Trenutno vreme je: 20. Jan 2021, 11:20:48
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Amra Halebic (Pročitano 27706 puta)
29. Mar 2008, 23:20:10
Krajnje beznadezan
~ za ljubav opet imam volje ~
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Daj da gorimo Otkucaje moga srca brojis diktiras mi sve sto dusa voli a i ti si zaljubljen ko i ja bas nam ova ljubav duso prija Ref. 2x Daj da gorimo u ljubavi da se kalimo kao zlato, kao dijamanti bas ovakva ljubav duso treba da se pamti Ko to kaze da tuga ne blijedi stobom noc mi za godinu vrijedi a i dani kao rijeka teku slatki sati brzo nam poteku Ref. 2x Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Dan bez ljubavi Znam da si moja muka nisi moja desna ruka samo zelja, samo san san nedosanjan Ref. Nije vrijeme da se pokajem jos se srce tebi odaje odaje se, predaja se s tobom zorom probudi se sobom zora, sobom bijeli dan san nedosanjan Hej, ne daj da nas zivot prevari hej, sta je zivot dan bez ljubavi Znam da si srcu luka moje njedro puno vjetra moja plima, moja oseka ljubav jedina Ref. Hej, ne daj da nas zivot prevari hej, sta je zivot dan bez ljubavi
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Devet dana Napusticu, ostavicu sve nek te druga zagrli u snu prije zore objavicu kraj ranio si zenu voljenu Ref. 2x Devet dana sijalo je sunce devet noci volje smo se mi proljece je a ti mozda ne znas kako mi je sad bez ljubavi Ima dana kad je tuzno sve tuzne noci gdje su oci te objavite ne reci te sad jer ce tuzan biti cjeli grad Ref. 2x Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Dragi moj Daljina je prokleta daljina nas djeli ovo ludo srce s tobom srecu zeli A, kud god se okrenem sve je meni pusto moj zivote sto je tako srcu vise nije lahko Ref. O, dragi moj o, dragi moj Moj pobogu brate bez tebe me tuzni dani prate od sevdaha u grudima steze nikad mome srcu nebi teze (2x) Sto se s tobom rastajem kad te ludo volim dio nase srece jos mi dusom gori Da ti cujem samo glas sve bi ljepse bilo moj zivote sto je tako srcu vise nije lahko Ref. Moj pobogu brate bez tebe me tuzni dani prate od sevdaha u grudima steze nikad mome srcu nebi teze (2x)
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Imenik U imeniku moje duse samo rodbina osim tebe ljubav mi je vise nicija trosim dane, pratim noci samo tebe ne sanjam, ceznem, ocekujem tvoje dodire Ref. Predji rijeku ti od snova shvati jednom to rodjeni smo, stvoreni smo jedno za drugo Predji rijeku ti od snova ne propusti most i bez suza, i bez bola shvati jednom to mi, mi se volimo U mom gradu mjesta nema da napravim dom srce mi je predaleko tebi otislo trosim dane, pratim noci samo tebe ne sanjam, ceznem, ocekujem tvoje dodire Ref. Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Imitacija Imitacija, ja sam samo imitacija to je ono sto je ostalo Ostala je ona zena u narucju tvom' tvojom rjecu probodena u narucju ubijena umrla sam snjom Imitacija, ja sam samo imitacija Ref. 2x Prodji pored mene kao da sam sjena nikad vise neces naci onog koga nema Imitacija, ja sam samo imitacija to je ono sto je ostalo Ostala je ona zena u narucju tvom' tudjom srecom zavijena bez ljubavi ostavljena u zivotu svom Imitacija, ja sam samo imitacija Ref. 2x Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Kad procvatu behari Kad procvatu behari kad dunjaluk zamiri dusa ceznjom procvili davno smo se rastali Ref. Allah Allah Hakk Allah Alllah Alllah dzellallah Allah Allah Huvallah La ilahe illallah Ovo nebo nad nama sjena je od zastora sedam kata nebesa usred nasih je prsa Ref. Proljece je u nama kad se topi suzama i pustinja procvjeta nudec' sliku Dzenneta Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ne dam te nikom Dugo ti nisam plakala tako nocas iz oka suza mi krenu sjetih se jedne ljubavi davne dok sume breze, dok srca venu Ref. 2x Ne dam te nikom kunem se Bogom jer ja sam mrtva kad nisam s tobom Skoro ce jesen opada lisce hladni mi vjetar miluje kose dolaze mnogi hladnoga lica darove nose, dusu mi prose Ref. 2x Zameo vjetar tragove nase vec dugo, dugo i ja sam sama ljubavi moja nikom ne kazi sta je sve bilo tad medju nama Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Nemoj nikad reci da me ne volis Nemoj nikad reci da me ne volis (2x) Opile me slatke tvoje price sto na bajku sada meni lice isparilo more mojih zelja slutim, slutim kajanje ti spremam tebi koji me ne volis Ref. Nemoj nikad reci da me ne volis nemoj nikad reci da me ostavljas zaveo si moje srce iskreno od zivota to je sada brodolom Usne sute jer te vise nemam suze brisem tebe vise nema isparilo more mojih zelja slutim, slutim kajanje ti spremam tebi koji me ne volis Ref. Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Novi dani Ova zena sto te ljubi znam da vise nisam ja dusa mi se budi iz najludjeg sna Ref. 2x Sad me zovu novi dani proslo vrijeme nadanja trazim spasa svojoj dusi sto te nije izdala Koja sada tebe ljubi necu vise to da znam dusa mi se budi znam ja dobro da je kraj Ref. 2x Ref. 2x
Trenutno vreme je: 20. Jan 2021, 11:20:48
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .