Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Dec 2024, 18:04:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Amerika ~ Obecana zemlja?!  (Pročitano 3749 puta)
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
@ ramon23...Mi u Evropi?E pa nece da moze.Kad treba u EU i sl. mi kao da smo sa marsa, a kada je gusto Srbi ravnopravno da ucestvuju i podele teret sa Evropom.Kako su sejali tako neka zanju.Uostalom,svi cemo mi pred Boga i Njegov sud..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Јужноафрички црнци, један од народа који је силно пропатио од белаца, опредељују се за веру белог човека, и то за православље. Мисли о томе.
zarad dzaka psenice i 5 litara vode.
Već je izvršena, zar ne osećaš ?

Зависи шта ти сматраш варварским.
У неком смислу, од пада Риског царства је све историја варвара.
Такође, оно што би ти назвао варваризација, ја зовем декаденција (такође присутна код Римљана).
Међутим, овде говоримо о томе да шпански језик постаје полако доминирајући у Estados Unidos, док муслимана има све више у Европи. Како сваку цивилизацију чине људи, илузорно је сматрати да ће све остати по старом у политичком, привредном и културном виду.

da a nevarvarske zemlje su zemlje gde muslimane i jevreje ubijaju u stotinama hiljada.
Verujem u to da ćemo se mi na kraju najslađe smejati.
Грохотом  Smile
Jel ovako ? Smile

Нарафски!
Ако примене методе Ратка Младића, значи да нису ништа бољи од нас. Ма колико они то шминкали Smile
Ако не примене методе Ратка Младића од Европе ће бити Еврабија.
Како год - срећа, срећа, уживанција

jadni ljudi.
koliko vi mrznje u sebi imate.
znaci vi zivite za to da evropa propadne...
to je najsavremenija tvorevina na svetu.nesto najbolje sto se ikada desilo na Zemlji.

znaci niste normalni:treba tako, smejacu se! bicu srecan.
vi ste iskreno za posmatranje.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5
Samo da se otkaci uticaja bolesnih Amera i meni je Evropa sasvim okej.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@ ramon23...Mi u Evropi?E pa nece da moze.Kad treba u EU i sl. mi kao da smo sa marsa, a kada je gusto Srbi ravnopravno da ucestvuju i podele teret sa Evropom.Kako su sejali tako neka zanju.Uostalom,svi cemo mi pred Boga i Njegov sud..
Kad mudzosi biju ne pitaju da li si u EU ili nisi isto ce da nas kolju...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Јужноафрички црнци, један од народа који је силно пропатио од белаца, опредељују се за веру белог човека, и то за православље. Мисли о томе.

Такође, оно што би ти назвао варваризација, ја зовем декаденција (такође присутна код Римљана).
Међутим, овде говоримо о томе да шпански језик постаје полако доминирајући у Estados Unidos, док муслимана има све више у Европи. Како сваку цивилизацију чине људи, илузорно је сматрати да ће све остати по старом у политичком, привредном и културном виду.

da a nevarvarske zemlje su zemlje gde muslimane i jevreje ubijaju u stotinama hiljada.
Грохотом  Smile
Jel ovako ? Smile

Нарафски!
Ако примене методе Ратка Младића, значи да нису ништа бољи од нас. Ма колико они то шминкали Smile

jadni ljudi.
to je najsavremenija tvorevina na svetu.nesto najbolje sto se ikada desilo na Zemlji.

Мени није циљ да Европа пропадне, мени је циљ да Србија не пропадне. Под великим утицајем теби омиљене најсавременије творевине на свету.
И мајмуну је јасно шта та твоја омиљена Европа ради, само да нас доведе на руб пропасти.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Mudzosi?Varas se prijatelju.Mi u toj varijanti treba samo da im obezbedimo tranzit kroz Srbiju.Sto da pravimo novi boj na Kosovu kada moze da bude boj na Parizu,Becu,Briselu,Minhenu..Da naplatimo 1389-u.Sta se bre uopste nas ticu njihovi unutrasnji problemi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
jebo evropu!!!!kad nam nisu dali da rijesimo pitanje muslimana u evropi onda neka im sad ovi stoje na glavi.... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Мени није циљ да Европа пропадне, мени је циљ да Србија не пропадне.
nisam bas siguran  Smile Smile

И мајмуну је јасно шта та твоја омиљена Европа ради
kako onda tebi nije jasno?  Smile

само да нас доведе на руб пропасти.
alooooo kamiondzija, pa vec si na rubu propasti...sta je stobom Smile Smile
sto za promenu, posle svih ratova u kojima ste ucestvovali i sve is.usili, ne probate nesto drugo i majmunu je jasno da ovako ne ide, da ceo region kocite, vasim prenemaganjima i glupostima Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80

Грохотом Smile
Jel ovako ? Smile

Нарафски!

jadni ljudi.

EU je velika obmana. Hazari su napravili SSSR jer su zeleli da unista ruski kapitalizam koji je posle rata sa Japanom 1905. godine imao izuzetno visoku profitnu stopu. Radna snaga im je bila jeftina, kao i sirovine, a ruski kapitalisti su poceli da uvode moderne masine i razvijaju industriju. Ruska carska porodica je bila najbogatija dinastija na svetu, bogatija od Rotsilda.
Za dvadset godina bi se Rusija toliko razvila da bi zgazila i Evropu i Ameriku. Zato je kapitalizam u Rusiji trebalo unistiti. Onda su Rusiji nametnuli da dugove placa, ne u parama, nego u sirovinama. Cenu sirovina su odredjivali kapitalisti na Zapadu, tako da su troskovi proizvodnje sirovina bili nizi nego stvarni. Uveli su i robovski rad da bi cenu proizvodnje sirovina sto vise smanjili. Zato su stvarani gulazi, zapravo koncentracioni radni logori. A kada je citav eksperiment propao, onda su crvenu zastavu sa Kremlja preselili u Brisel. Sve evropske zemlje su danas u dugovima, a radna snaga je skupa.

Evropska Unija koja se danas stvara sa sedistem u Briselu je upravo takva tvorevina - novi Sovjetski Savez i zato se i radi upravo po planu Marksa - komunizam se uvodi tamo gde su razvijene proizvodne snage. Komunizam predvidja i unistavanje nacija i drzava. U SSSR-u ste imali sovjetskog gradjanina, ovde imate evropskog gradjanina.

Svi cemo biti pod istom zastavom sa zutim zvezdicama.
Zuto plavo su boje dinastije Rotsilda.
Tamo je bila jedinstvena rublja, ovde je evro.
Prica o nasoj »svetlijoj buducnosti« kada udjemo u EU je ista ona prica koju su plasirali Titovi komunisti. Sasvim je i razumljivo zasto su danas na politickoj sceni u Srbiji vodeci bas bivsi komunisti odnosno njihova deca: Kovacevic - Vuco - cerka Titovog genarala, Biserko - bivsa sefica kabineta Budimira Loncara, Tadic, Korac, Milica Minic, Zika Kovacevic, Labus...

IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung d-500
slažem se, ljubac, samo mi se čini da EU više liči na SFRJ...
IP sačuvana
social share
nekad meso, nekad kosti...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Dec 2024, 18:04:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.