2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 17:57:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Ivanović  (Pročitano 356686 puta)
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Samsung Z400
Svaka joj cast,nisam gledao mec ali vidim da ce daleko da dogura ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Tajfunski  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.1
mob
Apple iPhone 7 Plus
I dalje baca lopticu na sve strane kada servira ali dobro, snalazi se nekako.
Dobra igra, vidi se da veruje u sebe i ono sto radi na terenu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
Ana Ivanović ekspresno protiv Ženg

Ana Ivanović je nastavila sa izvrsnim partijama i za manje od sat vremena je savladala Ži Ženg rezultatom 6:3, 6:0 čime se plasirala u 3. kolo US opena.

Srpska teniserka je odigrala još jedan veoma dobar meč, uz samo jedan kratkotrajan pad, a dominacija u poenima i precizni i snažni udarci su potvrdili da se itekako vraća u formu.

Ženg, inače 21. nosilac turnira, nije imala prostora da iskoristi probleme sa prvim servisom koje Ana već duže vreme ima. Ivanovićeva se često mučila sa izbačajem loptice, ali kada je ona ulazila u teren poeni su po pravilu završavani neuhvatljivim vinerima.

Kineskinja dugo nije mogla da isprati ritam svoje rivalke, pa je posle samo 19 minuta dvostrukom greškom dozvolila Ani da stekne dva brejka prednost i da servira za set - 5:1.

Kada već nije imala šta da izgubi Ženg je zaigrala bolje, a Ana u tim trenucima nije baš blistala, pa je uz dosta muke sa servisom do vođstva od 1:0 stigla tek desetak minuta kasnije - 6:3.

Srpska teniserka je ipak brzo podigla nivo igre i ekspresno preuzela kontrolu nad drugim setom. Napravila je brejk na samom startu, a zatim je bukvalno oduvala protivnicu sa terena za nepunih pola sata igre - 6:0.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Samsung Z400
Sa kim igra 3.kolo  ???
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3092
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Apple Iphone 5
pobjednicom Bartoli - Razano
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
bravo Ana samo da se popravi jos malo taj ubacaj prvog servisa... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 6260 Slide
Ana Ivanović: "Veoma sam zadovoljna igrom"

Srpska teniserka Ana Ivanović rekla je posle plasmana u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD u tenisu da je "presrećna što ne oseća bol i igra kako treba".

"Veoma sam zadovoljna svojom igrom. Ona je ozbiljna protivnica i gubila sam od nje poslednjih par mečeva. Vreme je zaista teško, nije lako igrati, različito je u odnosu na sasvim otvorene terene," bio je prvi komentar pobede nad Kineskinjom, "Zadovoljna sam, bila sam agresivna, i kada sam grešila nastavljala sam u istom ritmu. Ispalo je sasvim dobro."

Ana je prethodni turnir završila 'pre vremena' zbog povrede.

"Bila sam razočarana. Frustrirajuće je kada ste na korak od prave forme kao što sam bila u Sinsinatiju. Stala sam u polufinalu i nisam mogla da igram deset dana. Nisam srećna što sam stigla ovde posle te puaze ali sam presrećna što ne osećam bol i što mogu da se takmičim kako treba."

Dve godine prošle su od vremena kada je Ivanovićeva bila prva na WTA listi ali, prema mišljenju posmatrača, igra sa dosta samopouzdanja.

"Plasman sigurno dosta govori o igraču ali ja razmišljam samo o tome kako igram sada. Sećam se da sam i pre dve goine ovde rekla da, iako sam prva na listi, ne igram tako."

U trećem kolu turnira Ana Ivanović igra sa Francuskinjom Merion Bartoli.

"Neće biti lako. Igrale smo pre par nedelja u Stenfordu i izgubila sam, ona je igrala jako agresivno. Ovde nije ista podloga, tamo loptica leti brže i propada, moram da odigram onako kako planiram da igram na ovom turniru, kao što sam igrala u prva dva kola. Da i ja budem agrsivna i da se što bolje krećem. onda imam šansu," rekla je Ana Ivanović posle pobede nad Kineskinjom Đie Ženg i plasmana u treću rundu takmičenja.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 6260 Slide
Kakav poen Ane Smile Smile

A i na kraju osvaja gem Smile Smile

Edit:

Razzano V. (Fra)   0   5
Ivanovic A. (Srb)  1   7
« Poslednja izmena: 03. Sep 2010, 23:34:18 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 6260 Slide
I konacan rezultat, pobeda Ane Smile Smile

Razzano V. (Fra)  0   5    0
Ivanovic A. (Srb)  2  7    6
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 17:57:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.