2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jan 2026, 05:17:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Ivanović  (Pročitano 367776 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S8
Bravo za Anu, težak meč ali podedila je......

Roze Federerer ima 27 strana Smile

Koliko ti imaš strana budalo, možeš samo da joj sisaš pupak, hahahahahhaaaaa  Smile

To bi ti trebalo da uradis.TI si paljevina ne ja.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50

Koliko ti imaš strana budalo, možeš samo da joj sisaš pupak, hahahahahhaaaaa  Smile

Nema ljutiš zezamo se malo, ipak je danas naša teniska princeza ostvarila tešku pobedu, ali ipak pobedu.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Ana: Mreža mi je produžila život

Ceo turnir, verovatno i opstanak na prvom mestu WTA liste, stao je u jedan udarac. Na meč loptu za Natali Deši, naša Ana Ivanović opalila je forhend iz sve snage.

Loptica je pogodila vrh mreže, krenula uvis i zaledila sve koji su gledali meč drugog kola Vimbldona u sredu popodne. Na veliku sreću naše teniserke, pala je sa suprotne strane mreže, Deši je ostala i bez druge prilike da priredi iznenađenje dana, a potom je bila eliminisana u trećem setu, koji je Ana dobila sa 10:8.

"Mreža mi je spasila meč i koju godinu života", izjavila je još zadihana Ana Ivanović.

Kada se, posle tri i po sata teniskog maratona konačno kao pobednica pozdravila sa publikom, prišla je i poljubila mrežu.

"Ne dobija baš svaka mreža poljubac", uz već prepoznatljivi osmeh dodala je Ana.

Pre 17 godina, 1991, Nemac Mihael Štih spasio je meč loptu na sličan način kao Ana, uz pomoć mreže, a potom u polufinalu pobedio Stefana Edberga, a u finalu zemljaka Borisa Bekera i osvojio svoj jedini Gren Slem u karijeri.

"Nisam znala to, ali ne bih imala ništa protiv da bude i sa mnom tako".

Ana ne namerava da čika sreću u nastavku turnira.

"Imala sam veliku sreću da pobedim u tom meču i dobijem priliku da igram i dalje. Kada sam udarila taj forhend učinilo mi se kao da se vreme zaustavilo. Pomislila sam da sam jako dobro udarila, ali je onda loptica pogodila mrežu i krenula u vis... Trajalo je to nekoliko sekundi, činilo mi se. Kroz glavu mi je prošlo da bi loptica mogla da se vrati na moju stranu i da ću biti eliminisana", prepričala je Srpkinja najbitniji detalj sa meča.

"Uh, toliko misli u jednom trenutku. Nikada nisam imala takav udar sreće, kada se lomio meč. Bila sam iskreno šokirana. Nisam mogla da verujem... Zato sam i poljubila mrežu. Da nije bilo te mreže, ja bih već sada bukirala let prema kući. Neko odozgo je naterao lopticu da se zavrti na onu stranu", dodala je Ivanovićeva.

Zanimljivo je na koji je način Ana shvatila taj trenutak velike sreće.

"Nekada u karijeri izgubite meč i posle kada shvatite gde ste pogrešili, poželite da igrate još jednom, ispočetka. Kada sam spasila meč loptu na taj način, osetila sam kao da se igra novi meč, da sam dobila novu priliku... I, od tada, sve se okrenulo, više nisam imala utisak da sam veliki favorit, igrala sam kao da nemam šta da izgubim, odnosno da od tog trenutka mogu samo pobedim".

"Sada sam prošla dalje, naučila sam lekciju i to me čini zadovoljnom", podvukla je Ana i dalje prvi favorit za titulu u Vimbldonu, a dobra stvar je i to što će imati dan slobodno u četvrtak, posle tri i po sata velike borbe sa Deši.

"Zaista sam imala mnogo sreće. Kada bi u mom sledećem meču protivnica pogodila mrežu na isti način, ne bih se bunila".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S8

Nema ljutiš zezamo se malo, ipak je danas naša teniska princeza ostvarila tešku pobedu, ali ipak pobedu.

Smile Smile Smile

Ma za zezanje sam uvek.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Ali danas nije mogla... Danas je ostvarila poraz, ubedljiv poraz...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Mislis rasturanje
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Ivanović nakon poraza: Emotivno sam se ispraznila nakon što sam postala prva igračica svijeta

133. IGRAČICA svijeta Kineskinja Jie Zheng je eliminirala je Anu Ivanović, prvu nositeljicu i prvu igračicu svijeta!

Theng, ne samo da je eliminirala Ivanović nego joj nanijela jedan od težih poraza u posljednje vrijeme, a osim toga postala je prva igračica iz Azije koja je pobijedila igračicu broj jedan u svijetu.

Brza Kineskinja, koja je u turnir ušla sa pozivnicom, poznatija kao dobra double igračica, bez respekta je ušla u otvoreni okršaj ne plašeći se Aninih "bombi". Naprotiv, koristila je brzinu lopti srpske tenisačice da bi uzvratila kontranapadom.

Recept je donio rezultat odmah u prvom gemu. Nakon tog breaka raznovrsnost u igri Kineskinje bila je presudna. Imala je uvijek rješenje za priliično jednosmjernu igru svjetske broj jedan. Ivanovićeva nije imala plan B u situacijama kada njen forhend nije radio. Još kada se na prvi servis osvoji 46 posto poena teško se može dobiti meč protiv igračice koja fantastično pokriva svaki centimetar terena.

S druge starne, za glavu manja Zheng je impresivno servirala posebice u posljednjem gemu za meč.

"Neopisivo sam sretna. Uspjela sam naći pravu igru na reternu i protiv njenog forhenda. Iskoristila sam Aninu nervozu u važnim poenima. Polazilo mi je gotovo sve za rukom. Ovo je velika pobjeda i došla je nakon pauze zbog ozljede i veliko je ohrabrenje za mene", rekla je odmah nakon meča Zheng.

Ana Ivanović bila je razočarana.

"Razočarana sam naravno. Ali moram priznati da je Zheng igrala odlično. Posebno je dobro servirala, ali istovremeno je čitala moje servise. Iako sam mijenjala servis ona je uvjek bila na lopti. Ja sam se mučila s ritmom, malo mi je smetao vjetar. Ponekad mi je smetalo i loše skakanje lopte i za razliku od igre na zemlji nisam imala vremena za postavljanje i za povratak u poen jer Jie je udarala loptu čvrsto jako i ravno. Očito je da ipak nisam dovoljno trenirala na travi. Nakon pobjede u Roland Garrosu imala sam dosta uzbudljiva dva tjedna pa je i to ostavilo traga. Ali, moram prihvatiti poraz i iz njega izvući poruke. Pozicija broj jedan u svijetu također nosi pritisak. Sve je došlo nekako brzo i Grand slam i broj jedan. Kada sam došla do toga odjednom sam se ispraznila i danas sam platila cijenu porazom", rekla je Ana Ivanović.

Izvor: Index
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N95
Citat
Ivanović nakon poraza: Emotivno sam se ispraznila nakon što sam postala prva igračica svijeta

Ma da vam ja jebem mate(to jest bolje tebe,Novaku kevu)...
Sta praznjenje,igra,ovo,ono...

Nemorate na svaki turinir da se pojavljujete....
Odmarajte se,spremajte se za velike...

Stvarno nemogu da vjerujem.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S8
Znao sam ja da ona nema herc za velike uspehe.To joj je sto joj je,neka uziva dok moze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
Ana je jaka za razliku od Noleta i Ana uwek i protiw bilo koga moze da preokrene mec Smile
ao ovo ti nije trebalo...sta sve necu cut na ovaj forum...
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jan 2026, 05:17:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.