Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 04:13:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 232 233 235 236 ... 315
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Nikolic  (Pročitano 1733299 puta)
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Steta za dalibora, bas lep covek i deluje pametno... Smile Smile Smile

Smile  I meni je uvek delovao inteligentno, pogotovu na ovoj njihovoj fotografiji. Nekako kad god sam video tu fotografiju, dolazilo mi je da viknem: "Konobar, teleću glavu u saftu molim!"

A ovaj novinar iz Kurira Dalibor Katić je najgori novinarski smrad u Beogradu, taj nije čuo za objektivno novinarstvo, samo sedi u redakciji i izmišlja laži. Prekjuče u članku koji sam ja citirao piše da je njegov imenjak Dalibor Matić u zatvoru, a danas je objavio članak da je razgovarao sa Daliborem Matićem, koji mu se javio telefonon iz svoje radne sobe...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 361
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Po meni sve ovo treba nazvati "high class" prostitucija, samo sto je kod nas taj pojam veoma izlizan...i to zato jer seljancure tipa Ane Nikolic nikada i ne mogu biti prostitutke visoke klase (nemaju ni lepotu, ni stil, ni ponasanje, a da se ne pominje krug ljudi i klijentele u kojoj se krecu, itd.). 
Nista novo. To je sa njom pre njega radio i Mima Karadzic sve pod plastom snimanja nekih epizoda za njegovu seriju.
On covek trpao kuravu, ona se preko njega pojavljivala kao neka tzv. "glumica" i imala pravi publicitet (ne kroz zutu stampu), spoj lepog i korisnog...
Dok je ovaj glavati sivonja to placao skupim poklonima, kolima,...Kada je lik puk'o bilo je cao nema vise!
Sada preko novina i navodnog bankrota trazi drugog, treceg,petog sponzora...
Ima mnogo takvih primera na nasoj estradi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 362
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Moze da se udruzi sa Marijanom tzv. Mateus, pa da osnuju udruzenje sutnutih sponzorusa!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 129
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
sta je covek radio za ljubav Smile
Pa sta,i ja bi joj dao 100 dinara za kresanje,ma 200 bi dao! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Po meni sve ovo treba nazvati "high class" prostitucija, samo sto je kod nas taj pojam veoma izlizan...i to zato jer seljancure tipa Ane Nikolic nikada i ne mogu biti prostitutke visoke klase (nemaju ni lepotu, ni stil, ni ponasanje, a da se ne pominje krug ljudi i klijentele u kojoj se krecu, itd.). 
Nista novo. To je sa njom pre njega radio i Mima Karadzic sve pod plastom snimanja nekih epizoda za njegovu seriju.
On covek trpao kuravu, ona se preko njega pojavljivala kao neka tzv. "glumica" i imala pravi publicitet (ne kroz zutu stampu), spoj lepog i korisnog...
Dok je ovaj glavati sivonja to placao skupim poklonima, kolima,...Kada je lik puk'o bilo je cao nema vise!
Sada preko novina i navodnog bankrota trazi drugog, treceg,petog sponzora...
Ima mnogo takvih primera na nasoj estradi.

Kako sveobuhvatan i sadrzajan referat Smile Smile
« Poslednja izmena: 29. Avg 2010, 11:52:30 od Indiana_Jones »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

ALO! izabrao pet dama koje imaju najlepši dekolte na srpskoj estradi
Prsa ispred svih!
Nedelja - 29.08.2010
Dekolte je oduvek bio jedan od najinteresantnijih delova na telu žene i mesto gde se uvek pogled prvo uputi, kako kod muškaraca, tako i kod pripadnica lepšeg pola.

Titulu najlepšeg dekoltea Srbije, takmičenja koje naš list organizuje već treću godinu, komotno bi mogle da ponesu i mnoge poznatije dame sa naše javne scene. Doduše, iako je estetika učinila svoje, to nije sprečilo domaće zvezde da sa stilom ponosno nose svoje grudi kao da su dar „majke prirode“. Poneti dosadašnjim iskustvima u vezi sa ženskim grudima, bili smo slobodni da među jakom konkurencijom odaberemo pet najboljih.

Ana Nikolić: Nije sve u veličini
Paraćinka Ana Nikolić dokazuje da i diskretnije grudi mogu da budu podjednako provokativne kao i veliko poprsje. Pevačica je nedavno otišla korak dalje od svoje konkurencije, pa se slikala u mokroj providnoj majici i time potvrdila maštanja muškaraca i demantovala zle jezike koji su polemisali o veličini poprsja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 186
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia n73
Moze da se udruzi sa Marijanom tzv. Mateus, pa da osnuju udruzenje sutnutih sponzorusa!

Nema tu sta da se osniva, Marijana Mateus je to vec osnovala samo ne mogu da se setim s kim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
HTC 
ana je ja mislim na drugom mestu za dekolte
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
HELLO
Ana Nikolić na Adi Bojani snima
spot za pesmu “Nisam”

Na najpoznatijoj plaži u Crnoj Gori, Adi Bojani, danas je počelo snimanje spota Ane Nikolić za pesmu „Nisam“. Ambijent je sjajan i još lepši nego što sam zamišljala   - kaže pevačica, koja će na ovaj lokaciji snimiti kadrove i za pesmu „Mišu moj“.
U HTP „Ulcinjska rivijera“, koja je domaćin poznatoj pevačici i njenoj ekipi, kažu da je rajsko ostrvo privuklo i druge estradne zvezde, poput Sergeja Ćetkovića, koji je tu snimio spot za pesmu „Dva minuta“, kao i crnogorsku pevačicu Milenu Vučić koja je na ovoj peskovitoj plaži nedavno snimila visokobudžetni spot za sing “Celebrity”.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ana platila kaznu zbog garderobe!
Petak - 10.09.2010
Popularna pevačica Ana Nikolić nedavno je morala na Aerodromu „Nikola Tesla“ da plati 150 evra jer je prekoračila dozvoljen limit prtljaga.

- Spremala sam se za put u Crnu Goru, gde je trebalo da snimim šest spotova za pesme sa novog albuma, pa sam spakovala sve i svašta. Nekoliko haljina, cipela, ma ludilo je bilo. Tih dana sam baš bila u euforiji, pa sam i smetnula sa uma o dozvoljenom limitu za prtljag. Tek kad sam stigla na aerodrom i kad su mi službenici ispostavili račun, videla sam da sam debelo prekoračila taj limit - priča nam Ana, koja dodaje da se sve vreme šalila sa službenicima dok je plaćala.
- Ma, rekla sam sebi da ništa ne sme da mi pokvari raspoloženje, pa tako ni ta kazna, koju sam odmah platila. Prvi tiraž albuma je rasprodat, a poznato je da leti to sve slabije ide i da vlada piraterija, tako da je to bio i više nego dovoljan razlog da me ta kazna ne smori. Čak sam se sa službenicima šalila i da ću im dati neku haljinu jer mi za jedan spot, po scenariju „DM Sat“ produkcije nije bila potrebna garderoba, pošto je snimanje obavljeno na nudističkoj plaži Ade Bojane, a zna se kakav je tamo dres kod - rekla nam je Nikolićeva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 232 233 235 236 ... 315
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 04:13:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.175 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.