Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:49:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ami-G ->plagijator  (Pročitano 35417 puta)
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson k300i
Zamislite kad sam sinoć u diskoteci čuo i Medo Brundo i tu žabu Smile i svi znaju reči i pevaju Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 1100
Колко ми се свиђа песма Жаба жаба  Smile Smile Smile

Баш је смешно,а ја само не могу да верујем сви се ви правите као свима бљак Амиџи шоу,овде кад читаш изгледа ко да га нико не гледа,а овамо пола Србије пева ову песму,ко је овде луд?
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Qtek 小米
Колко ми се свиђа песма Жаба жаба  Smile Smile Smile

Баш је смешно,а ја само не могу да верујем сви се ви правите као свима бљак Амиџи шоу,овде кад читаш изгледа ко да га нико не гледа,а овамо пола Србије пева ову песму,ко је овде луд?
Пази, мораш да схватиш да ТВ медији су испушили од оног тренутка када су рачунари почели масовно да се користе у Србији, а онда други ударац за ТВ је био развитак интернета.
Данас већина младих много више времена проводи испред рачунара него испред тв-а.
Ја сам рекламу за почетак емитовања те ретардиране емисије видеп овде на форуму, налетео сам касније на ову тему, погледао мало на ју-тјубу и то је то.
Ко је луд да губи сат времена гледајући ретарде који глуме да знају да певају док у исто време очајно глуме.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
Ma extra je pesma.Trebo je je Ognjen da ubaci i novi refren:Zaba,zaba, jebace nas baba.
Ali dobro svako ima svoj smisao za humor.Ja volim south park,dok neko drugi ne moze da ga smisli.Tako i Ognjena:Neko ga voli(to nisam ja),a nekome ide na qrc(to sam ja)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Погледао сам саму прву емисију, а ту није било тих зајебанција са Оскаром - колико се сећам...

После 2 недеље чујем сви певају "Медо Брундо" као помахнитали, и помислим јбт јесам ја једини који не зна ову песму  Smile

Сад видим појавило се и неко говно "Жаба, змија"... Ма ужас... Не знам како ово некоме може да се свиди... Ма како неко може да се и насмеје на ово.

Прелистао сам целу тему,  и сад видим да је цела емисија комплет плагијат... А и било ми је сумњиво то Ами Џи  Smile

Ипак најгора ствар у целој причи је да се он мора понашати/чешљати/причати као ретард да би деци (чији је мозак на нивоу 10-годишњака) ово било занимљиво.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 421
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Jeste, pola Srbije peva ovu pesmu. Isto tako pola Srbije gleda Kursadžije, čačka nos i nikad nije pročitalo nijednu knjigu.
IP sačuvana
social share
Because he's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now.
So we'll hunt him, because he can take it.
Because he's not our hero.
He's a silent guardian, a watchful protector.
A dark knight.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
I ja sam upravo cula tu ''Zmija, zaba'' pesmu.  Smile

Nemam komentar. Ako je to najveci hit u Srbiji, onda mozda da konacno razmotrimo opciju kolektivnog samoubistva.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia E72
Kada sam čuo reklamu za Ami Dži Show, prvo sam poludeo što je maznuo ime od ikone humora. Ali sam mislio da će na tome da ostane iako sam se plašio da će tu biti još nečeg. Ali sam rekao sebi da neću ni oko da bacim na tu emisiju. Tako je i bilo. Međutim, ubrzo sam čuo Medo brundo, video čak i onu poljsku verziju pesme i samo se pitam dokle će bre da se kiti tuđim perijem. Da imam Sašin mejl, lično bih ga prijavio, pa makar posle dobio tužbu od nosatog štakora koji je jedino bio "cool" dok je vodio neku muzičku emisiju sa milicom ličanin na prvom kanalu (a i to sam gledao zbog nje).

Osim toga, da je bilo potrebno da se prave smešni intervjui, koje oskar na ne duhovit način vodi, trebalo je da uzmu anonimusa. svi vrlo dobro znaju ko je ognjen i nije mu dosta samo zalizana kosa da ga ne bi prepoznali.

Sramota.
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovo nije Srbija, ovo je katastrofa...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1957
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia N8
Da imam Sašin mejl, lično bih ga prijavio
O kom Saši pricas?

Potpuno se slazem sa svima vama da je emisija skroz debilna...   Smiley 1
Ona sranja sa oskarom... medo brundo i te stvari su stvarno dno dna  Smile
Stvarno ne razumem ljude kojima je smesan Oskar i medo brundo  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Da imam Sašin mejl, lično bih ga prijavio
O kom Saši pricas?

Potpuno se slazem sa svima vama da je emisija skroz debilna...   Smiley 1
Ona sranja sa oskarom... medo brundo i te stvari su stvarno dno dna  Smile
Stvarno ne razumem ljude kojima je smesan Oskar i medo brundo  Smile  Smile  Smile

Sasa Baron Koen, tj Borat, tj Ali G, koga je ova orlusina pokrala.
Meni je ovaj kreten od pocetka isao na ... ganglije, kad ne smem da kazem ono sto bih hteo, sto je potvrdjivao u retkim prilikama kada sam bio primoran da ga gledam. Da navedem samo 2. Prvi, kada se igrao onaj turnir u basketu na Kalemegdanu sa poznatim licnostima, (2 na 2 na 3k mislim da se zvao), svi su dosli samo da se zezaju, opusteni, a ovaj monbril je sve, ali SVE vreme vristao na sudiju, (jednom ga cak i gadjao loptom), pravio namerne faulove, poprilicno grube, da bi mu cak u jednom trenutku i Luka Tesanovic (lik  Smile) koji je igrao s njim rekao nesto tipa "daj oladi malo", nasta mu je ovaj rekao da ide u... itd.
Drugi, vodio je neku emisiju ujutru na Pinku (opet sa Lukom), i toliko je iznapusavao Zvezdu i Zvezdine igrace (to je bilo 2 dana posle pobede Zvezde nad Partizanom 3:0) da sam krenuo da okrecem onaj broj za ukljucivanje da mu se naje..em milosrdne majke. Citiracu samo jednu recenicu (koja nije bila najgora) - "Svi Zvezdini igraci Mateusu (tadasnjem treneru Partizana) mogu da po... pozele srecan boravak u Srbiji."
Tako da me nista ne cudi od takve moralne i fizicke nakaze. Ali je tuzno za Srbiju sto je on ultra mega popularan, i sto se organizuju peticije za njegovo ucesce na evroviziji.

E, da, samo da dodam, nisam cuo ni jednu od tih "njegovih" pesama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:49:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.