Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AMD slavi  (Pročitano 1204 puta)
17. Okt 2005, 16:29:08
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1709
Zastava Stan
mob
HTC One S
AMD slavi

17.10.2005

AMD je prvi put u svojoj istoriji prodao više procesora od Intela.

Istraživačka kuća Current Analysis tvrdi da je AMD u septembru prodao više procesora od Intela. Više od polovine računara prodatih u tom periodu, tačnije 52%, nosi logo AMD-a. AMD je pobjedu odnio u najznačajnijem tržišnom segmentu za kućne potrošače: Media Center računarima. Računari opremljeni posebnom verzijom Windowsa XP, kao i dodatnom opremom koja omogućava praćenje i snimanje TV programa preko računara, činili su 46% prodaje računara u septembru. Procesori koje proizvodi AMD su se nalazili u 55% ovih konfiguracija.

Analitičari tvrde da je AMD u datom periodu ponudio bolje performanse za manje novca, što je konačno donijelo željeni rezultat.

preuzeto sa www.download.cg.yu

IP sačuvana
social share
Tako je kako je
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Od durona 700 na ovamo, samo AMD.
Apsolutno najbolje resenje trenutno, samo smatram da im je odbacivanje bartona i pustanje semprona greska...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
veciti fan amd-a prvo duron 750 pa onda masa nekih upgradeova... slazem se za Bartona ali mislim da tu gresku nece ponoviti...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
      Američki proizvođač procesora Advanced Micro Device, ili skraćeno AMD objavio je kako su u trećem kvartalu ove godine zaradili 76 miliona američkih dolara, što je rast od 73% u odnosu na prošlogodišnju zaradu od 43.8 miliona. Promet ostvaren u navedenom kvartalu je 1.52 milijardi dolara, odnosno ostvaren je rast od 23% u odnosu na 1.24 milijarde dolara koje su ostvarili u istom kvartalu prošle godine.

AMD takođe predviđa kako će i u posljednjem ovogodišnjem kvartalu ostvariti rast prodaje procesora od 13%. Ove cifre se odnose na prodaju procesora bez flash memorije. Robert Rivet iz AMD-a tvrdi kako su porasli zahtjevi za sve vrste procesora, od serverskih preko stonih do prenosnih računara.
     Rast prodaje memorijskih čipova bio je nešto slabiji ali takođe značajan. U odnosu na drugi kvartal ove godine, u trećem kvartalu zabilježen je rast prodaje od 12%. Izvršni direktor Hector Ruiz vjeruje kako će se i iduće godine nastaviti trend rasta prodaje procesora i flash memorije.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Blago kuci koju zaobidjem :D

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
Zastava Tako blizu a tako daleko
mob
Nokia 6130
Ljudi ne znam sta je dobro ali znam na cega imam nejmanje reklamacija..E sad nemora znaciti da nije dobar amd, mada mi je intel nekako drazi..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Sve je to relativno...
s ozbirom da sam prisustvovao kako u jednu firmu stize porudzbina procesora... dobro rade uopste Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Blago kuci koju zaobidjem :D

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
Zastava Tako blizu a tako daleko
mob
Nokia 6130
pa naravno, imaju i keca u rukavu...64 bit-ni cpu....mislim da sam negde procitao da intel pocinje s proizvodnjom 64 bit-nim procesorima tek za neke 2 godine.. Smile..Rade dobro, posebno kada citas ponudu nekih prodavnica za atlona 2200+(mnogi se prevare), a ono ustvari radi na 1700MHz.U svakom slucaju je veca zarada na amd-u nego na intelu.Za mene sto se tice amd-a ja Barton zakon, tako nesto stabilno nece jos dugo izbaciti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1709
Zastava Stan
mob
HTC One S
JA sam oduvek bio za amd prvi racunar koji sam imao je bio AMD K6 pa nadalje sam imao sve amd-ove proecsore.SAd kad kupujem uzimam samo AMD
IP sačuvana
social share
Tako je kako je
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Long live rock n heavy :p

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 169
mob
Nokia 6630 zelena
Mh... ovo je vecj fuk diskusija... ja volem i Intel-a i AMD-a... al nevolem Barthona iz chistog razloga shto kod nas uglavnom stizhe druga klasa [Pakom] dok jedina prva klasa Barthona dolazi iz PIN-a. [za neupucjene Pakom - BG-NISH veleprodaja, PIN - NS -Vojvodina veleprodaja]. iako imam sad Xp2400+ ... koji radi necju recji odlichno, ali radi kako treba, bez problema sa svojih 2.03Ghz, i overclock sam mu metao na 3ghz Wink i bilo je magicjno Smiley al ... bolja je njegova root brzina da ostane:)
IP sačuvana
social share
long live ROCK n ROLL | long live zechica koja mi pomozhe Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Black Sabbath

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 426
Zastava 011.Serbia
mob
Nokia 6630
od Durona 750 samo AMD Smile Smile
IP sačuvana
social share
Apple iPhone
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.