Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Američka komičarka vređala i ismevala Srbe zbog Ejmi Vajnhaus!  (Pročitano 27366 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia krntija
Ne verujem da su u pitanju pakost i mržnja, već čisto neznanje, glupost, neobaveštenost, bezobrazluk i pokušaj da se na sebe privuče pažnja. I jebote, jebeno joj je uspelo, tupavoj plavuši koja se naziva komičarkom, da privuče pažnju celog jednog naroda.  Smile

U pravu si. Sve je to neznanje, glupost, neobaveštenost, pokušaj da se na sebe skrene pažnja, prvorazredni bezobrazluk i uz sve to pakost i mržnja, jer logika nalaže da nekom koga ne mrziš ne želiš na ovakav način vređaš, zar ne?

Da je sreće da napravimo jedan četvoromilionni geng beng, da se svi izređamo na kurvi. Da je jebemo i dvolitarkama od Jelen Piva. I nabijamo stopala u svaku duplju. I da je ubijemo tako što će da se udavi od silne sperme u dušniku.

I na kraju spalimo. Smile
Dude, chill.  Smile

jebi ga... imam i ja dark sajd. sem toga, kurva to zaslužuje.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
U pravu si. Sve je to neznanje, glupost, neobaveštenost, pokušaj da se na sebe skrene pažnja, prvorazredni bezobrazluk i uz sve to pakost i mržnja, jer logika nalaže da nekom koga ne mrziš ne želiš na ovakav način vređaš, zar ne?
Rejting je rejting, jebi ga. Nešto ne verujem da ona mrzi Srbe. Nelogično mi je i paranoično. Ne zna ni ko su Srbi, ni gde se Srbija nalazi. Kao da sad ja izjavim kako mrzim neko afričko pleme o kom nemam blage veze.

Osim ako je stvarno neki Srbin nije izjeb'o pa pobeg'o, k'o što reče Zondra. Mada pre verujem da je u pitanju jedna od većih pošasti američke nacije: ignorantnost. Ne znaju gde im je dupe, a gde glava, isprani su im mozgovi tim napucanim patriotizmom, pa imaju trip da su najvažniji na svetu i svi drugi su njima podređeni. Na stranu što je to u vojnom i političkom smislu istina ( Smile), McDonalds nacija nema blage veze o svetu van svojih granica, jer su tako učeni i vaspitani. Ignorancija se neguje u njihovoj kulturi. Mali je broj obrazovanih koji je to prevazišao.

jebi ga... imam i ja dark sajd. sem toga, kurva to zaslužuje.  Smile
Svi imamo dark side, ali ova kokoškica nije zaslužila da joj iko pokaže svoj dark side. Jbg, koliko god bila zajebancija u pitanju, poziv na nasilje donekle opravdava ono što je rekla o nama. A ti si daleeeko iznad toga.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
S čim se vi opterećujete  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2011, 12:34:37 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
A mozda se lozi na srbe i S&M pa se nada da ce isprovocirati nekog srbina da je siluje i isprebija. To uopste nije nemoguce, te strankinje se toliko loze na srbe da su spremne na sve  Smile

Vec sam rekao na drugoj temi mene zabole sto neka tamo raspala voditeljka proziva Srbe nego me nervira sto amerikanci stalno prozivaju ostatak sveta kao da su oni jedini civilizovani i normalni, a da smo svi mi ostali genocidni varvari. Ajde da to radi neka miroljubiva drzava, nego smrdljiva amerika koja je konstantno u nekim ratovima 70 godina. Oni su nasli nekog da prozivaju za genocid i nekulturu, pa nema vecih zlocinaca u prethodnih 100 godina od njih. Jebo ih mek i koka kola i britni spirs.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia krntija
Rejting je rejting, jebi ga. Nešto ne verujem da ona mrzi Srbe. Nelogično mi je i paranoično. Ne zna ni ko su Srbi, ni gde se Srbija nalazi.

A odakle ti to da ne zna?

Doduše ne treba trčati pred rudu... možda su te uvrede proizašle iz pera nekog od scenarista koji često pišu "šale" za svoje voditelje. No bez obzira, iako joj je to servirano, opet je mogla da ne pročita. Što je i dalje čini đubretom.

Svi imamo dark side, ali ova kokoškica nije zaslužila da joj iko pokaže svoj dark side. Jbg, koliko god bila zajebancija u pitanju, poziv na nasilje donekle opravdava ono što je rekla o nama. A ti si daleeeko iznad toga.

Ja sam zaista tolerantan tip. Zaista. Koliko god se ponekad činilo da nije tako... al ovo je forum. Ponekad si dam više slobode...  U privatnom životu sam već do sada istolerisao svašta, a ko zna šta sve još neću.

Međutim kao i sve pa tako i moja tolerancija ima granice, a nepravda je naveliko prevazilazi. Kao što rekoh, mrzim je i gde god naletim na nju, odbijam da je istolerišem. To je jednostavno jače od mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Znaju oni odlicno gde je Srbija i ko su Srbi.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
hm... Indijanci su sami pucali u sebe i proterali se samostalno, svojevoljno i sa osmehom preko celih njihovih crvenih lica...

da, da to nisu bila masovna ubistva, etnicko ciscenje i genocid...

ne ne  Smile  bagra indijanska
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Shit continues...

Uskoro izvinjenje Čelsi Hendler ili tužba

Bura oko američke komičarke Čelsi Hendler koja je u svojoj emisiji ismevala Srbe se ne stišava, a kritike koje su učesnicima emisije upućene preko Fejsbuka su donekle urodile plodom budući da su se drugi učesnici u emisiji, komičari Kris Fanjola i Greg Props izvinili peko Tvitera, prenose američki mediji.

U emisiji:"Čelsi lejtli" na TV kanalu "E!", koja je deo NBC, Hendlerova je 20. juna čitava tri minuta ismevala Srbiju, njene zvaničnike i građane.

Povod je bio neuspeli koncert Emi Vajnhaus i kritike koje su na račun izvođenja pevačice, koja nije uspela da otpeva nijednu pesmu, uputili građani i neke ličnosti iz javnog života, uključujući ministra odbrane Dragana Šutanovca.

Reagujući da Šutanovčev komentar na Fejsbuku da je "koncert bio sramota i razočaranje," Hendlerova je između ostalog rekla "znate šta - i vaša zemlja je takva" što je naišlo na ogorčenje srpske javnosti koja je rezultirala peticijom da se bojkotuje "E!" TV dok se voditeljka ne izvini.

U tekstu "Čelsi u problemu," Holivud reporter" piše da su građani svih uzrasta u Srbiji ozlojeđeni njenim komentarima i da je u vezi sa tim pokrenuta stranica na Fejsbuku i organizovano potpisivanje peticije kojom se traži bojkot Hendlerove i oglašivača koji finansiraju njen šou.

Stranicu na Fejsbuku je kreirao Filip Filipi iz grupe "Organizacija 28. jun", humanitarne organizacije srpske dijaspore u Čikagu. On je u telefonskoj izjavi američkim medijima rekao da je u "pregovorima" sa menadžmentom Hendlerove o njenom zvaničnom izvinjenju, za koje, veruje da će uskoro uslediti, piše "Holivud reporter."

"Nadamo se da će to biti danas ili sutra," rekao je on.

Pored stranice na Fejsbuku organizovana je i peticija kojom se zahteva izvinjenje koju je dosada potpisalo više od 7.000 ljudi, piše list napominjući da je peticiju organizovana žena po imenu Jelena Ajdarevic.

U međuvremenu, "Frankfurtske vesti" pišu da je biznismen iz Diseldorfa Dragan Đogović rešio da finansira tužbu protiv Hendlerove.

"Radim to u svoje ime i u ime svog naroda. Pozivam sve Dragane da mi se pridruže, " rekao je on listu, napominjući da će tužba biti usmerena lično protiv Hendlerove.

Američka komičarka je naime u pomenutoj emisiji između ostalog ismevala i ime ministra odbrane Dragana Šutanovca primetivši da je to "popularno boljševičko ime."

Hendlerova se dosada nije izvinila. Učesnik u njenoj emisiji komičar Greg Props je međutim rekao da mu je žao zbog ovoga što se dogodilo.

"Draga Srbijo, ovo su bile šale, molim vas prihvatite moje izvinjenje," napisao je on preko Tvitera, prenosi "Holivud riporter."

Izvor
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia krntija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Frizider
Citat
Pozivam sve Dragane da mi se pridruže

Dragani svih zemalja ujedinite se! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.