Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 16:14:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ameri i JSF  (Pročitano 9928 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Ma ne brini nista , niko nije ni rekao da imas nesto protiv mene . I ja samo razmenjujem misljenje sa tobom . A kao sto vidis , uglavnom mislimo isto . Jedino sto mene mrzi da upotrebljavam smajlije i ostale figurice , izvini , nisam navikao . Ako izuzmes sto sam sluhista sto se muzike tice , nemam mnogo dara za umetnost , to mi je slaba strana .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Shit happens, rama rama.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4233
Zastava Slovenia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MEGAUPLOAD
mob
Nokia 

December 7, 2007 (by Eric L. Palmer) - The F-35 Joint Strike Fighter returned to flight today after being grounded since May due to technical difficulties.

http://www.f-16.net/news_article2656.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
He,he,he,he! Ljudi, ne zajebavajmo se, ovaj je opasan - barem opasno izgleda - "bela ajkula" sunce ti zarko. Smile
Fotka je super, stvarno da se nalozis.
Al, ima vremena, videcemo sta ce od toga biti, ko ce kakve verzije dobiti, razviti. Bice tu podataka o razlikama americke i ostalih varijanti.
A i Rusi ce nesto da izbace. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 305
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia n73
a kad rusi nesto izbace ovo ce moci u smece
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Nemoj to dva puta da kazes . Uvek su i jedni i drugi imali dobre avione , a odlucivale su nijanse i bolja obuka pilota . Uz to Rusi su uvek imali losiju elektroniku i bolju mehaniku , ali su sada sustigli jedni druge u svemu . Ne verujem da ce iko vise imati toliko nadmocni avion . A i Evropljani bi , kad bi bili pametniji i slozniji , mogli da prave cuda , ali to je u domenu sta bi bilo kad bi blo .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
...ali su sada sustigli jedni druge u svemu . Ne verujem da ce iko vise imati toliko nadmocni avion.
Tu bih se veoma slozio s tobom. Cak iako su letilice jedna bolje od druge, ove druge to nadoknadjuju necim drugim (celokupni sistem funkcionisanja, veze, koordinacija, strategija...). Jedino sto bi moglo da odnese prevagu u nekom (uglavnom kratkotrajnom) periodu bi bila upotreba nanotehnoloskih letilica (za sada nanotehnologija je samo ideja, ali cini mi se koja se primice stvarnosti) kako samostalnih, tako i u sistemu sa letilicama dosad poznatog tipa, ajde da kazem makro-letilicama (sa pilotom ili bez). Ko tu prvi uradi neke stvari bice u prednosti - pod uslovom da to drzi u tajnosti, pravoj tajnosti, znaci niti da izdalega nagovestava takvo nesto. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Lead me, follow me, or get out of my way

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 266
Zastava unknown
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Dealio
mob
SonyEricsson 
A i Evropljani bi , kad bi bili pametniji i slozniji , mogli da prave cuda , ali to je u domenu sta bi bilo kad bi blo .
eh kad bi bili ali dok je britanaca nece biti........a inace da prilicno svi ste u pravo ali i mene interesuje odgovor rusa......njihov 5th gen avion.....
IP sačuvana
social share
No bastard ever won a war by dying for his country.
He won it by making the other poor dumb bastard die for his country.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 609
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
eh kad bi bili ali dok je britanaca nece biti........a inace da prilicno svi ste u pravo ali i mene interesuje odgovor rusa......njihov 5th gen avion.....
Skoro sam negdje pročitao da je najavljen za kraj 2008. Ne znam. Čisto sumnjam. Mnogo se priča o njemu, a ponovo se ništa ne zna. Priča se o saradnji sa Indijom, postignut je i dogovor ali ponovo nikakvog dokaza o sradnji nema.
Sigurno je da Rusi nešto kuvaju, nešto veliko. Ali treba dovoljno da se kuva da bi odgovorilo izazovima(F-22, F-35). A dobro znamo da koliko je puno vremena prošlo od prvog leta YF-22 pa do njegovog uvođenja u USAF.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7
Prvo Rusi imaju SU-35 koji bi "navodno "trebalo da parira Raptoru ....mada mislim da ne moze.Drugo Rusi da su uveli u proizvodnju Berkuta ,to bi bilo nesto....trenutno mogu samo da modernizuju svoju staru flotu i to je to.Su-37(Terminator) je jedini bio rival F-22 ci ,medjutim otkad je prototip pao tu se prica zavrsila.Strasno mi je zao jer ruje imaju mozak i potencijal za dobre avione ali sad su trenutno losiji.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Papalu , vec rade na nanoletelicama u najvece, i pricaju o tome, ali mislim da ce trebati dosta vremena da se takvi sistemi u potpunosti razviju , i da pre svega obavljaju zadatke izvidjanja . Ali , ne verujem da ce biti nesto od toga bar sledecih tridesetak godina , dotle ce se razvijati bespilotne borbene letelice kao glavni program .

Sto se tice stelath aviona , meni je najvise krivo za MiG 1.44 , cinilo mi se da je to bio prakticno zavrsen projekat koji je pusten niz vodu zbog trenutno bolje prodaje Suhovljevih aviona . S-37 svakako obecava , on je nesto sigurno novo , ali zahteva prilicno vremena da se u potpunosti razvije . Amerikanci su na X-29 vrsili ispitivanja godinama , a i dalje smatraju da tehnologija nije jos dovoljno ispitana i ne primenjuju je . Mada , sa druge strane oni i smatraju da kanarde ne treba primenjivati , pogotovu na stealth avionima . Verovatno je razlog mala dimenzija kanara , pa samim tim i laksa mogucnost dobijanja odraza zbog njih . S druge strane , i Rusi i Evropljani primenjuju kanare sve vise , a Rusi kazu da je kod njihovih aviona postignut bolji kompromis izmedju stealth osobina i pokretljivosti . Daj boze da sto pre proizvedu te avione pa da vidimo ko je stvarno bio u pravu . Dotle mozemo samo da nagadjamo .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 16:14:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.