2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Feb 2026, 23:29:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Ivanović  (Pročitano 370577 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
trud se ipak isplatio .. lep mec za gledanje
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Баш ми је драго што је глупача изгубила.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Баш ми је драго што је глупача изгубила.
Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
@SrbinAleksandar

Druze nemam ja nista protiv tebe, ali me nervira sto pricate sve najgore za nju. Onaj post si mogao da zaobidjes. Smile Smile

E da, da mogu ponudio bi i drzavljanstvo, ali ona ce odbiti jer voli da igra za Srbiju. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

xxx

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1764
Zastava Kikinda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson xperia arcS
Ana na golf terenu

March 25, 2009 /

Ana se uoči Sony Ericsson Open-a, koji danas počinje u Majamiju, oprobala u golfu. Ona je zajedno sa prvim teniserom sveta Rafael Nadalom učestvovala u zabavnom foto snimanju na Crandon Park Golf terenu, koji se nalazi nadomak teniskog kompleksa.

Ana je samo jednom ranije odigrala punu verziju ovog sporta – pre četiri godine u Perthu – ali je pokazala da je dobar igrač, i pobedila je Španca koji često igra golf.

21-godišnjakinja, koje je prošle nedelje u Indian Wells-u tokom BNP Paribas Open-a sa svojim trenerima odigrala partiju mini golfa, je prvu rupu pogodila sa preko 3.5 metra udaljenosti. Njen prvi pokušaj je bio za malo kratak, ali je iz drugog pokušaja sa iste udaljenosti pogodila.

Nadal je potom probao da uradi isto, ali nije uspeo iz tri pokušaja. Ana, koja je prijatelj sa Špancem, nije mogla da odoli, i izazivala je šestostrukog Grand Slam šampiona. "Pobedila sam!" šalila se 21-godišnjakinja, svesna svoje početničke sreće.

Photo: Manuela Davies / doubleXposure.com

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

7X8U5099.jpg
(97.24 KB, 350x525)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Ana zadovoljna novim trenerom

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da je prezadovoljna radom sa novim trenerom Kregom Kardonom.

Ivanovićeva je šest nedelja trenirala sa Kardonom pre nego što je odlučila da ga postavi za trenera posle uspešne turneje na tvrdoj podlozi u Severnoj Americi.

„Uživam u radu sa Kregom“, rekla je Ivanovićeva, „On je dobra ličnost i ja sam veliki ljubitelj njegove trenerske filozofije. Osećam da sam napredovala u pojedinim aspektima moje igre i uzbuđena sam što ću u budućnosti sarađivati sa njim“.

Pred start sezone na šljaci Ana će trenirati sa Kardonom u Evropi.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Cinjenica je da su je naucili da svaku izjavu stancuje kao da je pise PR Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7295
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Jel to Nadal Ani gleda u sisu? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Kardon: Želim sa Anom uspeh na Vimbldonu

Posle serije loših rezultata, srpska teniserka je najavila povratak u staru formu na nedvanom WTA turniru u Indijan Velsu. Stigla je do finala u kome je, u nemogućim uslovima zbog snažnog vetra, poražena od Ruskinje Vere Zvonareve.

Međutim, na sledećem turniru, u Majamiju, ponovo je pretrpela neuspeh u ranoj fazi - eliminisala ju je Mađarica Agnješ Šavaj već u drugom kolu.

Sada je sedma na WTA listi.

Ana u poslednja dva meseca radi sa trenerom Kregom Kardonom i više puta je izjavljivala da je izuzetno zadovoljna saradnjom.

U intervjuu za njen sajt, američki stručnjak je naglasio da je zadovoljstvo obostrano.

"Ana se još uvek razvija u svim oblastima, što je uzbudljivo kada se uzme u obzir koliki uspeh je već postigla. Ima 21 godinu i njena tehnika je prilično formirana, pa ne pokušavamo tu da unesemo mnogo promena. Ana je instinktivna teniserka i rekla mi je da najbolje igra kada ne brine o savršenoj tehnici, a u svakom slučaju je njena tehnika pilično dobra", rekao je Kardon.

"Želim više da radim na njenoj igri iz riterna, hoću da igra više agresivnih poena kad vraća servis. Želim da poveća samopouzdanje, kako bi mogla da završava poene na mreži. Ima odličnu tehniku voleja", dodao je Kardon.

I pre nego što je počeo da radi sa Anom Ivanović, pratio je njene igre i rezultate.

"Izdvojio bih polufinale Australian opena u kome se vratila posle debakla u prvom setu protiv Hantuhove. Iako je prvi set izgubila 0:6, ostala je smirena i pregrupisala se. Primetila je da samopouzdanje njene protivnice opada i smanjila je svoje greške. Njena igra se tokom meča popravljala, što je odlika šampiona. Naravno, istakao bih i njenu igru na Rolan Garosu prošle godine, koja je bila pojednako impresivna".

Kardon smatra da će Ivanovićeva tek beležiti uspehe, i to na svim podlogama.

"Ana ima sreće da je teniserka koja može da igra na svim podlogama. Imala je odlične rezultate na šljaci, ali mislim da sa svojom agresivnom igrom može da bude veoma snažna na travi. Neki od mojih najvećih ličnih trenerskih uspeha su došli na Vimbldonu i voleo bi da vidim kako tamo pravi dobar rezultat".

Znao je američki stručnjak šta može da očekuje od saradnje sa Anom, ali se ipak iznenadio njenom željom da uči i napreduje.

"Pre nego što sam počeo da radim sa Anom, od prijatelja sam o njoj i njenom profesionalizmu čuo samo dobre stvari, tako da sam znao da će biti lako raditi sa njom. Ali ono što me je iznenadilo je koliko je ona motivisana da uči", kazao je Kardon i dodao:

"Prihvata nove predloge. Pomaže i to što se slažemo oko toga kako bi trebalo da izgradi svoju igru - ceo tim deli istu filozofiju. Uživamo u zajedničkom radu", zaključio je Kreg Kardon.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Wave II
[b]Kardon: Želim sa Anom uspeh na Vimbldonu
Pa zeli i ona sama, i swi mi, ali realno, pitanje je koliko Ana moze da naprawi neki weci uspeh...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Feb 2026, 23:29:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.143 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.