Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Nov 2025, 02:02:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anabela Bukva (ex Funky G)  (Pročitano 897617 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
HTC One
 Smile Smile Smile

Ne kazem ja da ovde nema pokoja njegova rec ali svako ko je samo jednom cuo tog coveka kada nesto prica zna do ovakvi sklopovi u recenica za njega su jednaki nuklearnoj fizici... Alo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung S3
Samo sam zbog ravnoteze ubacio i drugu stranu......ipak,to je njihov zivot i njihova stvar ...a istina je tamo negde.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SVET
Anabela Đogani se zaljubila!

Iako pojedini mediji taze razvedenudenserku Anabelu Đogani predstavljaju kao tužnu, depresivnu i usamljenu ženu, ona poslednjih desetak dana „puca“ od zaljubljenosti. Naime, jedan njen blizak prijatelj poverio nam se da je ona i više nego srećna kraj novog izabranika, koji je obasipa pažnjom i ljubavlju. Takođe, iako je rekla da ćeGagiju uvek biti prijatelj, ipak se prilično distancirala od njegovih problema sa, kako mnogi tvrde, narkoticima. Novog dečka Anabela je već predstavila prijateljima, tako da istog očigledno krije samo od novinara. Možda zato što je i on poznat domaćoj javnosti, kako nam reče jedan od upućenih, koji je ostao dosledan i nije nam otkrio njegovo ime.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
HTC Smart
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2020-1-1.jpg
(66.14 KB, 350x503)
3325-1-1.jpg
(54.8 KB, 350x469)
f1.jpg
(80.99 KB, 638x425)
f2.jpg
(75.02 KB, 639x428)
f3.jpg
(90 KB, 639x431)
f4.jpg
(59.33 KB, 638x426)
f5.jpg
(81.03 KB, 638x427)
f6.jpg
(70.06 KB, 640x424)
f7.jpg
(87.81 KB, 641x429)
f8.jpg
(76.63 KB, 641x428)
f9.jpg
(83.03 KB, 641x427)
f10.jpg
(89.49 KB, 639x427)
f11.jpg
(79.06 KB, 637x427)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
STORY
Anabela Đogani: Ljubav kakvu
 je oduvek želela

Iako se nije nadala da će joj se desiti ponovno zaljubljivanje, pevačica Anabela Đogani već mesec i po dana uživa u najlepšoj ljubavnoj bajci sa fudbalerom španske Sevilje Ivicom Dragutinovićem

Nakon nekoliko turbulentnih meseci tokom kojih je donela definitivnu odluku o razvodu braka, atraktivna pevačicaAnabela Đogani ponovo ima razloga da se raduje. Baš kada je posle niza neprijatnih događaja koje je doživela od svog bivšeg supruga Gagija koji je bez imalo milosti javno iznosio najintimnije detalje iz njihovog supružničkog života, pomislila da više nikada neće biti srećna u ljubavi, Anabela je uplovila u strasnu romansu. Kada je pre mesec i po dana na otvaranju jedne diskoteke u Budvi upoznala popularnog fudbalera španske Sevilje Ivicu Dragutinovića, lepa brineta je još pri prvom susretu naslutila da će joj upravo on naredni period života pretvoriti u najlepšu bajku. Ipak, budući da svoj intimni život želi da zadrži što dalje od medija i po svaku cenu zaštiti novu romansu, Anabela još nije spremna da govori o odnosu sa Ivicom.

Drago mi je da me povezujete s ljudima koji su vredni pažnje, a ne sa nekim kontroverznim biznismenima, ali u ovom trenutku meni ta priča ne treba. Posvećena sam poslu i svojim ćerkicama Luni i Nini i to je sve o čemu sada želim da pričam rekla je za Story Anabela
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61496
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Anabela i Drago u vezi?!

Bivša pevačica grupe „Fanki dži" navodno je započela
romansu sa fudbalerom Sevilje Ivicom Dragutinovićem

image.jpg
(25.18 KB, 400x600)
« Poslednja izmena: 17. Avg 2009, 22:24:46 od ipm181 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 998
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
xx

lv30.jpg
(82.1 KB, 493x521)
lv31.jpg
(86.71 KB, 508x526)
lv32.jpg
(82.28 KB, 485x527)
lv33.jpg
(72.85 KB, 440x531)
lv42.jpg
(74.57 KB, 500x516)
lv43.jpg
(75.97 KB, 496x543)
lv72.jpg
(61.58 KB, 451x524)
lv73.jpg
(57.31 KB, 419x493)
lv191.jpg
(105.64 KB, 530x529)
lv192.jpg
(99.88 KB, 525x542)
lv195.jpg
(125.35 KB, 557x498)
lv197.jpg
(134.95 KB, 592x506)
lv198.jpg
(108.72 KB, 475x535)
lv199.jpg
(113.62 KB, 496x542)
lv201.jpg
(110.3 KB, 486x521)
lv202.jpg
(99.05 KB, 431x540)
lv205.jpg
(91.33 KB, 565x534)
lv208.jpg
(100.47 KB, 483x513)
lv209.jpg
(120.82 KB, 569x558)
lv210.jpg
(84.64 KB, 443x502)
lv211.jpg
(76.63 KB, 314x542)
lv213.jpg
(133.88 KB, 576x548)
lv214.jpg
(103.14 KB, 452x566)
lv216.jpg
(70.39 KB, 280x546)
lv221.jpg
(91.04 KB, 455x544)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Smiley

anabela.JPG
(241.39 KB, 658x1024)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Smile Smile Smile

Ne kazem ja da ovde nema pokoja njegova rec ali svako ko je samo jednom cuo tog coveka kada nesto prica zna do ovakvi sklopovi u recenica za njega su jednaki nuklearnoj fizici... Alo Smile Smile

Sta hoces ,mozda se Gazmen naucio pricati u medjuvremenu ...bas si negativan  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
story
Anabela Đogani: Zlostavljana
 sam i fizički i mentalno

Lepa pevačica Anabela Đogani ekskluzivno za Story otkriva da je tokom braka godinama bila fizički i mentalno zlostavljana i priznaje da je česte prevare bivšeg supruga nisu bolele koliko njegovi udarci. Prenosimo deo intervjua iz magazina

Sve ružne scene ispunjene suzama, patnjom i besom tokom poslednje decenije života, pevačica Anabela Đogani pokušaće da zaboravi u godinama koje dolaze. Istinski pakao kroz koji je prošla, uspela je da ostavi iza sebe jer više nije imala snage da po ko zna koji put nastavi agoniju. Potpuno slomljena, lepa brineta odlučila je da 29. aprila okonča svoj sedamnaestogodišnji brak sa Gagijem Đoganijem, liderom grupe Fanky G, a uprkos tome što je mislila kako mogu da nastave saradnju i posle rastanka, nedavno je shvatila da to nije moguće i rešila je da otpočne samostalnu karijeru. Ekskluzivno za Story, zanosna pevačica otkriva da je tokom braka bila zlostavljana i fizički i mentalno, na koji način je pokušavala da zaštiti decu od užasa koji im je brak njihovih roditelja svakodnevno donosio, ali i kako je prebrodila traume zbog kojih je godinama ćutala.

Story: Posle zvaničnog razvoda, odlučili ste da svom braku date novu šansu. Jeste li zaista verovali da Gagijev i vaš odnos može da se popravi?

Kada smo se pomirili posle razvoda, smatrala sam da ne treba žuriti sa obelodanjivanjem činjenice da smo ponovo zajedno jer sam se plašila krajnjeg ishoda, ali to je bila Gagijeva želja, pošto je želeo da se zna kako smo opet skupa. Čak je insistirao da u prethodnom intervjuu o našem pomirenju koji smo dali za Story ne pominjemo da smo se razvodili, na šta ja nisam pristala pošto bih ispala lažov. Ipak, ispoštovala sam njegovu želju da javno kažemo kako smo se pomirili, ali ne mnogo nakon toga definitivno smo se rastali.     

Story: Šta je presudilo da donesete odluku o konačnom rastanku?

Jednostavno sam presekla i shvatila da bez potrebe produžavam agoniju, da neke stvari idealizujem i ne želim da ih vidim onakve kakve jesu. Kada sam konačno shvatila i doživela mnogo ružnih uvreda s njegove strane, kada me podsetio ko sam i šta sam bila kada sam njega upoznala i da sam navodno stvorena u periodu našeg zajedničkog života, osetila sam se jako ružno. Nisam očekivala da ću to ikada doživeti od čoveka s kojim sam provela sedamnaest godina. Bila sam izbeglica kada smo se sreli i realno niko i ništa za javnost, ali sigurna sam da smo zajedno počeli da gradimo karijeru. Nikada u njemu nisam videla materijalno, nego samo ljubav.

Story: Kako sada gledate na vaš brak?

Moji roditelji nakon razvoda nikada jedno o drugom nisu ružno govorili. Želela sam i borila se za to da se nikada ne razvedem, a molila sam Boga da, ako se to ikada desi, sa bivšim mužem ostanem prijatelj. Ipak, shvatila sam da nemam s kim da budem prijatelj.

Story: Kako bivši suprug objašnjava vašoj trinaestogodišnjoj ćerki Luni, koja je sada već dovoljno velika i od nje ne možete da sakrijete novine, zašto govori ružne stvari o njenoj majci?

Ona je zrela i racionalna tinejdžerka koja je zajedno sa mnom videla i doživela mnoge stvari, ali njegova je sreća to što ga Luna beskrajno voli. Međutim, primetila sam da joj to sve češće jako smeta i počela je da reaguje na njegovo ponašanje. Ja mu iskreno želim da nikada ne doživi da mu rođeno dete okrene leđa. Nju ne može da ubedi kakva je njena majka, pošto to Luna vrlo dobro zna.

Story: Da li su tačne nedavne izjave vašeg bivšeg muža da ste tokom braka bili fizički zlostavljani?

- Nažalost, jesu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Nov 2025, 02:02:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.