2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ana vs Jelena
Ana Ivanovic
Jelena Jankovic
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Ivanovic vs Jelena Jankovic  (Pročitano 20839 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC one
Ana ispred Jelene
Autor: Z. Kecman | 10.01.2008 - 05:45

Ana Ivanović
Ana Ivanović je u polufinalu turnira u Sidneju, jutros rano po našem vremenu (03.00), igrala protiv najbolje teniserke sveta, Žistin Enan, četvrti put u karijeri.  Ana je izgubila od Enan sa 2:1 (6:2, 2:6, 6:4).
Srpska teniserka, koja će od ponedeljka iskoračiti na treću poziciju WTA liste i pomeriti Jelenu Janković na četvrto mesto, juče je u četvrtfinalu pobedila Katarinu Srebotnik, 6:3, 3:6, 6:2, dok je Jelena, posle dva sata velike borbe, poražena od Nikol Vaidisove u tri seta, 4:6, 6:4, 4:6.

Ivanovićevoj je trebalo 118 minuta da savlada neugodnu slovenačku teniserku. Sve se moglo završiti daleko brže, jer je Ana vodila sa 6:3, 3:1 i 40:0, ali je iznenada izgubila koncentraciju i dozvolila rivalki da se serijom gemova vrati u meč.

WTA LISTA
1. Žistin Enan 6.155
2. S. Kuznjecova 3.725
3. J. Janković 3.470*
4. A. Ivanović 3.461*
5. M. Šarapova 2.956
6. A. Čakvetadze 2.935
7. S. Vilijams 2.802
8. V. Vilijams 2.470
9. D. Hantuhova 2.367
10. M. Bartoli 2.191
* Posle jučerašnjih rezultata Ana ima 3.516, a Jelena 3.390 poena. Ivanovićeva bi za eventualnu pobedu u polufinalu dobila još 65 poena.
- Promašila sam dva forhenda na gem lopti u drugom setu kod 3:1 i nikako nisam mogla to da zaboravim. Sve vreme sam mislila na taj poen i šta bi bilo da sam povela 4:1. Razočarana sam što nisam uspela meč da dobijem u dva seta - izjavila je Ivanovićeva.
Srećom, Ana se brzo sredila i vratila u meč. U setu odluke imala je potpunu kontrolu, tako da nijednog momenta pobeda nije došla u pitanje.
- Zadovoljna sam što sam u trećem setu uspela da sklopim svoju igru, da koristim više vremena i ne pokušavam suviše rano sa velikim udarcima. Bila sam strpljiva i polako sam gradila poene, sve je dobro funkcionisalo. Zadovoljna sam konačnim rezultatom. Moram da priznam kako uživam da igram na novoj podlozi, jer nije suviše brza - dodala je Ana, koju je i juče sa tribina bodrio veliki broj srpskih navijača.

IZ ARHIVE
ENAN - IVANOVIĆ 3:0
2005. Varšava (šljaka)
Enan - Ivanović 6:4, 7:5
2007. Rolan Garos (šljaka)
Enan - Ivanović 6:1, 6:2
2007. Madrid (dvorana)
Enan - Ivanović 6:4, 6:4
Brojnim reporterima nije promaklo njeno druženje sa koalom Keli, koju su doveli iz obližnjeg zoološkog vrta.
- Deluju lenjo i kao da vas ne mogu povrediti, ali malo sam se plašila njenih kandži. Ipak, sve je dobro prošlo - izjavila je srpska teniserka, koja protiv Enan u prethodna tri duela, nije osvojila nijedan set.
Jelena Janković je na terenu provela dva sata i jedan minut, ali nije uspela da pobedi motivisanu Čehinju Nikol Vaidisovu. Sva tri seta su završena rezultatom 6:4, ali je Vaidisova, koja je zabeležila čak 12 asova, imala više nerava u poslednja dva gema. Načinila je presudan brejk u devetom gemu trećeg seta i Jelena nije uspela da se kasnije izvuče, iako je imala 30:0 na servis rivalke. Taj poraz je istovremeno označio i pad Jelene na četvrto mesto, ali se to neće odraziti na mesto trećeg nosioca Australijen opena, kada sutra bude obavljen žreb.
Novak Đoković je juče bio u centru pažnje fotoreportera u Melburnu. On se na terenima „Melburn parka“ uveliko priprema za nastup na Australijen openu, prvom grend slem turniru sezone, koji startuje u ponedeljak. Novak je juče, osim što je trenirao pod budnim nadzorom trenera Marjana Vajde, uspeo i da se zabavi i žonglira teniskom lopticom primajući je kao fudbalsku loptu - na grudi...
Izvor blic

Alo bre neka se jave sada odlicni poznavaoci tenisa koji su govorili da je Jelena bolja!!!!
Gde su bre sada vase izjave "Oni navijaju za Anu samo zbog lepote" "nemaju oni pojma o tenisu, mi znamo ko ima bolju tehniku" Kakvu bre tehniku, razguzi je Ana kada god igraju jedna protiv druge, plus je psiholoski Anci 10 puta jaca Smile
 Razumete se vi u tenis bre, ko moja baba u fudbal Smile
p.s draga je meni i Jelena, ali oduvek se znalo ko je bolji  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jan 2008, 14:10:42 od GDP »
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ISTE BOJE ISTA VERA PAOK-PARTIZAN

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Alcatel 995
Ana je bolja, a to ce pokazati i WTA lista posle ovog turnira.

Forzza Ana 

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Ana JJ.jpg
(251.19 KB, 1024x768)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia C6
Ана можда јесте боља(има добро тело, лепа), али у тенису и није баш.
ЈЈ на првом месту, воли своју земљу а то је доказала играјући два пута повређена, а у ФЕД купу је чак ризиковала каријеру да би Србији донела победу у том мечу.
Где је Ана тад била? Имала неку лажну повреду!!!
Јелена је прошле године више напредовала, а и ове ће бити боља.
Али пошто су обе наше(Српкиње) ми их наравно обе волимо и навијамо за њих.
IP sačuvana
social share
Ja sam kapetan svoje duše i gospodar svoje sudbine.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC one
Ана можда јесте боља(има добро тело, лепа), али у тенису и није баш.
ЈЈ на првом месту, воли своју земљу а то је доказала играјући два пута повређена, а у ФЕД купу је чак ризиковала каријеру да би Србији донела победу у том мечу.
Где је Ана тад била? Имала неку лажну повреду!!!
Јелена је прошле године више напредовала, а и ове ће бити боља.
Али пошто су обе наше(Српкиње) ми их наравно обе волимо и навијамо за њих.
Ovo me podseca na ono kada je ona iz Sos-a pitala Jovetica sto navijas za Anu, a on "Pa, lijepa je" Smile Smile
Bez zajebancije Ana je bolja Smile Sada je treca, Jelena cetvrta, dakle Ana je bolja... ili mozda danas ne mozes biti istovremeno lep i dobar u necemu... Nije ti bre Anci kriva sto je lepa Smile
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Tennis is my love 4ever and ever!!!!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 3260
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 7373
Volim obe al mi draža Jelena! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ana je ljepša  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
I bolja  Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Tennis is my love 4ever and ever!!!!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 3260
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7373
Pa, u suštini, u pravu ste! Ipak je ona 2. teniserka, posle ovog meča biće 1.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pa, u suštini, u pravu ste! Ipak je ona 2. teniserka, posle ovog meča biće 1.
Ma ko gleda igrali bolji tenis  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Live free,die fast

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson K770i
Mislim da ce Ana dobiti,ali samo jer je Jelena malo povredjena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.