Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 01:41:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 242 243 245 246 ... 315
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Nikolic  (Pročitano 1732679 puta)
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
U tvorza bahatu, arogantnu pijanduru.  Smile
Izvor Press:

12. 11. 2010

PRESS

Skandal: Pijana Ana napala policajca!

Poznata pevačica privedena juče ujutru u SUP Rakovica zato što je sa promila alkohola u krvi vozila auto i napala policiju. Nikolićeva je puštena posle 11 sati trežnjenja, a slede joj oduzimanje dozvole i do 90 dana zatvora

Pop pevačica Ana Nikolić privedena je juče rano ujutru u SUP Rakovica jer je pijana vozila i verbalno nasrnula na policajca. Kako Press saznaje, do incidenta je došlo kada je atraktivnu pevačicu, koja je upravljala „mercedesom ML", zaustavila saobraćajna policija i utvrdila da ima 2,03 promila alkohola u krvi!

Prema rečima našeg sagovornika bliskog MUP-u, kada su joj policajci rekli da napusti vozilo, pevačica je počela da se svađa.

- Ana je sa ekipom u sredu ceo dan provela na snimanju spota za pesmu „Džukelo" u Požarevcu, a završetak rada proslavili su posle ponoći u jednom restoranu! Pripita Ana je sela u džip, a saobraćajna policija ju je zaustavila oko četiri sata ujutru u Beogradu, na uglu Bulevara vojvode Putnika i ulice Aleksandra Karađorđevića. Ustanovljeno je da je bila pod jakim dejstvom alkohola. Kada su joj rekli da odmah napusti vozilo, Ana je počela žestoko da se svađa i u jednom trenutku je verbalno nasrnula na saobraćajca. Pevačica je vikala: „Poskidaću vam uniforme i poslaću vas na Kosovo!" Iza nje u autu bili su njen brat Marko i saradnici, koji su pritrčali da smire situaciju. Istog momenta je uhapšena i privedena u stanicu policije Rakovica, koja se nalazi na Vidikovcu - navodi naš sagovornik.

Ana je u pritvoru zadržana 11 sati, a slede rigorozne kazne.

- Određen joj je pritvor od 12 sati, koliko je zakonom predviđeno da se osoba u alkoholisanom stanju otrezni, ali je puštena nešto ranije. Kada su je uveli u zgradu policije na Vidikovcu, Ana je počela da viče i vređa. Brat je sve vreme pokušavao da je smiri, ali ona nije posustajala. Njih dvoje su stanicu policije napustili juče u 16 sati, izašavši na sporedni izlaz da bi izbegli fotoreportere i novinare. Protiv pevačice će biti pokrenuta krivična prijava zbog ugrožavanja opšte bezbednosti. Zbog toga bi mogla da bude osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju od 15 do 90 dana, dobiće 14 kaznenih poena, a dozvola će joj biti oduzeta u trajanju od 8 do 12 meseci meseci - zaključuje sagovornik Pressa.

Ana Nikolić je juče posle izlaska iz pritvora u kratkoj izjavi za Press izrazila žaljenje zbog svega što se desilo, tvrdeći da ona nije vozila auto, već njen brat.

- Žao mi je zbog incidenta! Proslavljali smo završetak snimanja spota, popili koju više i eto malera! Moj brat Marko je vozio auto, a ja sam bila na suvozačevom mestu. Marko je počeo da se svađa sa njima, a ja sam samo želela da zaštitim brata, pa sam se i ja posvađala sa policajcima. Privedena sam zbog napada na policajce, a Marko zbog napada i vožnje u pijanom stanju. Noć smo proveli u policiji, posle čega smo pušteni da idemo kući. I ja sam živ čovek, dešava se - izjavila je pevačica za Press.

Inače, mediji su više puta objavljivali fotografije na kojima je Ana Nikolić bila pripita, a pre četiri godine su nju i njenu majku takođe zaustavili policajci zbog prebrze vožnje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
- Žao mi je zbog incidenta! Proslavljali smo završetak snimanja spota, popili koju više i eto malera! Moj brat Marko je vozio auto, a ja sam bila na suvozačevom mestu. Marko je počeo da se svađa sa njima, a ja sam samo želela da zaštitim brata, pa sam se i ja posvađala sa policajcima. Privedena sam zbog napada na policajce, a Marko zbog napada i vožnje u pijanom stanju. Noć smo proveli u policiji, posle čega smo pušteni da idemo kući. I ja sam živ čovek, dešava se - izjavila je pevačica za Press.
Na kraju ce da ispadne da uopste nije ni bila u vozilu  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Aha, nabedili je dušmani ni krivu ni dužnu.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
ajd videcemo sta ce krivosudje da kaze
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Krivosudni organi po običaju spavaju, sve će da se završi na buci u štampi, ova teško da će u zatvor dok pijana nekog ne pregazi:

Izvor Kurir:

2,4 promila alkohola u krvi!

ANA NIKOLIĆ VOZILA MORTUS PIJANA

Petak, 12. Novembar, 2010.

Pevačica Ana Nikolić juče ujutro privedena na trežnjenje u policijsku stanicu Vidikovac, nakon što je policija zaustavila njen automobil

Ana Nikolić iza rešetaka!
Atraktivna Paraćinka je tokom policijske kontrole u noći između 10. i 11. novembra uhvaćena za volanom svog „mercedesa“ sa 2,4 promila alkohola u krvi! Ona se sa bratom Markom vraćala iz Požarevca, gde je snimala spot za pesmu „Džukelo“, kada je zaustavljena na teritoriji opštine Rakovica. Odbila je da duva u alkometar i svađom isprovocirala saobraćajce.

- Bila je veoma drska. Psovala je i vređala. Ali, naša patrola je uspela da ustanovi da je imala 2,4 promila alkohola u krvi, što se podvodi pod teško pijanstvo. Njen brat, koji je sedeo na mestu suvozača, odmah je pušten, a ona je zadržana na trežnjenju - otkriva Kurirov sagovornik iz saobraćajne policije.

Ana je prespavala u stanici na Vidikovcu, a tokom jučerašnjeg dana, onako mamurna, u popodnevnim satima otišla je kući. Sada je na istražnim organima da joj propišu adekvatnu kaznu za ovo krivično delo.

Češaće se i gde je ne svrbi!

Dragana Ivanović

Ana: Žao mi je što se to desilo
Pevačicin PR tim spremio je izjavu za medije, u kojoj se navodi da je „pri povratku iz Požarevca vozio Marko Nikolić, Anin brat. Kada ih je policija zaustavila, Marko se verbalno pokoškao s njima. Ana je skočila u Markovu odbranu, pa su je priveli zbog napada na službeno lice“.
- Žao mi je što se to desilo. Živi smo ljudi, svi grešimo. Nije moralo da dođe do nemilog incidenta - prenela nam je Marija Lazić, Anina portparolka, „zvaničnu“ izjavu pevačice.
Međutim, kad smo dobili potvrdu da je Ana vozila, ponovo smo pozvali Mariju.
- Jutros sam se čula s Markom. Sad ću ga ponovo pozvati i javiću vam se - kratko nam je odgovorila.
Ali do zaključenja ovog broja nismo više uspeli da stupimo u kontakt s njom.

Sva Anina pijančenja
Ana je poznata po pravljenju incidenata. Pre četiri godine je uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju. Njena majka Vesna je bila na suvozačevom mestu. Takođe, kružile su priče da je pijana ispolivala svog dečka šampanjcem u jednom prestoničkom klubu, te da je pod dejstvom alkohola 2008. godine napastvovala Marka iz grupe 187, i to u liftu. Poslednji incident koji se vezuje za alkohol je onaj iz prošle godine, kada, navodno, nisu hteli da je pijanu puste u jedan solarijum na Dedinju. Ali ona je potvrdila da se samo desio pomenuti incident od pre četiri godine.

Okanović: Kazna 120.000 dinara i zatvor do 90 dana!
Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja potvrdio je Kuriru da je policija zaustavila Anu Nikolić, kod koje je otkriveno da je vozila sa više od dva promila alkohola u krvi.
- To je veliki minus za Anu Nikolić i veliki plus za policiju, koja je pokazala da ne pravi razliku između javnih ličnosti i običnih građana. Sa tom količinom alkohola u krvi mogućnost za izazivanje saobraćajne nesreće je 80 puta veća nego u treznom stanju. Zakonom o bezbednosti u saobraćaju za vožnju sa više od dva promila alkohola u krvi propisana je kazna između 100.000 i 120.000 dinara ili zatvor u trajanju od 15 do 90 dana, plus 14 kaznenih poena i oduzimanje dozvole od osam do 12 meseci - naglašava Okanović.

Baš može da popije
Da biste se napili kao Ana, potrebno je da u sebe uspete:
3,5 l piva,
2,5 dl žestokog pića,
ili 0,8 l vina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

I am Visionaire. Follow me if you dare.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 15
Zastava Samoa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Motorola U9
Citat
te da je pod dejstvom alkohola 2008. godine napastvovala Marka iz grupe 187, i to u liftu

Da ponesem litar crnog odma...
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ako neko moze da snimi na pinku Anu Nikolic,obucena je jebozovno!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
Citat
3,5 l piva,
2,5 dl žestokog pića,
ili 0,8 l vina

bogami, za ženu je u sasvim solidnoj formi
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3875
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Ako neko moze da snimi na pinku Anu Nikolic,obucena je jebozovno!!!
Veoma kratko  Smile ispade joj dupe  Smile
« Poslednja izmena: 13. Nov 2010, 18:20:38 od dareza »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Citat
3,5 l piva,
2,5 dl žestokog pića,
ili 0,8 l vina

bogami, za ženu je u sasvim solidnoj formi

Najjača je fora, gledam jutros komentare na Kurirovom sajtu na taj članak i ima neka riba koja se potpisala kao Jelena, ubi se dokazujući da je 0,8 l vina premalo da bi neko bio pijan. Kao ona kad sljušti flajku vina bude malo pripita, ali ne i pijana, drugo je kaže ona 2,5dcl žestine ili 3,5 l piva, ali od  8 dcl vina nema šanse da se napije. Dakle vidiš Buki nije Ana jedina koja ima jači cug.  Smile

Izvor Svet:

Zašto Ana Nikolić nije u pritvoru?

Izvor: "Alo!"

Objavljeno: 13.11.2010 - 11:37

Policija je podnela prekršajnu prijavu protiv pevačice Ane Nikolić (32) zbog vožnje u pijanom stanju, dok će odluku o eventualnoj krivičnoj prijavi zbog ometanja službenog lica (vređanje policajaca) narednih dana doneti tužilaštvo. Za razliku od nje, student Milan Vacić (19) za isto delo, osim što nije bio pijan, proveo je 33 dana u pritvoru u požarevačkoj Zabeli?! "Prema službenoj belešci koju su saobraćajni policajci napisali, Nikolićeva nije odbila da preda isprave niti da duva u alkometar. Govorila im je da će im skinuti uniforme i da će završiti na Kosovu, tako da razmatramo da li to može da se kvalifikuje kao uvreda i time podvede pod krivično delo ometanja službenog lica prema Zakonu o javnom redu i miru", kaže izvor "Alo!" u tužilaštvu. On, međutim, napominje da prema službenoj belešci pevačica policajce nije nazivala pogrdnim imenima niti im upućivala psovke, tako da je malo verovatno da će "popiti krivičnu prijavu“. Zaprećene kazne za to delo kreću se od uslovnih do tri godine zatvora. Za vožnju sa 2,03 promila alkohola u krvi, koliko je Nikolićeva "naduvala“, kazna je od 15 do 45 dana zatvora, ali je alternativa novčana kazna od 100.000 do 120.000 dinara. Pevačici će takođe dozvola biti oduzeta na period od osam do 12 meseci i dobiće 14 kaznenih poena. Ova prijava protiv nje je podneta redovnim putem, tako da pevačici nije određen pritvor. Da podsetimo, saobraćajna policija zaustavila je prekjuče oko 4 sata posle ponoći "mercedes ML“ za čijim je volanom bila Nikolićeva, na raskrsnici ulice Aleksandra Karađorđevića i Bulevara vojvode Putnika. Pripita pevačica obećavala je policajcima da će ih poslati na Kosovo, u Babušnicu... Kasnije je promenila ploču objašnjavajući da se napila jer je našla dečka s drugom u krevetu. Međutim, posle alko-testa, odvedena je na trežnjenje u policijsku stanicu Rakovica, gde je provela 11 sati. Iako je bio s njom u automobilu, policija nije podnela nikakvu prijavu protiv njenog brata Marka. Nikolićevoj je i pre četiri godine pisana prijava zbog vožnje u pijanom stanju, kada je, kako je sama tvrdila, bežala od policijskog automobila "jer je mislila da je reč o skrivenoj kameri“. Istovremeno, Milan Vacić (19), mlađi brat Miše Vacića (25), portparola pokreta "Naši 1389“, i njegov prijatelj Milan Rus (19) osuđeni su juče na šest meseci zatvora, uslovno na dve godine, jer su u danu održavanja "Parade ponosa“ policajcima u kordonu u Novom Beogradu dobacili psovku: "Pederi žandarski, je*aćemo vas u usta“. Sudija Prvog osnovnog suda Nada Mihajlović navela je u obrazloženju presude da su policajci vređani iz automobila u pokretu, a da je prilikom donošenja odluke sud imao u vidu njihovu neosuđivanost, da je Vacić student, a Rus učenik srednje škole i dete bez roditelja, koga izdržava sestra. Obojica mladića juče su puštena iz pritvora u kojem su proveli 33 dana, iako je zamenica tužioca tražila da ostanu u zatvoru "kako ne bi ponovili krivično delo“. Vacić je negirao da je psovao policajce, dok je Rus priznao da je je svim prolaznicima dobacio "pederi“, ali da to nije bilo upućeno nikom lično. I pevačica Ana Nikolić mogla bi da "zaradi“ krivičnu prijavu pošto je policajacima pretila skidanjem uniforme, što potpada pod uvredu ili pretnju. Izvor iz Palate pravde navodi da u sudskoj praksi ima dosta predmeta u kojima su optuženi akteri nacvrcani mladići s beogradskih splavova, gde se pre neku noć veselila i poznata pevačica. "U pripitom stanju gosti tih klubova policajcima prete da će im skinuti uniforme i činove, razrešiti ih dužnosti ili odbijaju da se legitimišu. Zbog toga budu optuženi za ometanje službenih lica, a sud ih, u zavisnosti od težine dela, osudi na uslovne ili novčane kazne zbog uvrede, mada ima slučajeva i da budu osuđeni na rad u javnom interesu do godinu dana", kaže sagovornik. Šta kaže član 23: ko uvredi, zlostavi, preti da će napasti, pokuša da napadne ili napadne ili na drugi način ometa ovlašćeno službeno lice u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira kazniće se zatvorom od šest meseci do tri godine. Ako prilikom izvršenja dela iz stava 1. ovog člana učinilac ovlašćenom službenom licu preti upotrebom oružja ili se maši za oružje ili mu nanese laku telesnu povredu - kazniće se zatvorom od jedne do pet godina. Ako prilikom izvršenja dela iz stava 1. ovog člana učinilac na ovlašćeno službeno lice potegne oružje ili ga upotrebi ili mu nanese tešku telesnu povredu kazniće se zatvorom najmanje tri godine.
Ko ju je pustio?
OSOBA: Ana Nikolić
ZANIMANJE: pevačica
STANJE: alkometar pokazao 2,03 promila alkohola u krvi
DELO: Ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanju javnog reda i mira (razmatra se)
PROCES: puštena iz pritvora posle trežnjenja
POVRATNIK: Da, po sopstvenom priznanju datom medijima ranije vozila u pijanom stanju i bežala od policije
Pravac Zabela
OSOBA: Milan Vacić (19)
ZANIMANJE: student
STANJE: trezan
DELO: Ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanju javnog reda i mira
PROCES: u pritvoru 32 dana u „Zabeli“
OSUĐIVAN: Ne
TRENUTNA KAZNA: Šest meseci zatvora, uslovno na dve godine zbog uvrede

Za sada ima samo jedan komentar na članak:  Smile

"  naduvala je ona i nesta drugo zato je pustili
   Postavio/la mila (not verified) on 13. November 2010 - 12:30. "

http://www.svet.rs/clanak/za%C5%A1to-ana-nikoli%C4%87-nije-u-pritvoru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 242 243 245 246 ... 315
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 01:41:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 8.357 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.