gluposti. dobre devojke zasluzuju vrh, a ne lepe devojke. zasluga je neshto shto se zasniva na osnovu radnje odredjene individue, a ne na onome shto ti je dala majka priroda. mada i ovde govorimo o silikonima i dobroj fotografiji

Citat
ja bih je brate ozenio odmah

srecno brate, ako bi ozenio ribu koju si video na slici ... mozda je sjajna, a mozda voli da sere svom muzu u usta ... o boze koji mozak!

Citat
ali iskreno ne bih imao srcku da je dovedem da zivi sa mojom kevom dok ne kupim stan,ne moramo odmah da je okarekterisemo kao sponzorusu.

i u kucu bi je doveo ? ribu sa slike ??? i josh bi se stideo sebe, dok se ne namestish kako valja ? zbog dobre ribe sa slike ???? sokole moj, zelim ti svu srecu u zivotu, ali necesh je naci sa tako poremecenim sistemima vrednosti ...

IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I tako...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 38248
Zastava Šta te se samo tiče!?
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola DynaTAC 8000X
za Freerunner
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 208
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
@ Freerunner  Smile Smile Smile

Skoro ne pročitah nešto realnije (i tačnije) na zadatu konstataciju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Stim sto nije konstatacija vec bezvezni komentar rekao bih lupetanje,freerunner Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sto se mog obrazovanja tice,zavrsio sam Rusku knjitevnost u Moskvi i Ekonomski fakultet u Beogradu,mada ja ovde nisam tema,i Grand nas u svojoj oblasti (ono sto vredi naravno) predstavlja na neki svoj nacin,...i narodna i zabavna i pop i rok muzika,i sport i knjizevnost i nauka i kic i moda i devojke zakopcane do grla smerne i nevino lepe i obnazene i na svoj nacin provokativne devojke...sve nas to ovako ili onako na neki nacin predstavlja.Postujem tvoj ukus i tvoje misljenje ma koliko se razlikovalo od mog i mislim da ti to treba isto da uradis sa tudjim.Na ovoj stranici je iskljucivo tema izgled ove devojke,a ne to sa kim zivi ,gde zivi sta radi i ostalo.Hocu da kazem da ako je lepa ne mora da znaci i da je glupa da ne moze da studira itd.Treba brate postovati svakog dok ti taj neko ne dokaze da nije vredan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I tako...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 38248
Zastava Šta te se samo tiče!?
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola DynaTAC 8000X
Aha,i ja sam magistrirao nuklearnu fiziku u Bernu,pa se ne hvalim.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
Citat
Na ovoj stranici je iskljucivo tema izgled ove devojke,a ne to sa kim zivi ,gde zivi sta radi i ostalo

ovo si u pravu. ali se onda seti da ste ti i josh jedan clan poceli raspravu o njenom zivotu, kao da je spasioc srbije - gde zivi, shta radi, dal je pametna il nije i slicno ...

evo ja cu da odam priznanje - jelena karleusha spot ogledalce, godina 1999. lepa riba. jelena karleusha danas - savrsheno telo i po njenom ukusu lepa faca, a po mom guljava. napravila je sebe nosatu.

anastasija - miss koshava. nishta spec danas - vrhunska riba, izgleda haos. sredila grudi, i na neki nacin ima prelepu kozu (dal fotoshop il tretmani, ne zalazim) predstavlja srbiju u plejboju! haos dobra stvar, konacno neka bum cica iz srbije, pored ove haos plave zemunke iz novog CKM-a.

igrala je tenis u kraju dvaput, rekla je da je teniserka, a pravni je verovatno upisala na "fakultetu za poslovno pravo" (ima cenovnik za ocene) ali to je nebitno. izgleda haos lepo. i to je to.

eventualno bi od sad pa ubuduce mogli da diskutujemo o tome da joj ne bi shkodilo koje kilo vishka i slicno ... i zategnutije noge, ali avaj, sredice se i to ako ima dobrog stilistu
IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
 Smile

Grdno ste se prevarili (ne mislim na tebe freeruner). Ona JESTE sponzorusa i ona JESTE lepa i sve sto uz to ide ali daleko od toga da je pametna ili prihvacena kao neki idol mladjoj populaciji. I treba joj se obelodaniti adresa i broj fona, ma sve bre ! Kad se ne buni Brad Pit ili Pamela Anderson sto bi ona bila u povlascenijem polozaju?

Koga god zanima bilo sta o njoj iz licnog zivota moze mi se obratiti na dulsrules@yahoo.com

p.s. To je, recimo, cena slave  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

The Clown Prince of Crime

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 316
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Apple iPhone
Manite bre zivotne filozofije i koncentrishite se na vunu.
Da sam admin, obrisao bih sve ove off-topic-postove i zajedno sa njima ovaj moj.
Ajmo, slike, slike!  Smile
IP sačuvana
social share
I'm not a monster... I'm just ahead of the curve!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Laki, procitaj tvoj post pre mog oglasavanja (citirao sam ga), da li je ovo postovanje tudjeg misljenja?

Alo bre,sujetni isfrustrirani drkaci,ostacete zatucani i lazno moralni balkanci uvek.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 03:32:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.