Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 13:08:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Ivanovic  (Pročitano 979165 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2507
Zastava Topčidersko brdo-Beograd-Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile

Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile

Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile

Ana Ana Ana Ana
« Poslednja izmena: 07. Jun 2008, 17:31:11 od Corneliusco »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nalepša ,najbolja , ponos i dika Srbije , hvala ti za sve divne trenutke koje si nam podarila ,volimo te svi !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Ana osvojila Rolan Garos
Prva teniserka sveta Ana Ivanović u finalu Otvorenog prvenstva Francuske savladala je Ruskinju Dinaru Safinu sa 2:0 (6:4, 6:3)

Srpska teniserka Ana Ivanović pobednik je ovogodišnjeg izdanja Rolan Garosa. Ona je u finalu bila bolja od Ruskinje Dinare Safine sa 6:4, 6:3.

Ana je odmah na startu meča oduzela servis Dinari čime je stavila do znanja da je upravo ona favorit za osvajanje Rolan Garosa. Srpska teniserka nastavila je sa odličnom igrom i u petom gemu, a uz nekoliko dobrih vinera uspela je da stigne do rezultata 4:1, brejkom koji je dobila sa nulom. Međutim tada se Safina trgla i pokazala da nije slučajno u finalu grend slema. Uspela je Ruskinja da uzvrati jedan brejk i nakon svog servisa smanji rezultat na 4:3.

Meč je obilovao nervozom kod obe teniserke, koje su pravile greške i oduzimale servis jedna drugoj. Ipak, Ana je uspela da napravi novi brejk i povede sa 5:4, a malo zatim i da odservira za 6:4, posle 45. minuta igre.

Drugi set je krenuo nešto mirnije, jer su obe igračise bile sigurne na svom servisu, ali je Ivanovićeva zaigrala agresivnije i sa nekoliko pogođenih linija uspeva da brejkne Ruskinju i povede sa 2:1. Nalik svom starijem bratu, Ruskinja je počela da gubi živce i mnogo češće je grešila, pa je Anina defanzivna taktika uz insistiranje na dužim poenima donosila odlične rezultate. Najbolji primer za to je bio sedmi gem kada je Ivanovićeva baš na taj način stigla nadomak novog brejka. Ipak, kao što je znao i Marat, uz jedan mali Anin aut i nekoliko svojih fenomenalnih poena Dinara je produžila veliko finale. Samo na kratko.

Usledio je servis Ane za pobedu. Dinara u toj situaciji nije osvojila ni poen! Ana Ivanović je postala šampionka Rolan Garosa posle 98 minuta u kojem je bila daleko bolja igračica.

Ana će se u ponedeljak probuditi sa 4.222 WTA poena, što je sasvim dovoljna zaliha da zadrži prvo mesto do Vimbldona u julu. Ona će biti tek 17. igračica na prvom mestu od kada je ustanovljena WTA lista, a druga koju je imala ova zemlja.

- Prvo, želim da čestitam Dinari na fantastičnom tenisu i odlične dve nedelje. Verujem da ćemo igrati još finala. Hvala publici, koja je bila fenomenalna i koja je načinila ovaj turnir ovakvim. Hvala mom timu, koji je bio emocionalan, kao i ja. Hvala svim navijačima koje imam ovde i svuda širom sveta. Kada sam kao dete išla biciklom na treninge zamišljala sam ovo. Jedva sam čekala ovo. Hvala, vidimo se sledeće godine - rekla je nakon dodeljenog pehara od strane Žestin Enan, Ana Ivanović.

- Želim da čestitam Ani. Ovo je bilo njeno treće finale grend slema i bio je red na nju da osvoji. Želim da poručim svom timu, da me ponekad iznerviraju, ali im hvala na podršci. Hvala svima - izjavila je Dinara Safina.

Sa 20 godina i sedam meseci, Ana je postala sedma najmlađa igračica na čelu WTA liste.

Srbija Sport - 5:17 07/06/2008 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson s700i
Bravo Ana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
prva i najbolja, sve cestitke

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ko do sad nije poludio stvarno nije normalan...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 388
Zastava Argentina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95 E71
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ajdeeeeeeee... kako bi ona rekla...
Bravo kraljice,cestitke iz Crne Gore!
« Poslednja izmena: 07. Jun 2008, 21:38:04 od serpiko74 »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja,žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,a to vas najviše zanima mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 572
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Svaka cast Ana !!!  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Vidi se zasto ja naj bolja teniserka sveta Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3704
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Srbija je sad i definitivno do Tokija! Ziveli  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

^^

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 17395
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Samsung Galaxy Note 4
Nalepša ,najbolja , ponos i dika Srbije , hvala ti za sve divne trenutke koje si nam podarila ,volimo te svi !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 13:08:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.