Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ана : велика ми је част што сам упознала Клинтона  (Pročitano 13092 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111

?? А? Не иде тако друже. Није лепо то што су урадиле!
Nisam ni rekao da je lepo, nego da je neminovno da poštuju pravila tog biznisa, jer je tenis i veliki biznis. Amerika je uz par država teniska Meka i tu imaš da radiš po pravilima koja tamo postoje. Klinton je bivši predsednik Amerike i to u Americi nešto znači. Ako su izašle na balkon, ne znači da su sad obavezne da im propadne karijera zbog patriotizma. Seća li se ko Monike Seleš i njene sudbine? Monika je kao Mađarica igrala za Srbiju pod sankcijama, iako joj je nuđeno da promeni državljanstvo. Iako je na kraju uzela američki pasoš, izbo ju je onaj bolesnik  i nikom ništa. Nit je turniru uzeta licenca, a nije mi poznato i da su je obeštetili. Ima onda poslovica da ne valja kenjati tamo gde jedeš, a ovi naši omladinci leba jedu u Americi i na tom trulom Zapadu. Ako je negde naišao Klinton i njihovi agenti videli priliku da se mazne neki marketinški poen, meni nije ništa čudno što su se slikale sa majmunom. Jbge, zameramo ljudima koji svoj uspeh zaslužili velikim radom i ulaženjem njihovih porodica u veliki rizik, a ne zameramo lažljivim političarima koji lopaju levom i desnom.

ne lupaj. Kakve veze ima sto je bivsi predsednik, nije bog. A i Amerika i zapadni svet nisu banana pa da klinton ide okolo i sabotira jelenu i anu zato sto su one na primer odbile da se slikaju sa njim ili mu rekle da takav potez ne bi odjeknuo dobro u njihovoj domovini koju je on bombardovao. Ovo sto su uradile je strasno i treba ih sabotirati nacisto, dok se ne izvine ovom narodu i drzavi. Nemam reci...
Ništa, ti ih odsad bojkotuj, pa kad zaigraju za američku repku, nemoj da se žališ, nego uživaj u tenisu. Lako je šiljiti patriotizam preko tuđe grbače. Sve što su devojčice postigle, postigle su svojim radom i zalaganjem, i potpuno je besmislena ideja da treba bilo kome za bilo šta, treba da se izvinjavaju. Uostalom baki, živiš u državi u kojoj je Solana najbolji drugar sa srpskim političarima koje narod plaća, a buniš se za jednu fotku devojčica kojima je politika zadnja rupa na svirali.
Kad Tadić bude recimo Solanu proglasio personom non grata u Srbiji, možemo da teramo mak na konac i kad su u pitanju ova deca. Dotle ja mogu samo da im poželim da što bolje igraju i napreduju, igrajući pod srpskom zastavom.
Brate,ti tako pricas jer ti niko nije poginuo u ratu.To sto su one uradile se zove reklamiranje..Msilim bolje se reklamirati u zemlji koja ima para nego u kojoj nema ni za leba..ma svaka im cast.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Pre bi zeleo da odem da posetim afriku i da vidim  zirafu nego da jurcam za klintonom i da se upoznajem...
Beda takvi ljudi  nemaju obraz, realno nisu ni trebali da se osvrcu ali ko zna zasto su to uradili mozda kao sto je rekao drugar zbog reklamiranja...
« Poslednja izmena: 09. Mar 2009, 19:20:49 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Qtek 小米

?? А? Не иде тако друже. Није лепо то што су урадиле!
Nisam ni rekao da je lepo, nego da je neminovno da poštuju pravila tog biznisa, jer je tenis i veliki biznis. Amerika je uz par država teniska Meka i tu imaš da radiš po pravilima koja tamo postoje. Klinton je bivši predsednik Amerike i to u Americi nešto znači. Ako su izašle na balkon, ne znači da su sad obavezne da im propadne karijera zbog patriotizma. Seća li se ko Monike Seleš i njene sudbine? Monika je kao Mađarica igrala za Srbiju pod sankcijama, iako joj je nuđeno da promeni državljanstvo. Iako je na kraju uzela američki pasoš, izbo ju je onaj bolesnik  i nikom ništa. Nit je turniru uzeta licenca, a nije mi poznato i da su je obeštetili. Ima onda poslovica da ne valja kenjati tamo gde jedeš, a ovi naši omladinci leba jedu u Americi i na tom trulom Zapadu. Ako je negde naišao Klinton i njihovi agenti videli priliku da se mazne neki marketinški poen, meni nije ništa čudno što su se slikale sa majmunom. Jbge, zameramo ljudima koji svoj uspeh zaslužili velikim radom i ulaženjem njihovih porodica u veliki rizik, a ne zameramo lažljivim političarima koji lopaju levom i desnom.

ne lupaj. Kakve veze ima sto je bivsi predsednik, nije bog. A i Amerika i zapadni svet nisu banana pa da klinton ide okolo i sabotira jelenu i anu zato sto su one na primer odbile da se slikaju sa njim ili mu rekle da takav potez ne bi odjeknuo dobro u njihovoj domovini koju je on bombardovao. Ovo sto su uradile je strasno i treba ih sabotirati nacisto, dok se ne izvine ovom narodu i drzavi. Nemam reci...
Ništa, ti ih odsad bojkotuj, pa kad zaigraju za američku repku, nemoj da se žališ, nego uživaj u tenisu. Lako je šiljiti patriotizam preko tuđe grbače. Sve što su devojčice postigle, postigle su svojim radom i zalaganjem, i potpuno je besmislena ideja da treba bilo kome za bilo šta, treba da se izvinjavaju. Uostalom baki, živiš u državi u kojoj je Solana najbolji drugar sa srpskim političarima koje narod plaća, a buniš se za jednu fotku devojčica kojima je politika zadnja rupa na svirali.
Kad Tadić bude recimo Solanu proglasio personom non grata u Srbiji, možemo da teramo mak na konac i kad su u pitanju ova deca. Dotle ja mogu samo da im poželim da što bolje igraju i napreduju, igrajući pod srpskom zastavom.
Спортисти су по правилу аполитични и ако се политички определе морају да живе са тим да им добар део народа то неће опростити.
То што је Тадић издајник не мора да значи да сви спортисти би требало да буду такође издајници, само зато што је таква политичка клима.

И велика је разлика у томе да ли је Ана морала да се слика са злочинцем или је желела да изјави да јој је част што је упознала председника.
Да би потом одговорила на оптужбе са ''ја не видим ништа лоше у томе, не мешајте спорт и политику''.
Само од спортисте зависи да ли жели да меша своју професију са политиком, а не од новинара и незадовољног народа.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N93
Спортисти су по правилу аполитични и ако се политички определе морају да живе са тим да им добар део народа то неће опростити.
То што је Тадић издајник не мора да значи да сви спортисти би требало да буду такође издајници, само зато што је таква политичка клима.

И велика је разлика у томе да ли је Ана морала да се слика са злочинцем или је желела да изјави да јој је част што је упознала председника.
Да би потом одговорила на оптужбе са ''ја не видим ништа лоше у томе, не мешајте спорт и политику''.
Само од спортисте зависи да ли жели да меша своју професију са политиком, а не од новинара и незадовољног народа.
+1
Upravo tako Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Više Ana i Jelena rade za Srbiju nego većina tog nezadovoljnog naroda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Situacija, hipoteticki:
Ana Ivanovic - "Znate, ja sam profesionalac... jednostavno nisam mogla da odbijem da se slikam sa bivsim predsednikom, to je velika cast i uostalom kako da ne izjavim da mi je veoma drago sto sam upoznala takvu licnost, nije samo iz kurtoazije, on je jedan fini cika i umiljato mi se obratio, bas je prijatan gospodin Klinton, rekao mi je da svira saksofon i pozvao me na zurku na svom rancu... i da bude jasno, mene politika ne zanima... kakvo bombardovanje i patnje mog naroda, sankcije, otimanje zemlje... o cemu vi pricate, ma ajte molim vas!?"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4011
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Više Ana i Jelena rade za Srbiju nego većina tog nezadovoljnog naroda.

One rade pre svega za sebe i za svoj bankovni racun.Na ovo slikanje treba gledati kao ne sledecu fazu u uzimanju Americkog drzavljanstva.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 276
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6270
Beskicmenjaci
IP sačuvana
social share
Srbija je Majka, cuvajmo je braco!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ova slika je sa egzibicionog turnira u Njujorku od pre sedmicu-dve dana, na kojoj je organizatorka turnira pozvala svog starog prijatelja Klintona (inace povremenog pratioca tenisa) da prisustvuje svecanoj ceremoniji otvaranja turnira. Nisam bas siguran da su Ana i Jelena bile unapred obavestene da ce tu nabasati na Klintona kao specijalnog gosta i da ce usput neko traziti i da se slikaju sa njim.

Ipak, ja bih razlikovao izmedju postupanja Ane i postupanja Jelene u ovom slucaju, jer se na Jeleni jasno vidi da joj nije bas prijatno dok se Ana nazalost smeska isto kao i u svakoj drugoj situaciji. Uz to, Jelena se za razliku od Ane na svom web sajtu nije hvalila da je srela Klintona.

E sad, licno sumnjam da su ono doslovce Anine reci, jer je poznato da Anin menadzerski tim vodi gotovo svu njenu korespondenciju na web sajtu i sa medijima, ali ostaje cinjenica da smeskanje na slici sa Klintonom ne ostavlja bas najbolji utisak kod domace publike. Znajuci ko je i sta je Klinton, trebala je bar kao Jelena da malo smanji entuzijazam pred kamerom i ako vec njen menadzerski tim nije bio svestan sta o Klintonu misli njena domaca fan baza, morala je ipak ona sama to da zna i da im ne prenese neke preterano vesele utiske o susretu sa njim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Гамбино, треба да имаш мало поштовања према председнику Клинтону који нас је ослободио од Милошевићеве диктатуре.

Ако је национални идентитет толико оптерећење, онда нека узму амерички пасош
Па ваш буђави Милорад Чавић је Американац.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.