2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Dec 2025, 16:21:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Ivanović  (Pročitano 365781 puta)
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG L5 II
Ani dve prestižne nagrade

Srpska teniserka Ana Ivanović osvojila je nagradu WTA za igračicu koja je najviše napredovala u 2007. godini, kao i prestižnu Karen Krancke nagradu za "primereno sportsko ponašanje" (Karen Krantzcke Sportmanship Award).

Ivanovićevoj su nagrade uručene u Majamiju na ceremoniji proglašenja najboljih u prošloj godini, gde je titulu najbolje teniserke ponela Belgijanka Žastin Enan.

Ani je ovo drugi put da osvaja nagradu za teniserku koja je najviše napredovala, nakon što joj je ista dodeljena pre dve sezone. Ivanovićeva je prošle godine osvojila tri WTA turnira i igrala finale Rolan Garosa, čime je postala prvi srpski finalista na jednom Gren slem turniru.

"Bila je to neverovatna godina. Imam vrlo loše sećanje na učešće na turniru u Majamiju prošle godine i prosto je neverovatno kada pomislim šta se sve dogodilo od tada. Vrlo sam ponosna, ali želim da idem još dalje i da postanem prva teniserka na svetu", rekla je Ivanovićeva.

Ana je u konkurenciji za ovu nagradu, izglasanu od strane medija, pobedila Jelenu Janković, Anu Čakvetadze i Danijelu Hantuhovu.

Nagradu Karen Krancke za "sportsko ponašanje", koja se dodeljuje u čast teniserke koja je nekada bila rangirana među 10 najboljih u svetu i koja je tragično preminula u 30-toj godini, Ani su dodelile njene konkurentkinje, teniserke.

"Uvek je veliko zadovoljstvo osvojiti neku nagradu, ali ova je ipak nešto posebno jer je izglasana od teniserki protiv kojih se takmičim. Želela bih da se zahvalim svima koji su glasali za mene za obe nagrade", rekla je Ana.

Žastin Enan osvojila je drugi put nagradu za najbolju igračicu sveta, nakon što joj je to uspelo i 2003. godine. Belgijanka je u 2007. godini osvojila deset turnira uključujući i Rolan Garos i US Open, završivši godinu ubedljivo na prvom mestu WTA liste.

"Osvajanje ove nagrade je velika čast za mene. Ova nagrada je vrlo posebna jer mi je prošla godina bila jedna od najuzbudljivijih u karijeri. Dobro sam igrala i uživala u tenisu", rekla je Enan.

Kara Blek i Lizel Huber osvojili su nagradu za najbolje dubl igračice, nagrada za najboljeg "novajliju" pripala je Agnes Savaj, a Lindzi Devenport, koja se nakon porođaja uspešno vratila tenisu, proglašena je za "povratnika" godine.

Nagrada za pomoć i promociju teniskog sporta pripala je Lizel Huber.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Dignimo ruke, dacemo srce jedino Partizanu svom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 101
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
HTC Wildfire
 Smile Smile Bravo za Anci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Ana izgubila od Lindzi Devenport

Ana Ivanović je eliminisana u 3. kolu turnira u Ki Biskejnu, posle poraza od Lindzi Devenport rezultatom 6:4, 6:2, posle samo 77 minuta igre.

Ana, koja je bila drugi nosilac turnira, nije pružila partiju na blizu svog nivoa pa je još jednom rano eliminisana sa ovog prestižnog turnira. Osnovni problem bio je njen prvi servis, ubacivala je samo 58 odsto, što je omogućilo 31-godišnjoj Amerikanki čak šest brejkova iz 12 brejk lopti - dovoljno za rutinski trijumf.

Meč Jelene Janković i Slovakinje Lusi Safarove je u toku.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia 3500
Е у к*рац Smile прво Новак па сад и она
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG L5 II
MAJAMI: Mama Lindzi predavala maloj Ani

Mama Lindzi Devenport održala je čas tenisa našoj Ani Ivanović. Jedna od dve igračice koje imaju dete, izbacila je srpsku teniserku u nedelju uveče sa turnira u Ki Biskejnu.

Trajalo je samo sat i 17 minuta - 2:0 (6:4, 6:2).

Koliko je Ana bila nemoćna u duelu sa nekadašnjom najboljom igračicom sveta, trenutno 33. na WTA listi, govori podatak da je od devet servis gemova - izgubila šest!

Još jedan statistički podatak govori o superiornosti Amerikanke, koja je počela profesionalno da igra tenis kada je Beogradjanka imala pet godina: Ivanovićeva je osvojila malo više od 50 odsto poena kada je pogodila prvi servis.

Kada nije pogodila prvi servis, osvojila 28 odsto poena. Premalo za plasman u treće kolo Mastersa u Majamiju na Floridi.

Ovako, dalje ide igračica koja je u karijeri osvojila 55 turnira, dok će druga teniserka sveta i drugi nosioc u Ki Biskejnu, morati da spakuje kofere samo nekoliko dana posle trijumfalnog nastupa u Indijan Velsu, na Zapadu SAD.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N6234
Bice bolje Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung 
pa nisu oni roboti

normalan je psihički pad posle osvojene titule

samo napred!
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
LG L5 II
Želim trofej na Rolan Garosu i Vimbldonu

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da je spremna za nastavka sezone i početak takmičenja na šljaci. Mlada Beograđanka je dodala da je zadovoljna dosadašnjim učinkom u 2008. godini, ali da joj je cilj osvajanje titula na Rolan Garosu, a zatim i na Vimbldonu.

"Najveći sledeći turnir je Rolan Garos i i moj cilj je da ga osvojim. Do sada sam se već plasirala u dva finala i znam šta je potrebno da se stigne do tamo. Sada bi trebalo da idem korak dalje i da osvojim gren slem. Pariz predstavlja posebno mesto za mene, ne samo zbog prošlogodišnjeg finala, nego i što sam se tamo odlično provela pre tri godine kada sam se plasirala u četvrtfinale", izjavila je Ana Ivanović u intervjuu „Kalkuta tajmsu“, jednoj od najprodavanijih novina u svetu na engleskom jeziku.

Ona je dodala da je jedan od najtežih delova sezone period posle prestižnog turnira u Parizu, kada se menja podloga i prelazi na travu, ali da je to neće sprečiti u pokušaju da osvoji trofej i na Vimbldonu.

"Promena podloge je jedan od najtežih delova sezone. Bilo bi dobro da imamo više vremena da se prilagodimo i oporavimo od Rolan Garosa, ali ja na to gledam kao na veliki izazov i to onaj u kome ću uživati. Imam veliku šansu da osvojim Vimbldon, osećam da je moja igra pogodna za travnatu podlogu. Imam dobar servis, mogu da igram na mreži i da igram agresivno, ali tamo će biti mnoge odlične igračice i biće zaista teško", izjavila je druga teniserka sveta.

Ona je dodala da je izuzetno zadovoljna dosadašnjim učinkom u novoj sezoni, gde je već igrala finale Australijan Opena i osvojila titulu u Indijan Velsu, i da je ti uspesi teraju da nastavi sa dobrim rezultatima.

"Vrlo sam zadovoljna učinkom u 2008, bio je to zaista dobar početak godine. Osećam da sam nastavila istim putem na kom sam bila prošle godine. Plasman u finale Australijen Opena bio je najbolji do sada, dok su turniri u Dohi i Dubaiju bili jako frustrirajući. Povreda je najteža stvar kada se bavite tenisom i ja sam po tom pitanju imala loše iskustvo u Dohi", dodala je Ivanovićeva.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29141
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Bravo Jimi za slike  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Dec 2025, 16:21:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.