2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Feb 2026, 00:17:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Ivanović  (Pročitano 371137 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Ana ima kretanje ko sapet konj, i to je ono što nema šanse da se ispravi nikakvim treningom. Ako forhend radi onda ide nekako , ako ne onda adios. Druge taktike nema.......

Ako završi u prvih 10 do kraja godine, biće to veliki uspeh za nju. Mada biće jako teško..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
LG L9
 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Kruna iz Vimbldona cilj sezone!

Duga putovanja, hoteli, turniri, stalni pritisak medija. Ana Ivanović je posle jednoipomesečnog boravka u Australiji ponovo u Beogradu, gde će za reprezentaciju Srbije ovog vikenda igrati u meču Svetske B grupe Fed kupa protiv Japana u „Beogradskoj areni“.

Trenutno osma igračica na svetskoj listi sa puno optimizma dočekuje naredni duel sa Japankama. Činjenica da će prvi put igrati pred domaćim navijačima, čini je pomalo nervoznom, ali kaže da to neće biti veliki problem.
- Očekujem da će biti nervoze, ali one pozitivne. Kada se zagrejem i kad počne meč, sve će to nestati. Nadam se da ću dobro spavati pre subote - kaže Ivanovićeva.

Australijska epizoda je završena. Ana ne krije da nije zadovoljna učinkom na prvom grend slemu i padom na listi i kaže da je to bio razlog što je rešila da potraži pomoć u vidu novog trenera, čije ime, nije želela da otkrije.
- Ne mogu još da kažem ime, ali od sledeće nedelje ću početi da radim s jednim. Još uvek se prelamamo, imaju dva potencijalna trenera, ali od sledeće nedelje ću redovno početi da radim sa novim trenerom. Veoma sam srećna jer osećam da je to nešto što mi veoma mnogo znači u ovom trenutku. Oba potencijalna kandidata imaju veliko iskustvo i radili su sa profesionalnim igračima ranije, sa igračima iz samog vrha, imaju veliko iskustvo što mislim da će mi pomoći - kaže Ana.
Jedno od njenih najjačih oružja, servis, izazvao je dosta pažnje tokom takmičenja u Melburnu. Primetno je bilo da Ivanovićeva ima problem sa anticipacijom servisa, a sada znamo i šta je bio razlog za često pogrešno bacanje loptice.
- Menjala sam dosta tehniku i na servisu i na forhendu i još uvek pokušavam da nađem pravi tajming. Ovih dana mi je na treningu servis bio mnogo bolji. Kada budem imala trenera, nadam se da će mi to definitivno pomoći da sledim jedan put - poručila je srpska teniserka.
Ana je u centru pažnje medija gde god se pojavi. Uskoro je očekuje odbrana velikog broja poena, pre svega na turniru u Indijan Velsu koji je osvojila prošle sezone, a ne treba zaboraviti da će u maju stići u Pariz kao šampionka u pokušaju da odbrani pehar koji je osvojila pobedom nad Dinarom Safinom.
- Teško je reći šta bih više volela da osvojim, Pariz ponovo ili Vimbldon? Svako želi da odbrani tu titulu. Imam osećaj da je to nešto što je sad moje i jednostavno želim to da sačuvam. Opet, isto tako bih jako volela da osvojim Vimbldon. Igrala sam polufinale u Londonu, san mi je da jednog dana pobedim tamo. Ukoliko bi to bilo ove godine, zaista se ne bih bunila!
Iako je nekoliko dana kod kuće, Ana priznaje da nema slobodnog vremena i da od obaveza ne stiže da obiđe čak ni rodbinu.
- Nemam mnogo vremena, imam dosta obaveza prema sponzorima i medijima. Od svega, nisam stigla čak ni da obiđem baku i deku, pa im se ovom prilikom izvinjavam. Nadam se da ću naći neki minut da ih sve posetim, ali i da popričam sa prijateljima - uz osmeh kaže srpska teniska princeza.
Kada je reč o duelu sa Japanom, i ona je, kao mi, sve igračice u ekipi, veliki optimista.
- Veliko mi je zadovoljstvo da igram za reprezentaciju. Teniski savez je odlično organizovao sve, izlazi se u susret našim željama i sve ide po planu. Svi se radujemo meču. Čast je igrati pred svojom publikom u punoj „Areni“. Nadam se da će atmosfera biti sjajna i da će biti dobrog tenisa i da će svi uživati. Naravno i da ćemo pobediti - poručila je Ivanovićeva.

Karata za duel sa Japanom još ima
Karata za meč sa Japanom još ima, a mogu naći na blagajnama „Arene“, u „Bilet servisu“, preko sajta „Kard servisa“, kao i na prodajnim mestima „Iventajma“. Cene ulaznica u kompletu za oba dana, odnosno svih pet mečeva, koštaju od 900 dinara do 4.000 dinara, dok za jedan dan iznose od 450 do 2.000 dinara.

Selektor Fed kup tima veruje u kvalitet srpske reprezentacije
Vraneš: Jedva čekamo da počne meč
Krajnji cilj FED kup tima Srbije je da jednog dana osvoji prestižno takmičenje. Meč sa Japanom ovog vikenda, samo je jedna etapa u tom smeru, jer pre toga treba izboriti plasman u najkvalitetniju, A grupu takmičenja.
Selektor Fed kup tima Srbije Dejan Vraneš kaže da će pred domaćim navijačima, igračicama biti lakše da ostvare zadatak, tačnije pobede Japan.
- Ovo je prvi put da igramo u našoj zemlji. Kao i sve devojke, i ja sam srećan što će se tako nešto konačno dogoditi. Sve su jako motivisane, željno iščekujemo da izađemo na teren - rekao je Vraneš.
Meč sa Japanom igra se na tvrdoj podlozi tipa „rukort“, koja savršeno odgovara stilu igre Jelene Janković i Ane Ivanović.
- Uslovi su odlični, atmosfera u timu je veoma dobra, nadam se da će publika imati prilike da uživa u dobrim igrama. Potencijal ekipe je izuzetno velik i uz maksimalno zalaganje nije nerealno da dođemo do pobede. Pozivam sve najvače da dođu u što većem broju i da nam pomognu - rekao je Vraneš, koji se nada da neće morati da izvede na teren najjači dubl.
Ana Jovanović i Bojana Jovanovski su veoma srećne što su u timu i što će uz Jelenu i Anu imati prilike da debituju pred beogradskom publikom u Fed kupu.
- Srećna sam što se nalazim u priznaćete, veoma lepom timu! Prvi put sam u reprezentaciji, biće ovo veliko iskustvo za mene. Srećna sam što ćemo igrati u „Areni“, nadam se pobedi - optimista je Bojana.
I Ana Jovanović, ima slične impresije.
- Ne igra se u Beogradu svaki dan. Teniski savez je organizovao odlične pripreme, želim da bude što više najvijača. Imamo velike šanse, mislim da ćemo pobediti - poručila je Jovanovićeva.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Wave II
Ana Ivanović ima novog trenera

Srpska teniserka Ana Ivanović saopštila je da će u narednom periodu raditi sa američkim trenerom Kregom Kardonom.

Saradnja će početi na turniru koji se država u Dubaiju. U saopštenju osme igračice sveta još se navodi i da je za sada potpisan samo privremeni ugovor, da bi i Kardon i ona videli da li odgovaraju jedno drugom. Ivanovićeva, međutim, nije navela koliko će dugo trajati taj probni period.

Četrdesetsedmogodišnji Kardon, godinama je radio sa najtrofejnijom teniserskom sveta Matrinom Navratilovom. Pod njegim vođstvom, američka teniserka je devedesetih godina prošlog veka osvojila devet titula u Vimbldonu.

Reputaciju jednog od najboljih trenera sveta, Kardon je stekao radeći i sa Lindzi Devenport, Meri Pirs i Dženifer Kaprijati.

"Sreća sam što ću početi da radim sa Kardonom. Videćemo kako će to funkcionisati na početku, a onda ću odluciti da li ćemo potpisati dugoročni ugovor", izjavila je Ivanovićeva.

Srpkinja je dodala da su joj mečevi koje je odigrala u Fed kupu pomogli da se vrati u formu.

"Dva meča u Fed kupu mnogo su mi pomogla i osećam da nisam daleko od stare forme. Kreg ima mnogo iskustva, veliki je pristalica napadačkog tenisa i nadam se da ćemo zajedničkim radom doći do dobrih rezultata", rekla je Ivanovićeva.

Osma igračica sveta neće prekinuti saradnju sa Skotom Barnsom, koji će i dalje biti njen kondicioni trener.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Ana Ivanović: Osećam se sigurno sa novim trenerom

Pobednica Rolan Garosa Ana Ivanović izjavila je danas da se oseća sigurno od kada radi sa novim trenerom, koji treba da prekine njen pad na listi najboljih svetskih igračica.

Od kada je pobedila na Rolan Garosu prošle godine i postala "broj jedan", Ivanovićeva je imala problema sa povredama i formom, pošto je poslednju titulu osvojila u oktobru u Lincu.
Ivanovićeva je trenutno osma na WTA listi.
Ona je počela saradnju sa američkim trenerom Kregom Kardonom, koji je radio sa Martinom Navratilovom za vreme njenog najuspešnijeg perioda, kao i sa Dženifer Kaprijati i Lindzi Devenport.
"Mi se još upoznajemo, ali odradili smo nekoliko treninga i sve ide dobro. Mi imamo cilj - kako da unapredimo moju igru. Osećam se veoma sigurno", rekla je Ivanovićeva na konferenciji za novinare povodom početka turnira u Dubaiju.
Prema njenim rečima, oseća se veoma dobro u ovom trenutku, jer je odlično igrala prošle nedelje u Fed kupu.
"Veoma sam srećna što sam ovde, što mogu da se takmičim i radujem se sutrašnjem meču", rekla je Ivanovićeva.
Srpska teniserka sastaće se sa Ruskinjom Alisom Klejbanovom, od koje je izgubila prošlog meseca u trećem kolu Otvorenog prvenstva Australije.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
OS
Windows XP
Browser
Mozilla desktopsmiley_2_2
mozda je trudna Smile

hahahaha ajoj kakva provala Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Wave II
Ana u trećem kolu Dubaija

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo WTA turnira u Dubaiju pobedom nad Ruskinjom Alisom Klejbanovom od 2:0, pi setovima 7:5, 6:4.

Osma teniserka sveta se tako osvetila Ruskinji za poraz na Otvorenom prvenstvu Australije. Naredna protivnica naše teniserke biće bolja iz meča Ursula Radvanska (Poljska) – Kamila Pan (Francuska). Na turniru u Dubaiju učestvuje i najbolje rangirana teniserke Srbije Jelena Janković. Ona se u utorak u drugom kolu sastaje sa Rumunkom Monikom Nikolesku.

Turnir u Ujedinjenim Arapskim Emiratima igra se za nagradni fond od dva miliona dolara, a pobednici će pripasti 350 hiljada.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

xxx

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1764
Zastava Kikinda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson xperia arcS
izgubila 6-4,6-4
ali je igrala fenomenalno, najbolji mec jos od rolan garosa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
UNIX
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia E52
izgubila 6-4,6-4
ali je igrala fenomenalno, najbolji mec jos od rolan garosa

Слажем се у потпуности са овим. Против оне Тренџе и није могла више...
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
LG L9
 :ballbounce:ona je gotova vise
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Feb 2026, 00:17:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.