Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Американци гурају Босну у рат !  (Pročitano 5443 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
dođi da vidiš dođi da se diviš...

lijepo da ste nam ove obrezance ostavili a šta da mi radimo s njima?
primili ih ko izbjeglice, liječili ih, naoružali ih, oslobodili ih, dajemo im plaću a oni ovako sa nama

ma peksini su i ništa više... Smile
Hajde ti misliš da ja nisam bio na tu vašu obalu. Ok lijepo uređena, ali ništa specijalno, a sada to što imate na mali broj ljudi malo veću koncentraciju švercera pa vam se čini da ste sa Olimpa je vaša zabluda, nisam nešto impresioniran životom normalnih ljudi na tvoj vašoj obali.

@rassse
nas još uvjek kopka to šta je bilo u tim kamionima, pa hajde reci da nas više znatiželja ne ubija. Smile Smile Smile
Da nam nije bilo Dode i ovih hercegovaca bila bi nam kriza za cigare, ali kada su o0ni tu nema frke Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
e pa moracete pitati maticu sta vam je poslala.. . jeste to sad malo nezgodno, ali sta ces kad smo seljaci, sa nama nikad dogovora... Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
e pa moracete pitati maticu sta vam je poslala.. . jeste to sad malo nezgodno, ali sta ces kad smo seljaci, sa nama nikad dogovora... Smile
Ma pitali mi, kaže nemaju pojma, hajde reci budite merhametli Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M

primili ih ko izbjeglice, liječili ih, naoružali ih, oslobodili ih, dajemo im plaću a oni ovako sa nama

Hajde ti misliš da ja nisam bio na tu vašu obalu. Ok lijepo uređena, ali ništa specijalno, a sada to što imate na mali broj ljudi malo veću koncentraciju švercera pa vam se čini da ste sa Olimpa je vaša zabluda, nisam nešto impresioniran životom normalnih ljudi na tvoj vašoj obali.

@rassse
nas još uvjek kopka to šta je bilo u tim kamionima, pa hajde reci da nas više znatiželja ne ubija. Smile Smile Smile
Da nam nije bilo Dode i ovih hercegovaca bila bi nam kriza za cigare, ali kada su o0ni tu nema frke Smile

ko ne živi normalno i ne može biti impresioniran životom normalnih ljudi

kod nas uvjek ima za one koji vole pušiti Smile
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

@rassse

ko ne živi normalno i ne može biti impresioniran životom normalnih ljudi

kod nas uvjek ima za one koji vole pušiti Smile
Jao što ti živiš u oblacima jbt.
Prvo nemaš pojma ko sam ja i kako živim.
Drugo ako već hoćeš da popušiš dođi ovamo, imaš veliki izbor Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
e jeste mufljuzi, ko o cemu, vi o pusenju kurca...

............

nego, hocemo li nas trojica dati da nas amerikancu guraju u rat?

imamo tri opcije:

1. hocemo!
2. necemo, sami cemo.
3. necemo, napascemo ameriku sa tri strane. pearl harbour vec u pristini.

???
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
e jeste mufljuzi, ko o cemu, vi o pusenju kurca...

............

nego, hocemo li nas trojica dati da nas amerikancu guraju u rat?

imamo tri opcije:

1. hocemo!
2. necemo, sami cemo.
3. necemo, napascemo ameriku sa tri strane. pearl harbour vec u pristini.

???

Nas trojicu ne može niko zavadit Smile
Znači opcija 3, imaš li razrađen plan akcije i šta ćemo sa Kosovom poslije? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
jbs. kosovo, klacemo se oko floride...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Amerikanci ce ratovati do poslednjeg muslimana , nije mi samo jasno da neko može dva puta u roku 15ak godina da pravi istu grešku ! Ka da su imali Bih  kao konfederaciju sa 37% Srpskog kantona ladno su na nagovor Amerikanaca usli u rat i posle pristali na 49% Srpske republike , sad opet oce nešto što ni sami neznaju , mesto da se borimo da udjemo u Evropu oni se bave raznoraznim tricama i kucinama , posle ce opet da kukaju!
Najoptimalnije za BIh je da udje u Evropu i da se tako zanemare unutrasnje podele ostalo vodi u novi rat , zvuci grubo ali je tako !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
što se hrvatske strane tiče rađe protiv amerikanaca nego protiv srba i muslimana

samo kad ne postoji nitko treći onda se međusobno "koljemo" Smile
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: hvo

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.