Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 255
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Americki predsednicki izbori - Tramp iz in da Haus  (Pročitano 387935 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
pretpostavljam da mislis na nasu demokratsku stranku.

nisam primetio. i nema ih nesto u medijima previse otkad nisu na vlasti
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Citat
i nema ih nesto u medijima previse otkad nisu na vlasti

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
pa najcesce ih vidim u medijima kad ih kritikuju naprednjaci...
retko inace na bilo koji nacin
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Trampovi saradnici radili kampanju za Janukoviča

Kompanija koju je vodio šef izbornog štaba republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa direktno je upravljao lobističkom operacijom u Vašingtonu za bivšu ukrajinsku vladaću partiju, kako bi američko javno mnjenje okrenuo u korist tadašnje proruske vlade u Kijevu, pokazuju imejlovi u koje je imao uvid Asošijetid pres.

Šef Trampovog štaba Pol Manafort i njegov zamenik Rik Gejts nikada nisu prijavili svoj rad kao delovanje stranih agenata iako to zahteva zakon u SAD.

Lobiranje je imalo za cilj pozitivno izveštavanje o ukrajinskim zvaničnicima u Njujork tajmsu, Vol strit džurnalu i AP-u, kao i da se podriju simpatije Amerikanaca prema uhapšenoj liderki ukrajinske opozicije Juliji Timošenko.

Gejts, koji je radio tada za Manafortovu kompaniju za politički konsalting, lično je upravljao radom dve istaknute lobističke firme u Vašingtonu, pokazuju imejlovi.

Aktivnosti Manaforta i Gejtsa imaju izuzetan značaj, pošto su upravljali Trampovom kampanjom od aprila. Tramp je promenio sastav svog izbornog štava, ali su Manafort i Gejts zadržali titule i veći deo uticaja.

Otkriće da su radili za proruskog predsednika Ukrajine Viktora Janukoviča usledilo je pošto je Tramp kritikovan i zbog prijateljskog pristupa ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Gejts i Manafort nisu hteli da odgovore na pitanje AP-a, ali su ranije rekli da su obavljali posao koji nije zahtevao da se prijave kao strani agenti.

Imejlovi pokazuju da je Gejts usmeravao rad lobista Merjuri i Podesta grupe između 2012. i 2014. i dogovarao sastanke visokih ukrajinskih zvaničnika i američkih senatora i kongresmena u uticajnim kongresnim odborima koji su se bavili Ukrajinom.

Gejts je takođe tražio od lobističkih kompanija da skupljaju informacije u SAD o rivalskim lobističkim operacijama.

Zaposleni u Manafortovoj kompaniji DMP internešnal (DMP International LLC) rekli su za AP, uz uslov da im se ne objavljuju imena, da je Manafort nadzirao lobiranje, dok je Gejts direktno usmeravao rad.

Pošto je AP ranije izvestio da je Manafort pomagao ukrajinskoj vladajućoj partiji da tajno prebaci najmanje 2,2 miliona dolara u dve vašingtonske lobističke kompanije. Manafort je rekao za Jahu njuz da su AP-ovi navodi pogrešni. "Nisam bio umešan u nikakvo plaćenje", rekao je on.

Po američkom zakonu o prijavi delovanja stranih agenta, ljudi koji lobiraju u ime stranih političkih lidera ili partija moraju podneti detaljan izveštaj o svom radu ministarstvu pravde inače se suočavaju s kaznom do pet godina zatvora i 250.000 dolara.

Nijedna umešana firma, kao ni Manafort i Gejts, nisu prijavili svoj rad ministarstvu pravde.

Manafort i Gejts su rekli da nisu prijavili svoj rad zato što nisu nadzirali lobiranje, već da su samo vašingtonske firme predstavili neprofitnoj organizaciji u Briselu Evropskom centru za modernu Ukrajinu, za koji kažu da je upravljao projektom. Taj centar je platio Merkjuriju i Podesti ukupno 2,2 miliona dolara za dve godine.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
O bra'o bra'o. Sto bi reko Vojslav "Vote Trump" Smile
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Викиликс објављује: Нови пакет докумената може бити „кључан“ за изборе у САД

Оснивач Викиликса Џулијан Асанж изјавио је данас за ТВ Фокс да ће прије новембарских избора у Америци објелоданити нова документа која, по његовим ријечима, могу бити „од кључног утицаја“ на исход избора, преноси Танјуг.

Асанж је упозорио на то да ће новообјављени документи у његовој „кампањи откривања тајни“ посебно погодити Хилари Клинтон.

У обраћању телевизији Фокс, Асанж, који живи у амбасади Еквадора у Лондону од 2012. године, изјавио је да је Викиликс истражио хиљаде страница материјала.

Подсјећамо да је пред одржавање Демократске националне конвенције прошлог мјесеца, Викиликс објавио скоро 20.000 мејлова које су прикупили хакери, очигледно упадом на адресе и сервере лидера демократа, а који су пољуљали кредибилитет Хилари Клинтон.

Овог пута, Асанж каже да ће објавити „мноштво докумената из различитих институција, који су повезани са изборном кампањом, који дају сасвим неочекиване углове, који су веома интересантни, а неки чак и врло забавни“, наводи Танјуг.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.7.7
mob
I-mate 30 Pro
totalna marginalizacija usa
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Sony 
Ma svejedno će pobediti Hilari džaba mu sve.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
ovo je stvarno odlicno

« Poslednja izmena: 27. Avg 2016, 16:55:31 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Motorola 
  Džon Oliver... Smile

Ljigavi pederko - pogledati emisiju u kojoj je obnarodovao da je konačno dobio američko državljanstvo.Bilo teško za gledati.Od toga trenutka,nikakva mi poruka koju saopšti nije iole bitna.

« Poslednja izmena: 27. Avg 2016, 18:40:30 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 255
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.