Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 17:14:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: amazonka_ sa krste  (Pročitano 16539 puta)
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6630
Postoje dve vrste tipova: oni koji me imaju i vi koji me imate, ali u jpg formatu! Smiley

haha sestro draga Smile samo se mogu nasmejati Smile a kako brat sotona kaze, cudno je to kako se pojave cim im se okace slike! ma necu da komentarisem vise Smile

e brate Zveki Car Allstar,tebi je ta tvoja nezasitjena mushka sujeta povredjena onog trenutka kad sam te stavila na block na MSN-u,i kao poqshavash da mi vratish nekim glupostima... jednostavno,puca meni za ovaj vash 4um,pishite shta hotjete,mene to ne dotiche...a to da sam se pojavila chim ste mi okachili slike,jeste istina,jer sam saznala odmah! javili mi ljudi... ali to mene uopshte ne deranzira... samo se bojim da ovako ne budem exponirana previshe... ali shta tju,to je cena popularnosti Wink) ae ako zelite moje nove slike okachitju nije frka... kad ste toliko zapeli,ali ne vidim svrhu ovoga... mene to ne pogadja... kazu mi neki da je to narushavanje moje privatnosti?ali zbog chega?kad su slike extra i na istim sam genijalno ispala;))
i lepo sam rekla,mozete me imati...ali samo u jpg formatu Wink
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

I kada ne budes prvi ti i kada se cuju zvizduci

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4720
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson p900
Skromno,skromno nema sta.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Apple Iphone 8+
Citat
e brate Zveki Car Allstar,tebi je ta tvoja nezasitjena mushka sujeta povredjena onog trenutka kad sam te stavila na block na MSN-u,i kao poqshavash da mi vratish nekim glupostima... jednostavno,puca meni za ovaj vash 4um,pishite shta hotjete,mene to ne dotiche...a to da sam se pojavila chim ste mi okachili slike,jeste istina,jer sam saznala odmah! javili mi ljudi... ali to mene uopshte ne deranzira... samo se bojim da ovako ne budem exponirana previshe... ali shta tju,to je cena popularnosti Wink) ae ako zelite moje nove slike okachitju nije frka... kad ste toliko zapeli,ali ne vidim svrhu ovoga... mene to ne pogadja... kazu mi neki da je to narushavanje moje privatnosti?ali zbog chega?kad su slike extra i na istim sam genijalno ispala;))
i lepo sam rekla,mozete me imati...ali samo u jpg formatu Wink
 Smile

"e brate"...sha reci!kvazi beogradjanka,tj volela bi da je...a i ne znam da si me stavila na block,puca mi 2ki u tvoju bulju da li si ili nisi,ja cisto iz dosade ovde se druzim sa ovim finim narodom Smile a ti se nesto sad furas sto ti je neko okacio slike...ko visoko leti, nisko zimi, sha reci Smile vazno je da se deca druze Smile

p.s.:okaci slike ili reci toj tvojoj obavestajnoj sluzbi nek ih okaci Smile
« Poslednja izmena: 27. Apr 2006, 15:46:22 od v3k4 »
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 0.8
nikad mi nisu bile jasne cice koje vole sto  neki drkaju dok gledaju njene obicne slike....
koje jebene koristi ona ima od toga?! Smile imponuje im......ok...
ali oni koji drkaju na ovakve slike su bolesni....
ali da ne filozifiram puno............daj ti amazonka neke seksi slicice Smile pa da i nas normalne napalis....
e tad moze da ti inponuje Smile
IP sačuvana
social share
Zasto uvek kad su baterije u daljinskom slabe, ljudi jace stiskaju te dugmice?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Apple Iphone 8+
Skromno,skromno nema sta.
reci brate, a? Smile
haha eto dokazala nam je da je to ona Smile

nikad mi nisu bile jasne cice koje vole sto  neki drkaju dok gledaju njene obicne slike....
ali da ne filozifiram puno............daj ti amazonka neke seksi slicice Smile pa da i nas normalne napalis....

to kralju Smile hahahaa pa da kad je svakako mozemo imati samo u jpg formatu hahahahaha
« Poslednja izmena: 27. Apr 2006, 15:52:13 od v3k4 »
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 435
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ljudi ja mislim da nije ovo fino sto radite !!! haj se vi stavite u njenu poziciju...da vas neko eksponira po netu!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Apple Iphone 8+
pa eksponiraju me idi na sabac i okolina nadji snimak jela_bosanka.3gp to je moje!pitao me drug da okaci ja rekao mozes i caos! kakve veze ima! ako treba ostavicu i moj sajt i sve linkove de su moje slike pa me kacite koliko hocete Smile i komentarisite Smile hahahaha
mada mislim da i ti malo sad kenjkas al aj Smile hehehe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6630
nikad mi nisu bile jasne cice koje vole sto neki drkaju dok gledaju njene obicne slike....

uh ni meni nisu nikad bili jasni imbetzili koji drkaju na takve slike!!! ;p
mogao bi ti da mi dash odgovor?;p prosvetli me....

kissulentze ;p
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 436
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Motorola 
brate zasro si stvar ako te otpisala sa msn sto si koji kurac stavljao njene slike na net :frown:da ti je bivsa riba i da je spavala sa drugim ajde onda ono kao osveta itako to ali iz cista mira pljuvati devojku nije u redu  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
aham..pa ovako..ti imbetzilchino prejadna shto si pocheo ovu temu..shta si hteo koj qratz time jbte?!zamisli da neko kachi tvoje slike..kao ne bi se tzimao i doshao da vidish odma o chemu je rech?samo shto amazonq zabole polni organ jer je prelepa i svi vi shto serete suprotno i poqshavate da joj nadjete neke mane,a ni nepoznajete je,ste ljubomorni patjenitzi..smrdite  Smile ;p
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 17:14:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.