Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 15:31:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 229 230 232 233 ... 315
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Nikolic  (Pročitano 1733682 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Samsung 
Predlozite joj da me uzme za PR-a Smile

Nazvacu je...samo kafu da popijem  Smile

Обриј се прво Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Kakwa je owo riba aUuuuU sve pohfale Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ana uzela turski hit!
Ponedeljak - 09.08.2010
Pre nešto više od mesec dana popularna Paraćinka Ana Nikolić objavila je novi album pod nazivom „Mafija kafe“ i sve ovo bi bilo više nego krasno da se na njemu ne nalazi pesma pod nazivom „Baš, vala baš“, koja je identična kao kompozicija „Dandidi“ u izvođenju turske grupe „4 Yuz“, a da pri tom nije potpisan autor.

Naime, uprkos očiglednoj kopiji, kao kompozitor pesme potpisan je Aleksandar Kobac, koji se pojavljuje i kao aranžer u ovoj numeri.

- Pesma je greškom potpisana mojim imenom. Znamo da su autori iz Turske, valjda je rađena za neku predstavu. Tražili smo dozvolu preko SOKOJ-a i dobili smo je. Nastala je greška u štampariji, a kada smo je uočili, već je bilo kasno za ispravku   - rekao je Kobac za naš list.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17

U vezi sa prethodnim postom - izvor Kurir

„BAŠ, VALA BAŠ„ DOBRO KOPIRAŠ! (VIDEO)

Ponedeljak, 9. Avgust, 2010.

Ana Nikolić se hvalila da je u novi album uložila čak 100.000 evra, a Aleksandar Kobac joj prodao plagijat numere „Dandini“, koju izvodi turska grupa 4 Yuz

Trend da naši pevači „pozajmljuju“ muziku od Grka i Turaka i potpisuju je kao svoju nije zaobišao ni pop pevačicu Anu Nikolić.

Na njenom poslednjem, nedavno objavljenom albumu „Mafija kafe“ našla se pesma „Baš, vala baš„, koju je potpisao Aleksandar Kobac, a koja je zapravo plagijat numere „Dandini“ poznate turske grupe 4 Yuz. Pesma i spot se u originalnom izvođenju mogu videti na sajtu Jutjub, a do sada ih je pogledalo oko pet miliona ljudi.

« Poslednja izmena: 09. Avg 2010, 08:17:12 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Ni prvi ni zadnji plagijat Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
PRESS
Estradni razvodi: Leto, vreme za raskide!
Ovog leta ljubavne veze su prekinuli Mina i Igor Kostić, Aleksandra Radović i Aleksandar Zeremski, Nikolina Pišek i Kristijan Curavić, Miodrag Kostić i Mia Zečević, Ana Nikolić i Dalibor Matić

Ana i Dalibor: Nema ljubavi na daljinu

Pop zvezda Ana Nikolić raskinula je vezu sa biznismenom iz Švajcarske Daliborom Matićem posle godinu i po dana ljubavi. Kao glavni razlog raskida navodi se to što su se udaljili jedno od drugog budući da Ana živi u Beogradu, a Dalibor u Švajcarskoj.

- Nije bilo nikakvih teških reči i svađa, daljina je učinila svoje i shvatili smo da svako treba da nastavi svojim putem. Verovala sam da ljubav može da funkcioniše na daljinu, ali se ispostavilo da nije tako - rekla je pevačica, koja je dečku posle raskida vratila rođendanski poklon - džip „audi Q7".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Smart
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

nikolicka.jpg
(26.71 KB, 420x615)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
HTC 
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
pevačica, koja je dečku posle raskida vratila rođendanski poklon - džip „audi Q7

Pa sto mu je vratila?  Smile
To onda nije rodjendanski poklon  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Citat
pevačica, koja je dečku posle raskida vratila rođendanski poklon - džip „audi Q7

Pa sto mu je vratila?  Smile
To onda nije rodjendanski poklon  Smile

A ti misliš da je džip bio na njeno ime?  Smile

Izvor Svet:

Ana Nikolić: Nema više vitezova među muškarcima

Izvor: "Blic žena"

Objavljeno: 11.08.2010 - 17:07

Ana Nikolić smatra da bi neko bio seksepilan nije dovoljna samo gola koža, nego i pogled, misteriozan osmeh, stav… A mnogi se slažu da ona upravo sve to poseduje. I dok promoviše album "Mafia kafe“,, osim golišavošću i zanosnim oblinama, tridesetdvogodišnja pevačica je javnost zaintrigirala i provokativnom pesmom "Džukelo“, koja je za kratko vreme postala letnji hit. Mnogi su se zapitali kome je fatalna Paraćinka posvetila numeru, s obzirom na to da je pre nekoliko meseci raskinula vezu sa švajcarskim biznismenom Daliborom Matićem. "Ne mogu vam odati sve svoje tajne. Svaka numera na mom albumu je na neki način autobiografska, neka od početka do kraja, u nekoj je to samo stih ili strofa, u nekoj možda samo jedna reč – poput te 'džukelo'", sa osmehom na licu odgovara Ana. Ona dodaje da nije bilo potrebe da preboli raskid sa Daliborom, zato što je izrazila želju za prekidom veze: "Poslednjih meseci naše veze prilično smo se udaljili, a ja sam bila posvećena isključivo pripremama za novi album.Trenutno uživam u samoći...." Stiče se utisak da je imala buran ljubavni život. Da li je za nekog partnera pomislila da je onaj pravi? "Nisam imala buran ljubavni život, o meni je stvorena takva medijska slika jer su mi pripisivane afere sa svakim muškarcem s kojim bih popila kafu. Muškarci su prestali da budu vitezovi, kada takvog sretnem biće onaj pravi“, rekla je Nikolićeva za "Blic ženu".

Da li joj je do sada proradio majčinski instinkt? Šta misli o tome što se žene sve češće odlučuju da rode i same odgajaju dete, bez podrške muškarca? "Uopšte ne razmišljam o toj opciji. Optimista sam i uvek sam vedrog duha, a verujem da ću sresti čoveka za ceo život i da ću njemu roditi dete", rekla je Ana, a onda se osrvnula i na potpisivanje predbračnog ugovora: " "Ne mogu konkretno da odgovorim jer to zavisi od mnogo okolnosti, ali sigurno se ne bih plašila da potpišem takav ugovor. Sve sam sama stvorila i ne treba mi ništa tuđe." Zbog braka bi se odrekla i karijere, ali samo privremeno. "Previše sam zaljubljena u svoju profesiju, u sam taj kontakt sa publikom i ne bih mogla da se trajno odreknem svega toga. Sada sam veoma srećna žena. Ne treba mi muškarac da bih bila ispunjena. Inače, uživam u svojim malim ritualima, uživam u čokoladi, u dobroj knjizi, u kupovini kvalitetnih cipela i torbi... Srećom, ničega od navedenog ne moram da se odričem", kaže Ana. Fotografije za najnoviji album su veoma provokativne. Da li bi pevačica prihvatila ponudu da se slikate skroz obnažena? "Da živim u inostranstvu i da ne govorimo samo o novcu, već i o kvalitetnom šou-biznisu verovatno bih se slikala, pod uslovom da to budu provokativne i umetničke fotografije, a ne vulgarne. Pošto živim na brdovitom Balkanu, ne razmišljam u tom smeru", kazala je pevačica, a otkrila je i da obožava posete kozmetičkim salonima i spa centrima: "Gotovo da se može reći da spavam u salonima. Obožavam tradicionalne tajlandske masaže sa eteričnim uljima i preporučujem ih za opuštanje."

Izvor Kurir

ANA OSTAJE BEZ "DŽUKELE"

Četvrtak, 12. Avgust, 2010.

Pevačicin bivši dečko Matija Ćorković namerava da sudskim putem zabrani Paraćinki da ubuduće izvodi pesmu koju joj je on poklonio

Ana Nikolić ostaje bez „Džukele“. Ne bez svog psa Maze, već bez prve numere na novom albumu „Mafija kafe“.

Tu pesmu joj je poklonio bivši dečko, berlinski biznismen Matija Ćorković, pod uslovom da javno istakne kako ju je dobila od njega. Međutim, pošto se „devojka od čokolade“ oglušila o obećanje, on namerava da okrene ploču.

- Tačno je da sam tu kompoziciju kupio od Bojana Vasića i poklonio je Ani. Pošto smo ubrzo potom raskinuli, pesma je ostala kod mene i tek nedavno me je Ana nazvala i zatražila da je uvrsti na novi album. Rekao sam joj da ću joj pesmu pokloniti, ali da zauzvrat javno to spomene, što nijednom nije učinila. Razmišljam da je u dogovoru s Bojanom tužim i zabranim izvođenje „Džukele“ - naglašava Matija.

Ali, uvek postoji ali, veli Ćorković.
- Znam da je teško zabraniti nešto što je narod već prihvatio, jer, kako čujem, Ani je „Džukela“ jedini hit na albumu, iako ima jedanaest pesama - zaključuje pomalo cinično bivši momak lepe Paraćinke.

Ovo je druga numera koju Ana nije platila. Osim „Džukele“, na albumu se našla i pesma „Baš vala, baš“ ukradena od turske grupe 4 Yuz. Ako se ovako nastavi, lako se može desiti da će pevačici onih 100.000 evra, koliko je pominjala da je uložila u CD, zapravo biti novac koji će joj dobro doći kad tužbe počnu da pristižu.

Zorica Radulović

Ana: Matija mlati praznu slamu

S druge strane, Nikolićeva se nije previše potresla zbog pretnji tužbom.
- Matija je ispoštovan samim tim što na omotu pored pesme „Džukela“ stoji logo njegove firme, kao što je tražio. Svaki dalji komentar je suvišan - poručili su iz njenog PR tima.

Kakav smrad i cava ovaj Matija Ćorković
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 229 230 232 233 ... 315
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 15:31:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.181 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.