Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: AMD vs. Intel
AMD
63.3%  (19)
Intel
36.7%  (11)
Ukupno glasova: 30
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AMD vs. Intel  (Pročitano 12792 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5
Citat
sempron procesori bolji od intela
Smile

Sa tobom do smrti......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Prvo, svaki procesor je Athlon.
Drugo, Barton core je bio najbolje (za korisnike) sto se pojavilo od vremena CD-a.
Tako jeftin procesor sa takvim performansama.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5
What about sempron?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Well, jezgro kao jezgro dosta losije.. potez je jasan.. distanciranje low end od visih klasa procesora, ali sa korisnicke strane velika steta.
Sada je cena procesora i razlika izmedju 2 klase realnije nego sto je to bila kod Bartona... Uzmes barton 2500 koji je kostao recimo oko 80ak eura, i bez problema ikakvih ga klokujes (do odredjene nedelje proizvodnje) na 3200+ koji kosta 220 eura... I to savrseno lepo i stabilno radi.. godinama... Samo jedan znam da je crko i to jer je konj drzao u sobi koja je u stanju kao stala pa su mu svi cooleri crkavali jedan po jedan... Cak i on je dobio novi jer je bilo u garanciji...
However... i takav sempron daje sasvim lepe rezultate... svojevremeno je receno da je sempron logican naslednik durona, sto i ima neke logike kada se sve pogleda..
Kao sto rekoh.. konkurencija mu je celeron.. a celeron nije procesor.. to je parodija.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Balkan IT magazin

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 498
Zastava Tuzla
mob
LG Cookie
Dakle ljudi, mozete birati, hocete li uzeti ono sto preporucuje polupismena osoba kojoj trebaju tri poruke da napise jednu prostoprosirenu recenicu i koja u 6 poruka nije iznela ni jednu cinjenicu, ili svima ostalima. Izbor je vas.

Izvinjavam se sudionicima foruma zbog 6 poruka uzastopce, nije baš prostoproširena rečenica, al' dobro. Vjerovatno nisi mislio baš bukvalno.
 Što se tiče činjenica, pa ovako: U prilici sam da testiram procesor AMD Athlon 64 3000+, te mislim da ga benchmarkujem  sa SiSoftware Sandra-om 2005 SR2, šta misliš o tome ili preporučuješ neki drugi alat za to!

Izvinjavam se zbog velikih slova, zaboravio sam isključiti caps lock! Dakle da znate da kritiku Serbian Fightera prihvatam kao dobronamjernu te se neću naljutiti jer zaista nemam razloga za to!
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Za ozbiljan test toga treba ti i Windows za 64 bitni procesore, a sam test bi trebao da ima vise elemenata... for example, uvek sam voleo jednostavnost koju daju na Digital-Daily,
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Balkan IT magazin

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 498
Zastava Tuzla
mob
LG Cookie
Ovaj računar što ima Athlon 64 ima instalisan WinXP ali sad neznam jeli 64-bit ili 32-bit gdje to treba pisati. Nisam nigdje našao da piše 64-bit, a inače izgleda isto kao i ovaj WinXP 32-bit. Ako se radi o WinXP 32-bit onda oni što su ga tako prodali iz prodavnice nisu normalni, pa zato i radi tak sporo. Vidim ja neštio mi spor ovaj Athlon 64, neobično spor mora da je zbog toga. Znam da ima WinXP 64-bit ali to nisam provjeravao na ovom kompu, pretpostavljao sam da su instalisali Win kako treba pa oni ga prodaju valjda znaju šta rade. cccc
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1709
Zastava Stan
mob
HTC One S
To ti pise u control panelu-sistem i tamo ti pise Ako je 64 bitni pisace ti Windows XP 64 bit 2004 ili tako nesto uglavnom ce ti pisati dal je
IP sačuvana
social share
Tako je kako je
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Balkan IT magazin

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 498
Zastava Tuzla
mob
LG Cookie
Piše: Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 2...
ccc, stvarno su genijalci trgovci s računarima. Instalirat WinXP 32, a procesor 64-bitni. Krvi ću im se napiti. Hi! Hvala!

OK znam sa control panel sistem opciju nego sam mislio da možda tu nije napisano, kontao sam da možda piše po boot-anju u boot screenu ili negdje drugdje. Never Mind, probaću instalirati WinXP 64-bitni i softver za testiranje pa ću vam uskoro dostaviti prve rezultate što će već biti jedna ali vredna činjenica!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ima Win Xp 64 bit trial besplatno da se skine sa Microsoft.com
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.