Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 09:05:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Analni seks je opasan užitak  (Pročitano 41178 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
uh eserihija...pa ona se "koti" neverovatno brzo i podmuklo. tek kad predje neki odredjeni broj postaje jako opasna za organizam. tako da ipak ne treba iskusavati srecu .
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
uh eserihija...pa ona se "koti" neverovatno brzo i podmuklo. tek kad predje neki odredjeni broj postaje jako opasna za organizam. tako da ipak ne treba iskusavati srecu .

Naravno. Zato sam i rekao da je ona normalna flora ukoliko je u malom broju! Mali broj predstavlja sve ono do 100 000 u 1 ml urina....sve preko toga se smatra urinarnom infekcijom i terapija je obavezna...najveci moguci broj koji se izdaje jeste kad u nalazu urinokulture stoji " vise od 10 000 000 " e to je ogroman broj...na nasu srecu rade se antibiogrami i u roku od nedelju dana uz adekvatan antibiotik(na koji je eserihija osetljiva) se moze resiti slucaj...

S druge strane,cak i mali broj Eserihije u grlu se leci...ali kao i eserihiju u urinu,tako je svako od nas makar jednom u zivotu imao i u zdrelu,najcesce kao deca od prljavih ruku  Smile

Zato je "opasnije" kada je u zdrelu... 

Kazu da taj pregled jako boli  Smiley 1

Pa to ne znam,ali sam uveren da je neprijatan...znam da se kod nas radi bez ikakve anestezije,dok se na zapadu(koliko sam cuo) koristi neka vrste anestetika,kako bi ljudi lakse podnosili...za razliku recimo od gastroskopije gde je anestezija zabranjena(da ne bi doslo do gusenja) tako da se to svuda radi bez ikakve anestezije   Smiley 1
« Poslednja izmena: 03. Maj 2010, 20:57:35 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better Call Saul !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia c5

Kazu da taj pregled jako boli  Smiley 1
Ne boli samo je neprijatan,drugar je radio. Jako koristan pregled. Smile

Edit: Malkin objasnio. Smile
« Poslednja izmena: 03. Maj 2010, 20:50:57 od stevanNS »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Ne brini za eserihiju,ona se lako leci

Smile

nemoj molim te to da pricas, ne znam odakle ti te ideje uopste .. obicna urinarna infekcija je jedno, urinarna infekcija eserihijom je sasvim drugo ..

ona moze da se leci 20 godina i da se stalno vraca, uglavnom ko je jednom dobije, dobice je ponovo u devet od deset slucajeva, a vecina ce se leciti nekoliko godina, ponekad sa dugim pauzama .. dok se ponovo ne pojavi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

veliki je plezir upoznati vas

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 304
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064

Smile

nemoj molim te to da pricas, ne znam odakle ti te ideje uopste .. obicna urinarna infekcija je jedno, urinarna infekcija eserihijom je sasvim drugo ..

ona moze da se leci 20 godina i da se stalno vraca, uglavnom ko je jednom dobije, dobice je ponovo u devet od deset slucajeva, a vecina ce se leciti nekoliko godina, ponekad sa dugim pauzama .. dok se ponovo ne pojavi  Smile

Dabome komsinice, svaka ti je ka` u Njegosa  Smile

Da rezimiramo .... Anal je ok, oral posle anala je gadan, a vaginal posle anala - opasan.

Ja sam ipak samo za prvu varijantu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
HTC Sensation

Smile

Aj ovako...eserihija kao i svaka druga bakterija ima tendenciju da se ponovo vraca na neko mesto(kao streptokok,kada nas boli grlo) s tim sto eserihija ima tu osobinu da se jako brzo razmnozava. Ovo sto si ti napiala je delimicno tacno,ali ono sto nisi napisala jeste metoda kojom se ona leci...e tu ljudi stalno grese i onda ispada kako je Eserihija katastrofa pojava i pravi se drama od svega toga...jer ljudi uzmu pa piju caj od brusnice(koji je satro dobar),ili ih mrzi da se iscimaju 2min i urade urinokulturu pa trpe neko vreme(i ukoliko kod nekog nije veliki broj) onda se desi da prodje samo od sebe i tako u krug. Postoje adekvatni antibiotici koji od slucaja do slucaja(osobe) razlicito reaguju na Eserihiju...pa shodno tome i postoje antibiotici koji spadaju u grupu Cefalosporina 3. i 4. generacije koji su jako efikasni....pa se posle njihove adekvatne terapije dosta manje sanse od ponovne pojave Eserihije...

I opet kazem,postoje mnogo opasnije bakterije koje se mogu naci u urinu,izavzati infekciju i napraviti veca sranja...Proteus,Pseudomonas,Candida....

EDIT: I da dodam jos jednu stvar,jako je bitna predispozicija,tj dosta faktora kod coveka uticu na to da li ce se kod nekoga Eserihija ponovo vracati(genetika na primer) ili se posle jednog lecenja ona ne vraca skoro nikad...
« Poslednja izmena: 04. Maj 2010, 09:56:44 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
zamislite ovo... ja danas u novosadskom porodilistu citam natpis u kupatilu :ne piti, ne kupati se -pronadjeno prisustvo eserihije koliu vodi  Smile

sunce ti jebem  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
dobro evo neka budes ti u pravu, ja evo imam eserihiju 15 godina i ne mogu da je se resim, nekoliko mojih prijatelja takodje po vise od 10 godina, u zivotu sam upoznala bar 100 ljudi koji imaju hronicne infekcije eserihijom i pate se i muze i dodje im da se ubiju .. a niko od njih se nikad nije lecio samo cajem .. pa ni ja .. toliki bolid nisam.. a nisu ni oni  Smile

ali da ne nastavljamo glupu raspravu  Smile
« Poslednja izmena: 04. Maj 2010, 20:01:03 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Ne radi se o tome da se ja natezem da budem u pravu neko bas kao i ti pricam iz iskustva a ne pricam nista napamet,ipak to mi je struka,radim u bakterioloskoj laboratoriji i svakodnevno sam u kontaktu sa eserihijom...

Ja tebi verujem da se ti mucis sa njom bas kao i tvoji prijatelji,zato sam i rekao da je ta predispozicija jako bitna,evo ja recimo sam imao jednom i to u velikom borju,pio antibiotike i nikad mi se nije vratilo....a moja koleginica se isto kao i ti godinama muci sa njom,cak je imala problem i zbog trudnoce sa svim tim...

Jos jednom kazem,zaista mi nije bila namera da se natezemm i ubedjujem sa tobom(niti sa bilo kim).... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Citat
vaginal posle anala mozhe da izazove ogromne probleme.

tacno.

I zato je vazno kako se brisete.  Smile

P.S. Vi i vase teme, postajem odvratan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 09:05:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.247 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.