2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 21:51:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Ivanović  (Pročitano 356050 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6s
Da, naravno, kao sto zavisimo u svim drugim sportovima.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Ona nije normalna, umislila da je Federer. Ako misli da može da može da napravi neki značajan rezultat bez trenera, može da se pozdravi sa ovom sezonom i Jankovićka isto.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Ana zbog povrede ne ide u Dohu

Ana Ivanović odustala je od učešća na turniru u Dohi, zbog obnovljene povrede stomačnog mišića.

U saopštenju na njenom sajtu stoji da srpsku teniserku ponovo muči povreda stomačnog mišića koju je zadobila prošlog meseca u Australiji.

"Ovo me je veoma pogodilo, pošto sam izuzetno motivisana da treniram i odigram što više mečeva", rekla je Ana.

"Ali ova povreda me ograničava, pogotovo prilikom servisa, tako da moram da se odmaram i da onda, na neki način, ponovo počnem sezonu. Žao mi je što ću propustiti turnir u Dohi, ali sam sigurna da ću u budućnosti ponovo igrati tamo", saopštila je Ivanovićeva, koja je neočekivano eliminisana u prvom kolu turnira u Dubaiju od Peti Šnider.

Turnir u Dohi počinje 21. februara, a nagradni fond je 721.000 dolara.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung 
Razmazeno deriste, eto sta je ona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Jelena Genčić: "Federer ne može bez trenera, a Ana može?"

Legendarni teniski stručnjak kaže da se od sada okreće drugim mladim talentovanim igračicama.
Iskusni teniski stručnjak, Jelena Genčić, izjavila je da više ne želi da brani Anu Ivanović i od sada je zanimaju samo talenti, a ne zvezde.

''Ona misli da joj trener nije potreban. Zato će i da prođe kao u Dubaiju.  Ima puno talentovanih igračica i treba da se okrenemo njima. Ne treba dići ruke ni od koga, ali ima dece koja igraju sjajan tenis. Ova deca neguju ekipni duh'', istakla je ona i ne želi da komentariše da li će Ana da se vrati na pobedničke staze.

''Puno sam pričala o njoj i sada više ništa ne očekuje od nje. Ako ona misli da može da se vrati, zašto bi smo mi nešto pričali. Ako Federer ne može bez trenera, ko je Ana da može'', rekla je Genčić.

http://sportske.net/

Lepo je i rekla...
« Poslednja izmena: 17. Feb 2011, 14:29:11 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
eto, žena se složila sa mnom  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung 
Razmazeno deriste, eto sta je ona.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung 

Ana priznala: Samo muškarac može da mi pomogne!

Posle eliminacije sa turnira u Dubaiju, već u prvom kolu, i odustajanja od učešća u Dohi, Ana Ivanović izjavila u ovom trenutku jedino muška osoba može da je opusti. Ana je priznala da je u poslednje vreme pod stresom i da bi samo muški savetnik i trener mogao da joj pomogne da prevaziđe krizu. Ona tvrdi da su "su devojke tako komplikovane, a momci tako opušteni", a do ovakvog zaključka došla je posle druženja sa Novakom Đokovićem, od koga je naučila kako se podnosi pritisak.

- Ja sam veoma komplikovana osoba, nalazim se pod stalnim stresom, neprestano nešto analiziram i vrtim se u krug sa svojim mislima. Zato mi je potreban neko ko će da me razume kao osobu, da prepozna moje potrebe i da me relaksira kada preteram sa perfekcionizmom. Uverena sam da to može samo neki muškarac, po mogućstvu muški trener - izjavila je Ana, prenosi Press.

- Zašto baš muško? Pa, mi devojke smo tako komplikovane, a oni su tako opušteni. Mi smo stalno pod stresom, sve primamo k srcu, a oni sve doživljavaju manje ozbiljno. Zato mi je potrebna neka muška osoba koja tako razmišlja i zato sam sigurna da će moj sledeći trener biti muškarac - otkrila je Ana posle neuspeha u Emiratima.

Ona je objasnila da je svoj stav još više učvrstila posle druženja sa Novakom Đokovićem početkom godine, kada je videla kako se on nosi sa pritiskom na terenu.

- Videla sam kako Novak radi i pitala se zašto ja ne mogu tako. Molila sam ga da me objasni kako uspeva da se nosi sa problemima, kako je tako opušten u situacijama kada je pritisak ogroman. Pitala sam ga neke vrlo lične stvari, nešto što mi je bilo jako teško da ga pitam. Uporedila sam svoj i njegov rad i utvrdila da je kod mene, kod devojaka uopšte, sve samo stres i nerviranje, a oni, muškarci, sve rade kroz zabavu - otvorila je srce nekada najbolja, a i dalje najlepša teniserka sveta.

Novinare je interesovalo zašto onda nema nijednog muškarca u svom štabu, pošto je posle razlaza sa trenerom Antoniom Van Grihenom, ostala da radi samo sa fitnes trenerom Marijanom Lojanicom.

- Istina je da je Marijana žensko i da se ne uklapa u priču koju sam iznela, ali ona je fitnes trener, a fitnes i tenis nisu isto. Ipak, sigurna sam da je jedno žensko sasvim dovoljno u mom štabu i da je red da dovedemo jednog muškarca - zaključila je Ana.

sportal.rs

Znao sam  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
A naslov jebe kevu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Ako je za lek, da se pomogne Smile

U principu svakom od njih treba jedan Vajda... prijatelj/psiholog/trener ... Jer ne moze ona svoju igru da unapredi nesto narocito... ona je u zrelim godinama za teniserku i kada igra dobro, stvarno je malo ko moze pobediti... problem je u glavi... ne zato sto je razmazeno deriste, vec sto se bavi poslom gde su i najmanje oscilacije ogroman problem jer je kvalitet rivala uvek vrlo slican a popravnog nema...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 21:51:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.