Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 09:31:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Ivanovic  (Pročitano 981334 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Tel.Me Your.Number
složu ću se sa tobom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1561
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
na stranu olimpijadu jer me iskreno tu tenis ne interesuje i ona radi humanitarni rad ako niste znali sto je vise nego jedna olimpijada koji je samo jedan turnir vise . Zapazio sam da je jos uvek neozbiljna i nekako ocarana situacijom i vrlo lako moze tako pasti . Tu me podseca na Dokicku i njen pad , voleo bih da se varam i da odraste malo
« Poslednja izmena: 11. Avg 2008, 21:34:16 od air4life »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Tattoo
Ona trenira svaki dan 2 puta proteklih 15 godina,i ona može da se folira koliko hoće,zaslužila je to,aloooooo,imamo 2 prve igračice na svetu,to nije mala stvar.

I nije Ana pevaljka sa dva albuma,pa je utripovala zvezdu,ona jeste svetska zvezda,i to mora da se poštuje i pravi predstavnik Srbije u svetu,a prozivati treba one raspale fudbalere,što gube mečeve od nekih zemalja u kojima su do prošle godine jeli fudbalske lopte. Smile

Zato za Anu poštovanje.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 70
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma, ne pljujem ja Anu, naprotiv. Postujem je, inace ne bih ovo pisao. Ali je cinjenica da cim bude malo slikanja, revija, karijera vise nije to sto je bila. To je normalno. Upravo to kazem jer mi je zao sto nece da bude najveca, a mogla bi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ubedjen sam da bi njoj zlatna medalja na olimpijadi znacila mnogo vise nego bilo kome od nas, ona kao prvi nosioc nije imala ozbiljnijeg protivnika sve do polufinala, sto bi joj u najmanju ruku obezbedilo mec za bronzu. Razumem ranije sumnje u njenu zelju da igra Fed Kup koji je zaista sporedna stvar za mnoge tenisere i gde se nije bas pretrgla da ucestvuje, ali ako mislite da bi bilo ko onako iz hira propustio realnu sansu da jednom u cetiri godine osvoji olimpijsku medalju onda stvarno gresite, posebno u sportu kakav je tenis gde odlazis u "penziju" do 30. godine. Ona je uostalom ranije sama izjavila da za ovu godinu ima za cilj da osvoji Grend Slem i olimpijsku medalju, novu priliku za to ce imati tek za 4 godine...
« Poslednja izmena: 13. Avg 2008, 23:10:14 od rade_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ja necu preko plota ja cu okolo

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 367
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
sve je to lepo ali nju boli prst,mnogo je boli tako da ne moze da igra na onim turnirima na kojima se takoreci nista ne placa tako da je bolje da se cuva za US open,da se spremi za lepu kintu, i da malo pogleda kako drugi igraju za svoju zemlju povredjeni,kao npr Jelena Jankovic i  Nenad  Zimonjic koji je osvojio WIMBLDON  sa polomljenim rukom ali dobro sta mi znamo,mi smo samo navijaci. Smile
IP sačuvana
social share
Zbog nje sam se rodio,za nju sam se borio i zapevajmo sada svi o zvezdo moja ljubavi!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
neznam dali je bilo ovo . . . .

Attachment killed by crni scorpion - postoji tema za Fake
« Poslednja izmena: 16. Avg 2008, 20:39:32 od crni scorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6871
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple Iphone 13
bilo je i vecina tvrdi da je fake.........
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pun mi kufer vise "povredjene" Jankovicke koja umire na terenu za otadzbinu.Njene price o povredama su sigurnosni ventil,izgovor za izgubljene meceve, za medije i obozavaoce,koji to svaki put izgleda popuse.Da li se secate kada je ona bila zdrava zadnji put.U vezi Zimonjica,njemu je napukla LEVA ruka na Vimbldonu,u polufinalu,a covek igra desnom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7;M
ju ju ju

sta li Rafa radi sa njom Smiley 1
ti si kao kucni prijatelj sa Nadalom pa ga zoves Rafa?
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 09:31:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.