Jos jedna noc bez tebe, mozda meni poslednja gledam u zid, ma iste smo boje smo i on i ja u ruci jastuk da da mu kazem kol'ko falis mi bice mi lakse kad u mislima te zagrlim
Ref. Neka mi uzmu vazduh, tebe nek' mi ostave mene ce kise, tebe Sunce neka ogreje ja srce nemam, jer ti kucas mi u grudima zivim u zatvoru bez zica od kad si otisla
Sad molim se da satovi mi brze kucaju na njima kazaljke se vise ne poklapaju mozda je tebi kasno da me opet zavolis ali je rano da od tebe ja se oprostim
Da l' ti ikad bude zao nas kad me pomenu da l' zaplaces da li ti je dobro s njim, il' ti nekad zafalim barem to mi reci ako smes
Nek' te ceka bar jos koji sat jer kad odes srusice se sve sinoc sam te imao, sad te gubim ponovo dalje pricu znam vec napamet
Ref. Cija si nisi, samo mu nosis prezime i okov mali na prstu da ogrebe me cija si nisi, u toj sam lazi izgubljen kad sa mnom varas ga, ja sam prevaren
Da l' ti ikad bude zao nas pa po navici me okrenes prekines, al' ti si, znam jos se molis da sam sam barem to mi priznaj ako smes
Ref. Sada znam, od sebe sam te vise voleo i kad si bila moja ja te nisam imao probao sam, nisam znao da kraj tebe ostarim dozvoli mi bar da te zaboravim
Posle mnogo godina sad si drugacija sa svima si dobra, prema meni najgora k'o na dlanu malo vode sam te cuvao bio sam ti sve, sad samo proslost postao
A setices se jednom mene kad ti sve na dole krene smejacu se tada kao ti meni nekada
Ref.
Posle mnogo godina sad oci otvaram i sva vrata zauvek za tebe zatvaram bio sam ti sve na svetu, to si pricala a u stvari samo svedok tvojih prevara
A setices se jednom mene kad ti sve na dole krene smejacu se tada kao ti meni nekada
Ref.
Ref.
Probao sam, nisam znao da kraj tebe ostarim dozvoli mi bar da te zaboravim
Luda si, al' ja sam ludji za tobom cekam te, al' vec je za nas prekasno rano je, rano da te zaboravim kasno je da te jos jednom poljubim
Ref. Eh, da mi je samo malo tvoga dodira prazna mi je dusa puna tebe ostala eh, da mi je da od tebe nekud pobegnem pa da te u nekoj drugoj tamo pronadjem
Poletis kad nekog ludo zavolis srusis se kad ga zauvek izgubis rano je meni da zivim bez tebe kasno je da sad za drugom umirem
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.